Poradna duly
Jana Čurdová
a „co pak s dvou kocarem az dite vyroste“ jednoduse se odmontuje druhe sedatko a je z toho samostatnej sportak.
Neni to kocar pro dvojcata ![]()
Jo ty myslíš to montovací sedátko ke kočáru? Na to už jsem taky koukala. Já myslela pevný dvoukočár, že mi přijde zbytečný.
nene myslim sourozenecky kocarek.. tady je vic obrazku
takze jde videt i jak se tam dava novorozenec ![]()
http://www.kocarky.cz/…teds-e3.html
Tak si vas tu postupne vsecky procitam a asi jsem posera, ale ja to porad jeste tak nejak neberu za „jistotu“ k doktorce se chystam az zacatkem brezna alespon na ten 8tt.
Termin by vychazel na 27.9.2010
Hmm, nevím, asi fakt uvidím podle aktuální situace.
Na výlet nebude problém vzít dva kočáry - hluboký a golfky ![]()
Sama na nějaký velký výlet s dětmi stejně asi nepojedu ![]()
kikulko k prevenci zácpy stačí 3l tekutin denně, sklenice vody ráno nalačno, 500g ovoce a zeleniny, co nejvíc pohybu. Akutně ti může pomoci švestkový kompot.
ahojky já jsem ho měla a někdo si ho nemůže vynychválit ale mě moc nesedl.KUpovali jsme teda použitý, ale pořád s ním byly komplikace.A to mimi je tam uplně zapadlé,to se mi moc nelíbilo.
Zase obrovskou výhodou je jeho skladnost a to že se pak dá předělat na jednokočárek.
U mě to bříško zatím moc vidět není.Jak jsem schodila tak je pořád malinký.Ale já to třeba poznám.
Kalhoty nosím hodně volné velké džíny,těhu mi jsou zatím veliký.
těším se na léto a na šaty. ![]()
Já na zácpu netrpím,ale je to asi těma hormonama:já v těhu mám spíš opačný probém.Skoro po všem je mi špatně a bolí mě po tom břicho.
my ho mame v rodine a prave max spokojenost ![]()
ja bricho nepoznam
ta nekolika milimentrova vec mi s brichem proste nic nedela ![]()
no holky, neviem, my mame sportak i golfky, uplne sa mi do dalsieho kocara nechce, len strasne dufam, ze riskovi bude stacit odrazadlo, on i teraz uz moc nechce v nom sediet, skor ho chce tlacit…
no a brusko dnes, mala som pocit ze prasknem a asi som preskocila 2mesiace, ake som ho mala nafuknute, ale cele, i zaludok, des bes…
Ahoj holky, tak já se taky hlásím k těm „břichatějším“. Už od stimulace na IVF jsem nafouklá a nateklá a břicho mám pěkně vzedmuté a jak mi dr říkali, že nejpozději v 7.-8.týdnů splasknu, tak tedy ne a ne.
Já jsem zatím zhubla dvě kilča, jinak teď už konečně můžu jíst,kalhoty zatím dopnu všechny.Budou mi dělat tři testy z toho si jeden hradím 1000kč.
Ra-du taky sem od stimulace nafoukla
to jsou hormony
ty jo a budu začínat 9tt ![]()
Tak na tenhle jsem taky už koukala ale zamítla jsem to. Nelíbí se mi jak je tam mimi zapadlé. A manipulace s ním…V zimě bude muset být zabalené a ve fusaku. Pak když už bude vnímat tak bude koukat do čeho? Do sedadla?
Mě přijde lepší tohle http://www.kamilka.cz/index.php?…
Mimi má svoje pohodlí a větší dítě bude sedět taky normálně. Když bude chtít ťapat tak se prostě sklopí.
Andule píše:
nene myslim sourozenecky kocarek.. tady je vic obrazkutakze jde videt i jak se tam dava novorozenec
http://www.kocarky.cz/…teds-e3.html
ahoj holky, nějak nestíhám, pořád jen ležím, spím, a je mi zle. Už teda včera bylo trochu líp..ale nic moc
![]()