Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muze, ale vás vztah takový není. Ani z jeho ale ani z tvé strany - jinak bys neřešila, ze tvoje příspěvky vidí jako první někdo, s kým nekomunikuješ
Může, já to tak mám. Ale od začátku to mám tak nastaveno v hlavě i s mantineli a kamarád je mi bráchou.
@Anonymní píše:
Na výšce jsem potkala kamaráda (býv. nejlepší), který ale naše,,přátelství” bral později jinak- neustále mi psal/mě kontroloval, co dělám, kde jsem, jak dlouho se kde zdržuji…
Pak mi začal psat narážky typu-,,Zvu tě zítra na kafe, ale aby to nevadilo tvému příteli, pokud nějaký existuje”… mooc dobře věděl, že ne.
V té době jsem nehledala vztah a kamarád nebyl ani náhodou můj typ. Vysvětlovala jsem mu to několikrát, stejně ale zkoušel:,,Můžu ti dát pusu (přátelskou)? Která teda moc přátelská nebyla, pak taky vodění za ruce, doteky,…
Může dnes ještě existovat přátelství mezi holkou a klukem?
Dnes se nebavíme, ale stále mě sleduje-na soc sítích vidí první moje příspěvky…
Přátelství je, když…
Ne. Nekamarádím se s muži. S kamarádkou si klidně vyjdu a nepřijde mi to hloupé. S chlapem ve dvou ano. Jinak se ve skupině normálně s kamarády vídáme. Ale žádné vodění za ručičky a pusinky.
Kamaradstvi existuje, ale musi ho chapat oba, ten tvuj to tak zjevne nikdy nebral. Nemela jsi se poustet do polibku a vodeni za ruce atd. Ted je to uz asi jedno…co se tyce FB, kdyz ho to bavi a tebe to neobtezuje, at kouka, na co chce, kdyz ty veci sdilis, musis s tim pocitat. Pokud te to obtezuje, tak ho zablokuj ![]()
Stále kontroloval kde jsi a co děláš?
Hm. To mi nezní jako ideální partner do budoucna.
Nenechávala bych si ho ani v záloze…
Přátelství mezi mužem a ženou opravdu může existovat a řekl bych, že v mnohém je lepší i než kvalitní vztah. Ale musí to tak chápat obě strany, což se u vašeho kamaráda evidentně neděje. Pak pro to musí mít pochopení i partneři, aby se vyloučily žárlivé scény. Nezaměňujte však kamarádství a přátelství. Obé má jinou úroveň, což přesně ukazuje i váš příklad.
Na výšce jsem potkala kamaráda (býv. nejlepší), který ale naše,,přátelství” bral později jinak- neustále mi psal/mě kontroloval, co dělám, kde jsem, jak dlouho se kde zdržuji…
Pak mi začal psat narážky typu-,,Zvu tě zítra na kafe, ale aby to nevadilo tvému příteli, pokud nějaký existuje”… mooc dobře věděl, že ne.
V té době jsem nehledala vztah a kamarád nebyl ani náhodou můj typ. Vysvětlovala jsem mu to několikrát, stejně ale zkoušel:,,Můžu ti dát pusu (přátelskou)? Která teda moc přátelská nebyla, pak taky vodění za ruce, doteky,…
Může dnes ještě existovat přátelství mezi holkou a klukem?
Dnes se nebavíme, ale stále mě sleduje-na soc sítích vidí první moje příspěvky…