Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak pokračování našeho vztahu, nevztahu (anonymka, která psala citovaný příspěvek)
Jsem totálně mimo. Dneska jsem dotyčného úplnou náhodou potkala. Byl ze mě celý paf, hned se ke mně hrnul, a že mi musí dát pusu, pak další a další. Objímal mě, držel mě, celý se třásl a tuším, že zimou to nebylo. Řekl mi, že jsem mu chyběla. Potom mu začal zvonit telefon, musel to zvednout, tak jsme se rozloučili. A já už fakt nevím, co si mám myslet. Mám čekat, že se ozve? Nebo to bylo jen pomatení smyslů. Nechci se mu ozývat sama, aby zase neměl pocit, že na něj tlačím. Ale tak moc mi chybí. Zase se mi vrátily všechny ty chvíle, kdy mi s ním bylo krásně. Ti vodnáři jsou opravdu složitá stvoření
neozývat, pokud to bylo upřímné, ozve se sámmmm
@Anonymní píše:
Tak pokračování našeho vztahu, nevztahu (anonymka, která psala citovaný příspěvek)
Jsem totálně mimo. Dneska jsem dotyčného úplnou náhodou potkala. Byl ze mě celý paf, hned se ke mně hrnul, a že mi musí dát pusu, pak další a další. Objímal mě, držel mě, celý se třásl a tuším, že zimou to nebylo. Řekl mi, že jsem mu chyběla. Potom mu začal zvonit telefon, musel to zvednout, tak jsme se rozloučili. A já už fakt nevím, co si mám myslet. Mám čekat, že se ozve? Nebo to bylo jen pomatení smyslů. Nechci se mu ozývat sama, aby zase neměl pocit, že na něj tlačím. Ale tak moc mi chybí. Zase se mi vrátily všechny ty chvíle, kdy mi s ním bylo krásně. Ti vodnáři jsou opravdu složitá stvoření
No tvl
Co je toto za blazna
Proc se, probuh, trasl
![]()
@nEHMota píše:
No tvl![]()
![]()
Co je toto za blazna
Proc se, probuh, trasl
![]()
![]()
![]()
Asi už dlouho necítil ženské teplo? ![]()
@micha.bello píše:
Asi už dlouho necítil ženské teplo?
Spis bych k te romanticke chvilce rekl, ze prani je otcem myslenky
![]()
@nEHMota píše:
Spis bych k te romanticke chvilce rekl, ze prani je otcem myslenky![]()
![]()
A Ty máš nějaká přání?
![]()
@nEHMota píše:
No tvl![]()
![]()
Co je toto za blazna
Proc se, probuh, trasl
![]()
![]()
![]()
@micha.bello píše:
Asi už dlouho necítil ženské teplo?
Jsem ráda, že jste se dobře pobavili na cizí účet.
Mám za sebou šestnáctiletý vztah s jedním partnerem. Z toho 12 let jsem „musela“ snášet nevěry, ponižování, vyhrožování, vydírání a celkově psychické týrání.
Tak tedy pardon, že jsem se tady svěřila, když jsem konečně poznala chlapa, který má dobré srdce a nevěděla jsem, jak se k němu zachovat.
@Maria37 píše:
neozývat, pokud to bylo upřímné, ozve se sámmmm
Děkuji ![]()
Dneska jsme se pár minut viděli, pomohla jsem mu s nějakými věcmi v práci, měl firmu plnou lidí a celkově jsem se tak nějak o soukromí nechtěla bavit, takže jsem řešila opravdu jen práci. Když jsem od něj odjela, poslal mi moc milou smsku, tak snad se to nějak dobře vyvrbí
![]()
@Anonymní píše:
Jsem ráda, že jste se dobře pobavili na cizí účet.
Mám za sebou šestnáctiletý vztah s jedním partnerem. Z toho 12 let jsem „musela“ snášet nevěry, ponižování, vyhrožování, vydírání a celkově psychické týrání.
Tak tedy pardon, že jsem se tady svěřila, když jsem konečně poznala chlapa, který má dobré srdce a nevěděla jsem, jak se k němu zachovat.
A proč jsi s takovým člověkem „musela“ být?
Já to moc nechápu. Tohle bych si nenechala od chlapa líbit.
Je dobře, že jsi šťastná, otázkou zůstává, zda i ON cítí stejné pocity směrem k Tobě.
@Anonymní píše:
Děkuji
Dneska jsme se pár minut viděli, pomohla jsem mu s nějakými věcmi v práci, měl firmu plnou lidí a celkově jsem se tak nějak o soukromí nechtěla bavit, takže jsem řešila opravdu jen práci. Když jsem od něj odjela, poslal mi moc milou smsku, tak snad se to nějak dobře vyvrbí![]()
Moc drzim palce! ![]()
@micha.bello píše:Člověk, který žije v normálním vztahu tohle asi nepochopí. Dokud sám nepozná, jaké to je být týraná psychicky (fyzicky ne, to je vidět, psychiku na první pohled nikdo nepozná), vydíraná, neustálé výhrůžky. Za zadkem malé děti, žádná podpora rodiny a bez peněz, bez sebevědomí. Odejít od takového člověka vypadá strašně jednoduše, ale pro týranou osobu je to naopak hodně těžké. Ani já od něj ještě neodešla, stále jsem vdaná a žiju s ním, ale pracuji na svém sebevědomí, na svém strachu a až budu ještě trochu silnější, tak to rozseknu.
A proč jsi s takovým člověkem „musela“ být?Já to moc nechápu. Tohle bych si nenechala od chlapa líbit.
Je dobře, že jsi šťastná, otázkou zůstává, zda i ON cítí stejné pocity směrem k Tobě.
Zakladatelko, omlouvám se, že jsem ti vstoupila do diskuze
.
Jak to vypadá s tím kouzelným Honzou? Ozval se ti?
. Ti vodnáři jsou opravdu složitá stvoření 
Jsem totálně mimo. Dneska jsem dotyčného úplnou náhodou potkala. Byl ze mě celý paf, hned se ke mně hrnul, a že mi musí dát pusu, pak další a další. Objímal mě, držel mě, celý se třásl a tuším, že zimou to nebylo. Řekl mi, že jsem mu chyběla. Potom mu začal zvonit telefon, musel to zvednout, tak jsme se rozloučili. A já už fakt nevím, co si mám myslet. Mám čekat, že se ozve? Nebo to bylo jen pomatení smyslů. Nechci se mu ozývat sama, aby zase neměl pocit, že na něj tlačím. Ale tak moc mi chybí. Zase se mi vrátily všechny ty chvíle, kdy mi s ním bylo krásně