Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
24.1.11 18:31

a „co pak s dvou kocarem az dite vyroste“ jednoduse se odmontuje druhe sedatko a je z toho samostatnej sportak.
Neni to kocar pro dvojcata :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.1.11 18:33

Jo ty myslíš to montovací sedátko ke kočáru? Na to už jsem taky koukala. Já myslela pevný dvoukočár, že mi přijde zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.1.11 18:36

nene myslim sourozenecky kocarek.. tady je vic obrazku :-) takze jde videt i jak se tam dava novorozenec :-)
 http://www.kocarky.cz/…teds-e3.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.1.11 18:37

Tak si vas tu postupne vsecky procitam a asi jsem posera, ale ja to porad jeste tak nejak neberu za „jistotu“ k doktorce se chystam az zacatkem brezna alespon na ten 8tt.

Termin by vychazel na 27.9.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.1.11 19:19

Hmm, nevím, asi fakt uvidím podle aktuální situace.

Na výlet nebude problém vzít dva kočáry - hluboký a golfky :nevim:
Sama na nějaký velký výlet s dětmi stejně asi nepojedu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.1.11 19:22

kikulko k prevenci zácpy stačí 3l tekutin denně, sklenice vody ráno nalačno, 500g ovoce a zeleniny, co nejvíc pohybu. Akutně ti může pomoci švestkový kompot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
24.1.11 20:00

ahojky já jsem ho měla a někdo si ho nemůže vynychválit ale mě moc nesedl.KUpovali jsme teda použitý, ale pořád s ním byly komplikace.A to mimi je tam uplně zapadlé,to se mi moc nelíbilo. :oops: Zase obrovskou výhodou je jeho skladnost a to že se pak dá předělat na jednokočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
24.1.11 20:05

U mě to bříško zatím moc vidět není.Jak jsem schodila tak je pořád malinký.Ale já to třeba poznám. :mrgreen: Kalhoty nosím hodně volné velké džíny,těhu mi jsou zatím veliký. :-D těším se na léto a na šaty. :-D

Já na zácpu netrpím,ale je to asi těma hormonama:já v těhu mám spíš opačný probém.Skoro po všem je mi špatně a bolí mě po tom břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.11 21:33

my ho mame v rodine a prave max spokojenost :-)

ja bricho nepoznam :) ta nekolika milimentrova vec mi s brichem proste nic nedela :-D

• Citovat
  • Upravit
941
24.1.11 21:48

no holky, neviem, my mame sportak i golfky, uplne sa mi do dalsieho kocara nechce, len strasne dufam, ze riskovi bude stacit odrazadlo, on i teraz uz moc nechce v nom sediet, skor ho chce tlacit…

no a brusko dnes, mala som pocit ze prasknem a asi som preskocila 2mesiace, ake som ho mala nafuknute, ale cele, i zaludok, des bes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
24.1.11 22:10

Ahoj holky, tak já se taky hlásím k těm „břichatějším“. Už od stimulace na IVF jsem nafouklá a nateklá a břicho mám pěkně vzedmuté a jak mi dr říkali, že nejpozději v 7.-8.týdnů splasknu, tak tedy ne a ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
25.1.11 08:25

Já jsem zatím zhubla dvě kilča, jinak teď už konečně můžu jíst,kalhoty zatím dopnu všechny.Budou mi dělat tři testy z toho si jeden hradím 1000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
25.1.11 08:46

Ra-du taky sem od stimulace nafoukla :-) to jsou hormony :mrgreen: ty jo a budu začínat 9tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.1.11 09:33

Tak na tenhle jsem taky už koukala ale zamítla jsem to. Nelíbí se mi jak je tam mimi zapadlé. A manipulace s ním…V zimě bude muset být zabalené a ve fusaku. Pak když už bude vnímat tak bude koukat do čeho? Do sedadla?
Mě přijde lepší tohle http://www.kamilka.cz/index.php?…
Mimi má svoje pohodlí a větší dítě bude sedět taky normálně. Když bude chtít ťapat tak se prostě sklopí.

Andule píše:
nene myslim sourozenecky kocarek.. tady je vic obrazku :-) takze jde videt i jak se tam dava novorozenec :-)
http://www.kocarky.cz/…teds-e3.html
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
25.1.11 09:46

ahoj holky, nějak nestíhám, pořád jen ležím, spím, a je mi zle. Už teda včera bylo trochu líp..ale nic moc :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí