Žárlím na přítelkyni exmanžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
31.7.20 17:33
@Anonymní píše:
@sediza když nemám děti u sebe, tak hodně pracuju, a na žádný vztah teď nemám čas ani chuť. @Lucy75 ano,ja pracuju v oblasti zdravotnictví. Takže jsem se musela úplně odpoutat od normálního života. Ale s dětmi jsme si denně volali, takže v kontaktů jsme byli. Zase si nemyslím že byse cítili víc doma u nich než u mně. Ja jsem nejdříve střídavou péči nechtěla, ale exmanžel mně nakonec přesvědčil.

2m je strašně dlouhá doba a jen telefon nestačí :? kdo ví jak to ty děti vzaly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 18:29

Ja to chapu, ja kvuli covidu byla mesic a pul s ditetem u mych rodicu. Manzel je zdravotnik v riziku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 18:32

@Lama Lama tenkrát úplně na začátku, jsme nikdo ani pořádně nevěděli co koronavius je. A já pracuju v oblasti zdravotnictví, kde jsem v pravidelné kontaktů s rizikovou skupinou. Takže kdybych se já nakazila, byl by velký problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 18:35

@Markéta80 ja si myslím že to vzaly v pohodě, prostě věděli že s nimi být nemůžu. A ty problémy s dětmi a next trvají delší dobu. Takže s tímhle to ani nesouvisí.

• Citovat
  • Upravit
81500
31.7.20 18:43
@Anonymní píše:
@Lama Lama tenkrát úplně na začátku, jsme nikdo ani pořádně nevěděli co koronavius je. A já pracuju v oblasti zdravotnictví, kde jsem v pravidelné kontaktů s rizikovou skupinou. Takže kdybych se já nakazila, byl by velký problém.

A ted už by nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
31.7.20 18:44
@Anonymní píše:
@Markéta80 ja si myslím že to vzaly v pohodě, prostě věděli že s nimi být nemůžu. A ty problémy s dětmi a next trvají delší dobu. Takže s tímhle to ani nesouvisí.

souvisí..
vytváří se velmi silná vazba na tu druhou - otcovu - domácnost
v čemž ta korona ti vůbec nepomohla
chápu, že jsi musela i z existenčních důvodů být v práci a že byla karanténa pro zdravotníky (někteří přespávali v buňkách u špitálu) ALE ZDE MUSÍM ŘÍCT, ŽE ŽÁDNÉ PENÍZE SVĚTA by mi nestály za to NEVIDĚT DVA MĚSÍCE SVÉ DĚTI…
mohla jsi být na 80% na očr a utužit s nimi vztahy…
vidím problém i na tvé straně..

(PS : já třeba očr taky neměla a makala v karanténě, ale střídali jsme se s manželem, děti jsou větší -ale ještě jim není 13- a vycházely nám dobře šichty, případně nám je šéfové přizpůsobili - jsme také IZS - a na rovinu ti povím, že Tvůj případ by každý pochopil, že máš očr, polo-samoživitelka, dvě malé děti, takoví kolegové/kolegyně prostě byli doma a všichni jsme to brali OK)… ty je necháš dva měsíce „U NICH“ a pak se divíš… :oops:

Příspěvek upraven 31.07.20 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
31.7.20 18:48
@Lucy75 píše:
souvisí..
vytváří se velmi silná vazba na tu druhou - otcovu - domácnost
v čemž ta korona ti vůbec nepomohla
chápu, že jsi musela i z existenčních důvodů být v práci a že byla karanténa pro zdravotníky (někteří přespávali v buňkách u špitálu) ALE ZDE MUSÍM ŘÍCT, ŽE ŽÁDNÉ PENÍZE SVĚTA by mi nestály za to NEVIDĚT DVA MĚSÍCE SVÉ DĚTI…
mohla jsi být na 80% na očr a utužit s nimi vztahy…
vidím problém i na tvé straně.

Nemusela ani na OČR. hoLKY JSOU UŽ DOST VELKÉ. a OPRAVD SI NEDOVEDU PŘEDSTAVIT SITUACI, KDE BYCH SE ROZHODLA V ZÁJMU ZAMĚSTNÁNÍ nevidět 2 měsíce své vlastní děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
31.7.20 18:51

@Lama Lama no přesně!!
já si myslím, že i tam je pes zakopán :roll:
ty děti tak nějak neví, čí jsou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
31.7.20 18:58
@Anonymní píše:

Kdo ví jak to děti vzaly vnitřně :? vše se vším souvisí. 2m jsou fakt dlouhá doba i pro dospělého :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.7.20 19:02

Tak mají dvě maminky no, co je na tom? My taky říkáme taťkovi tati a není to náš táta. Náš otec teda nefunguje, takže to je rozdíl, ale byly doby kdy měl občas snahu, když si našel nějakou ženskou, tak se s námi chtěl chlubit. A hlavně se začal zajímat, když zjistil jak tátovi doma říkáme. Vyváděl, doma nám to bylo vysvětlováno horem dolem, stejně jsme to nechápali, tak jsme mohli mít táty dva, děti to neberou jako nějaký problém. Kdyby se náš otec snažil, mohli jsme se s ním vídat a mohl by zůstat taky táta, on to po čase vzdal, naštěstí a už byl klid, ale i kdyby jsme k němu chodili a on se o nás zajímal, tak stejně by byl táta I ten co si vzal naší mámu. Prostě by byli dva, to je pro děti úplně normální, proč by to měl být nějaký Franta nebo strejda, to je brácha mámy, soused, rodinný kámoš a ne někdo, kdo se s námi každý den učil do školy, četl pohádky, vodil na kroužky a stavěl lego. Kdyby to dělal i pravý otec, ok byli by dva, ale nemyslím si, že ten nepravý si to nezaslouží, když se také tak chová. Štvát vás to může, ale tak to prostě je. Třeba je pro ty děti vzor, stejně jako vy. Pro mě byl taťka taky vždycky vzor a s hrdosti jsem ho ospalý oslovoval a oslovuju tati, on si to zaslouží :srdce: Byl a jsem hrdý jakého mám tátu, kdyby se otec choval jak má, budu třeba hrdý na oba. Třeba jsou vaše děti hrdé na vás obě. Mě, když to bylo rozmlouváno, protože otec vyváděl, nechápal jsem proč, naštěstí se nám to nesnažili zakázat, když viděli, že to nikam nevede, to by mi bylo hodně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
31.7.20 19:03
@Markéta80 píše:
Kdo ví jak to děti vzaly vnitřně :? vše se vším souvisí. 2m jsou fakt dlouhá doba i pro dospělého :?

