Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, stala se mi taková věc a já nevím, co si teď mám myslet, protože tohle mi ještě žádný chlap nevyčetl. Ve zkratce : Na zadních sedačkách proběhl sex, byla to naprostá bomba, dlouho jsem takový super sex nezažila. Jenže po třech dnech mi bylo vyčteno, že ty sedačky bude muset někde nechat vyčistit, že jsou celý zaprasený a zřejmě je to asi jen má vina. No zůstala jsem koukat jako blázen
Nikdy mi žádný chlap nevyčetl, že bych mu něco zašpinila, to je asi jasný, že když se to ženský líbí, tak z ní něco vyjde ven ne? No v tu chvíli jsem si přišla vážně trapně, jako bych byla nějaká špindíra. ![]()
Jak to řešíte vy, když jde na věc?
@oldvra Tak s tímto chlapem už bych nešla ani na kafe
Buran, fuj
@oldvra My? no když už se stalo a něco se zašpinilo, tak jsme to vyčistili
bez keců a výčitek.
Jinak s takovým chlapem bych už nešla ani před barák, buran…
@Krasavicaa píše:
Zakladatelka taky neKdyž řeší takovou věc na netu
Je trapná
no to je fuk.. tady se řeší i mnohem blbější a nebo stejně blbé věci.. př bělení análu ![]()
Taky mi to nepřijde tak šílené, abych jí za to musela ukamenovat
Je tu milion dalších de*ilnějšich dotazů…A zakladatelce : Na takovýho chlapa bych se opravdu vyprdla, sobec jeden ![]()
Má vozit deku, blbec, když nemá na to pozvat slečnu do hotelu, kde to za něj pak sejme pokojská ![]()
@oldvra píše:
Ahoj všem, stala se mi taková věc a já nevím, co si teď mám myslet, protože tohle mi ještě žádný chlap nevyčetl. Ve zkratce : Na zadních sedačkách proběhl sex, byla to naprostá bomba, dlouho jsem takový super sex nezažila. Jenže po třech dnech mi bylo vyčteno, že ty sedačky bude muset někde nechat vyčistit, že jsou celý zaprasený a zřejmě je to asi jen má vina. No zůstala jsem koukat jako blázenNikdy mi žádný chlap nevyčetl, že bych mu něco zašpinila, to je asi jasný, že když se to ženský líbí, tak z ní něco vyjde ven ne? No v tu chvíli jsem si přišla vážně trapně, jako bych byla nějaká špindíra.
Blbec..
beztak to zaprasil on a teď dělá ![]()
Vyčistím a hotovo, ne? Že z toho dělá takové caviky ![]()
Poučení: na jeho majetku s ním nesouložit ![]()
@bondy1 píše:
A koho to zajímá, nebuď trapná a vyřeš si to samaje to na blití, dál nekomentuji
a mě zase přijde, že nejjednodušší je to co mi přijde trapné nekomentovat ![]()
@janet9 píše:
Vyčistím a hotovo, ne? Že z toho dělá takové caviky
Poučení: na jeho majetku s ním nesouložit
poučení? vůbec s ním nesouložit když je to takovej tydýt ![]()
@oldvra píše:
Ahoj všem, stala se mi taková věc a já nevím, co si teď mám myslet, protože tohle mi ještě žádný chlap nevyčetl. Ve zkratce : Na zadních sedačkách proběhl sex, byla to naprostá bomba, dlouho jsem takový super sex nezažila. Jenže po třech dnech mi bylo vyčteno, že ty sedačky bude muset někde nechat vyčistit, že jsou celý zaprasený a zřejmě je to asi jen má vina. No zůstala jsem koukat jako blázenNikdy mi žádný chlap nevyčetl, že bych mu něco zašpinila, to je asi jasný, že když se to ženský líbí, tak z ní něco vyjde ven ne? No v tu chvíli jsem si přišla vážně trapně, jako bych byla nějaká špindíra.
řešila bych to domluvou, která by obsahovala poučení, jak to při sexu chodí, pak jak se k sobě chovají partneři a nakonec by každopádně bylo sbohem.
Předpokládám, že nechce, aby mu na zašpiněné sedačky přišli rodiče
Třeba z toho vyroste, ale bude to zřejmě ještě trvat- takže at na to přijde s někým jiným.
Kdyz uz nic jinyho, je to aspon jedinecna diskuze… Ne milionta na daný téma… ![]()