Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MonikaN.89 píše:
Takže ti bylo 33 a teď je ti 30, to bych chtěla taky
néé, píše "Jenomže v té době by mi už bylo 33let " Taky jsem si to musela přečít 2×
@MonikaN.89 píše:
Takže ti bylo 33 a teď je ti 30, to bych chtěla taky
ale né, kdyby čekala tak by ji bylo 33 až by byl ochotný ji udělat dítě
zase jedna co neumí číst ![]()
Ne, dnes jsem založila jednu diskuzi a to tuhle.Asi to nechám smazat. ![]()
Šmarjáá, zakladatelko, jestli ty ty chlapi do toho dítěte trošku moc netlačíš, že ti pak každý uteče nebo hledá výmluvy proč ne teď.
![]()
Je mi 30 let. s bývalým bych měla dítě ve 33 letech po 7 letém vztahu. Zakladatelka.
A jde ti i o to s nějakým chlapem žít nebo jen o to mít dítě? Jinak si udělej s někým dítě a budeš mít to, po čem nejvíc toužíš. ![]()
Takhle to máš stejně ještě „na dlouho“. Teď např. začneš s někým chodit, pak společně bydlet, pak teprve začnete mluvit o dítěti, než se zadaří může taky chvilku trvat no a 9 měsíců ho nosíš. Tak bych to dítě viděla reálně tak za cca 3-5 let a to jen pokud se mezitím neobjeví nějaké komplikace. ![]()
@Anonymní píše:
Je mi 30 let. s bývalým bych měla dítě ve 33 letech po 7 letém vztahu. Zakladatelka.
No možná bys na tom byla líp, než když si s někým začneš „až“ teď. Pokud teda nejsi ten typ, který si upíchne dítě po půl ročním vztahu
Zakladatelko, a já tě náhodou chápu ![]()
Prostě někdo touží po dítěti dříve, někomu stačí později, někomu se zadaří, někomu se nedaří…
Zatím jsi nenašla vhodného partnera. Pokud se ti tento zamlouvá i jako budoucí tatínek, tak se ho na případné další dítě rovnou zeptej
Ale netlač na pilu.
Vy spolu totiž, jak jsem pochopila, ještě nechodíte, viď? Tak to bude chtít se dotazovat opravdu opatrně
A počítej s tím, že ne každý chlap chce dítě hned po půl roce vztahu a může to vše trvat ještě nějaký ten rok…
Držím palce ![]()
@Nerine děkuji za pochopení a za názor
Ještě spolu nechodíme. První setkání máme o víkendu. Ju, to chápu, že to nejde po půl roce vztahu. Počkám na něj, jestli něco řekne sám od sebe, zdas je bude chít nebo ne.
Děkuji ![]()
@SussieS píše:
No možná bys na tom byla líp, než když si s někým začneš „až“ teď. Pokud teda nejsi ten typ, který si upíchne dítě po půl ročním vztahu
asi jo, ale co už teď. Ne po půl roku nechci. ![]()
@lovesmile píše:
A jde ti i o to s nějakým chlapem žít nebo jen o to mít dítě? Jinak si udělej s někým dítě a budeš mít to, po čem nejvíc toužíš.
Takhle to máš stejně ještě „na dlouho“. Teď např. začneš s někým chodit, pak společně bydlet, pak teprve začnete mluvit o dítěti, než se zadaří může taky chvilku trvat no a 9 měsíců ho nosíš. Tak bych to dítě viděla reálně tak za cca 3-5 let a to jen pokud se mezitím neobjeví nějaké komplikace.
jen tak s někým si nechci dělat dítě. Uvidím co bude.
jsem na MD, času mám dost