neznám ve svém okolí žádnou matku takto starých dětí (a že jich znám spousty!!), která by se (byť v extrémní situaci nouzového stavu) vzdala na DVA MĚSÍCE SVÝCH DĚTÍ, ačkoliv by měla možnost být s nimi doma na očr…
já to říkám od začátku, že se mi tenhle příběh nezdá a něco mi na něm nesedí..

dost by mne zajímal pohled z druhé strany… nakonec ta slečna je poměrně dost Dobrá, že si dokázala vybudovat takovou lásku ze strany těch dětí a přijala je na celé dva měsíce domů-i když mají střídavku.. (což ji NEOMLOUVÁ, že si nechá říkat MAMI, to je přes čáru a JAKOUKOLIV hranici..
holt ale asi ji tak ty děti vnímají - což je na celé věci to nejsmutnější :oops:
masakr)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
31.7.20 19:09

@Matt 02 já ti rozumím
i jsem to sem několikrát psala, že u otčímů je postupem času a vybudováním vztahu fakt Velmi časté, že jim děti říkají Tati (taky jsem to tak měla a se mnou asi půlka třídy a to ještě za socíku :mrgreen: )
ale u té Mámy - promiň - je to jiné
vím, že racionálně se to vysvětlit nedá, ale emočně to přece musíš cítit… fakt je to rozdíl…

(a to říkám Já, která se s vlastní matkou nestýká skoro 30let.. a mám za rodinu tátovu rodinu včetně macešky, která je fajn, vycházíme OK, ale Nikdy - ani jako dítě - mne nenapadlo jí říkat Mami, to je prostě tak strašně privátní oslovení… :andel: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
31.7.20 19:30
@Matt 02 píše:
Tak mají dvě maminky no, co je na tom? My taky říkáme taťkovi tati a není to náš táta. Náš otec teda nefunguje, takže to je rozdíl, ale byly doby kdy měl občas snahu, když si našel nějakou ženskou, tak se s námi chtěl chlubit. A hlavně se začal zajímat, když zjistil jak tátovi doma říkáme. Vyváděl, doma nám to bylo vysvětlováno horem dolem, stejně jsme to nechápali, tak jsme mohli mít táty dva, děti to neberou jako nějaký problém. Kdyby se náš otec snažil, mohli jsme se s ním vídat a mohl by zůstat taky táta, on to po čase vzdal, naštěstí a už byl klid, ale i kdyby jsme k němu chodili a on se o nás zajímal, tak stejně by byl táta I ten co si vzal naší mámu. Prostě by byli dva, to je pro děti úplně normální, proč by to měl být nějaký Franta nebo strejda, to je brácha mámy, soused, rodinný kámoš a ne někdo, kdo se s námi každý den učil do školy, četl pohádky, vodil na kroužky a stavěl lego. Kdyby to dělal i pravý otec, ok byli by dva, ale nemyslím si, že ten nepravý si to nezaslouží, když se také tak chová. Štvát vás to může, ale tak to prostě je. Třeba je pro ty děti vzor, stejně jako vy. Pro mě byl taťka taky vždycky vzor a s hrdosti jsem ho ospalý oslovoval a oslovuju tati, on si to zaslouží :srdce: Byl a jsem hrdý jakého mám tátu, kdyby se otec choval jak má, budu třeba hrdý na oba. Třeba jsou vaše děti hrdé na vás obě. Mě, když to bylo rozmlouváno, protože otec vyváděl, nechápal jsem proč, naštěstí se nám to nesnažili zakázat, když viděli, že to nikam nevede, to by mi bylo hodně líto.

To není ale ani trochu podobné současné situaci. A ne, dva tátové ani dvě mámy nejsou. Jako ok, věřím, že jsou situace, kdy z důvodu nefungujícího bio rodiče nějakým způsobem dítě přijme za tátu nebo mámu někoho jiného. Ale dva, to fakt ne. Píšeš o nějakém kdyby, tak by byly i u tebe dva… Ale to kdyby nebylo. Vůbec nevíš, o čem mluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
31.7.20 19:40

@Lucy75 proto taky říkají že jí berou jako mámu :? smutné no :? dcera by takové odloučení nedala a pak asi dlouho vyčítala že jsme se na ní vykašlala. ty děti to vidí prostě jinak a tohle prostě jim logicky vysvětlit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
31.7.20 19:44

@Matt 02 Kolik Ti je? Ne není to tak jednoduché. Taky budeš říkat cizí ženské mami :lol: táta a máme jsou jen Ti jedni ;) klidně dítě může říkat jménem. taky bych nesnesla aby moje děti říkaly cizí ženské mami a vím že oni by neříkaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí