Zas to nafouklé břicho a nesnesitelná bolest

85
5.2.13 21:47

Zas to nafouklé břicho a nesnesitelná bolest

Ahoj děvčata, vím, že těchto diskuzí je hodně, ale pročítat se mi to už nechce. Mám 15 měsíčního syna a s přítelem jsme se rozhodli pro druhé mimi. 17.1 jsem dobrala poslední HA 18.1 a 19. 1 bylo mazleníčko a od té doby mám slabé menstruační bolesti. Tyhle poslední tři dny jsme se taky mazlinkovali a od té doby mám břicho nafouklé, doslova mám dojem, že musí každou chvíli prasknout a křížové bolesti. Testy zatím negativní, ale to sy myslím, že na test je VELMI brzo. Co vy si myslíte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11736
5.2.13 21:53

A kdy jsi měla poslední MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.2.13 21:59

Ahoj, posledni jsem mela 22.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
5.2.13 22:02

Tak to by se mohlo jednat o ovulaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.2.13 22:18

Taky jsemnad tím koumala, ale zohle jsem v životě neměla a i nárazy na čípek mě bolí. No je to docela masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
5.2.13 22:26

@Akina-T já to tak občas měla občas ne, když jsem vysadila HA, tak to bylo horší, kamarádka teď taky vysadila HA a rtaky měla taková trápení a myslela, jestli není těhotná, ale taky to byla jen ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.2.13 22:34

Hm:/ Tak uvidíme, kam se to nasměřuje. Jsem i žravá jako ďábel, ale to asi taky může být nakloněno k Ovu. chmň…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
5.2.13 22:37

Já vysadila prášky, pak teda byl sex a mám dvojčata, tělo zblblé z té hormonální nerovnováhy. Ono se nadarmo neříká, že po vysazení HA se má počkat. I když nevím jestli mazlinkování je normální sex nebo co si pod tím představit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.2.13 22:48

No, jasně, že sex…:)Tak, pročpak bychom čekali? Když i chu´t na sexík je a na mimčo taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
5.2.13 22:52

@Akina-T my třeba čekali, po 4 měsících jsme se začali snažit, ale to jsem najednou začala mít anovulační cykly, do té doby byl cyklus v pohodě a nakonec jsme počali až s Clostilbegytem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
5.2.13 23:20

@Akina-T aby to taky nebyly dvojčata. A obecně to prý není dobrý, tělo se ještě zbavuje zbytků hormonů po práškách, srovnává se a tak nějak jsem to četla na netu. I můj gyndař říkal něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.2.13 00:15

Tipuju ovulaci, časově to celkem vzorně odpovídá. U mě nastávala ovulace někdy až pátý den bolestí, pak jako když utne, jak ten blbej folikul konečně prdnul a vyprodukoval vejce, takže já bch asi ještě dál pokračovala alespoň obden, aby to bylo fakt posichrovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.13 08:26

Kdyz ja mam chlapa vzdycky 4 dny nonstop v praci, takze casove na to hopsat nemuzeme takto:D. No doufam, ze ty bolesti nebudou uz dlouho trvat. Já jsem v zivote antiko nebrala, az po narozeni syna a to jsem ji brala jen 15 měsíců a takovou bolest teda znám poprvé. Ani nemůžu chodit. Mám dojem, že mi skáče meloun zhora dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.13 16:14

Holky, já se spletla. posledni MS byla 19.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
6.2.13 19:30

@Akina-T no tak uvidíš, já si tak vzpoměla, že jsem měla nesnesitelnou bolest v podbříšku, že jsem nemohla pomalu chodit, když mi praskla cysta, o které jsem ani nevěděla, že ji mám, protože mi DR, říkala, že žádnou nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí