Zaspalá nevěsta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
9.1.14 15:07
@SussieS píše:
Jestli to bude pokračovat tímhle tempem tak dneska nebudeš dělat nic jiného než nahlašovat :mrgreen:

jsem na MD, času mám dost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1952
9.1.14 15:07

Takže ti bylo 33 a teď je ti 30, to bych chtěla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
9.1.14 15:08
@MonikaN.89 píše:
Takže ti bylo 33 a teď je ti 30, to bych chtěla taky :mrgreen:

néé, píše "Jenomže v té době by mi už bylo 33let " Taky jsem si to musela přečít 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
9.1.14 15:09

V porodnici byly zeny, ktere meli prvni dite a bylo jim 40…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.1.14 15:09
@MonikaN.89 píše:
Takže ti bylo 33 a teď je ti 30, to bych chtěla taky :mrgreen:

ale né, kdyby čekala tak by ji bylo 33 až by byl ochotný ji udělat dítě ;) zase jedna co neumí číst :roll:

• Citovat
  • Upravit
4465
9.1.14 15:10
@K-Black píše:
jsem na MD, času mám dost :mrgreen:

Závidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.14 15:11

Ne, dnes jsem založila jednu diskuzi a to tuhle.Asi to nechám smazat. :oops:

• Citovat
  • Upravit
6578
9.1.14 15:11

Šmarjáá, zakladatelko, jestli ty ty chlapi do toho dítěte trošku moc netlačíš, že ti pak každý uteče nebo hledá výmluvy proč ne teď. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.14 15:14

Je mi 30 let. s bývalým bych měla dítě ve 33 letech po 7 letém vztahu. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
6578
9.1.14 15:21

A jde ti i o to s nějakým chlapem žít nebo jen o to mít dítě? Jinak si udělej s někým dítě a budeš mít to, po čem nejvíc toužíš. :nevim:
Takhle to máš stejně ještě „na dlouho“. Teď např. začneš s někým chodit, pak společně bydlet, pak teprve začnete mluvit o dítěti, než se zadaří může taky chvilku trvat no a 9 měsíců ho nosíš. Tak bych to dítě viděla reálně tak za cca 3-5 let a to jen pokud se mezitím neobjeví nějaké komplikace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.1.14 15:22
@Anonymní píše:
Je mi 30 let. s bývalým bych měla dítě ve 33 letech po 7 letém vztahu. Zakladatelka.

No možná bys na tom byla líp, než když si s někým začneš „až“ teď. Pokud teda nejsi ten typ, který si upíchne dítě po půl ročním vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.1.14 15:27

Zakladatelko, a já tě náhodou chápu :kytka:
Prostě někdo touží po dítěti dříve, někomu stačí později, někomu se zadaří, někomu se nedaří…
Zatím jsi nenašla vhodného partnera. Pokud se ti tento zamlouvá i jako budoucí tatínek, tak se ho na případné další dítě rovnou zeptej ;) Ale netlač na pilu.
Vy spolu totiž, jak jsem pochopila, ještě nechodíte, viď? Tak to bude chtít se dotazovat opravdu opatrně 8) A počítej s tím, že ne každý chlap chce dítě hned po půl roce vztahu a může to vše trvat ještě nějaký ten rok…
Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.14 15:31

@Nerine děkuji za pochopení a za názor :) Ještě spolu nechodíme. První setkání máme o víkendu. Ju, to chápu, že to nejde po půl roce vztahu. Počkám na něj, jestli něco řekne sám od sebe, zdas je bude chít nebo ne.
Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.14 15:32
@SussieS píše:
No možná bys na tom byla líp, než když si s někým začneš „až“ teď. Pokud teda nejsi ten typ, který si upíchne dítě po půl ročním vztahu

asi jo, ale co už teď. Ne po půl roku nechci. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.14 15:32
@lovesmile píše:
A jde ti i o to s nějakým chlapem žít nebo jen o to mít dítě? Jinak si udělej s někým dítě a budeš mít to, po čem nejvíc toužíš. :nevim:
Takhle to máš stejně ještě „na dlouho“. Teď např. začneš s někým chodit, pak společně bydlet, pak teprve začnete mluvit o dítěti, než se zadaří může taky chvilku trvat no a 9 měsíců ho nosíš. Tak bych to dítě viděla reálně tak za cca 3-5 let a to jen pokud se mezitím neobjeví nějaké komplikace. :nevim:

jen tak s někým si nechci dělat dítě. Uvidím co bude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová