Závodění na dálnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19793
8.7.25 13:32
@Šmoulice píše: Více

Takže potvrzuješ, že jsi obyčejná tlučhuba. :lol:

Máš aspoň řidičák? Píšeš jak obyčejná buchta, která nic neví, ale jen se kasá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.7.25 13:43
@Alpacass píše: Více

Nepředjížděl jsem pomalu a žádný řidič za mnou nervózní nebyl. Předjíždím jen ty, kteří jedou opravdu pomalu (ve srovnání s rychlostí, kterou chci jet já) a jen tehdy, když mám dobrý výhled za sebe do levého pruhu a nikoho tam nevidím.

Ovšem, pokud někdo zrychlí o 30 km/h poté, co ho začnu předjíždět (což nemohu předvídat, pokud to není hned za omezením), tak předjíždění trvá déle a je možné, že někdo zezadu, koho jsem dosud neviděl, nás dojede.

Příspěvek upraven 08.07.25 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15590
8.7.25 13:45
@eumedon píše: Více

Mám řidičák. :)
A jsem přesvědčena o tom, že mám nařízených sakra víc km, než ty. :)
A to jsem o dost mladší. ;)

Víš, život není jen do paragrafech. A ty se chováš jako naprostý amatér. Nebo úměrně svému důchodovému věku? To přezkoušení by od jistého věku, mělo být na místě. Ty jsi toho zářným příkladem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.7.25 13:46

Podle toho co tady píše, tak má najeto tolik, co někteří mají odcouváno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.7.25 13:47

To nedokážeš posoudit.

Ten, kdo by mne poslal na přezkoušení, by se na nějaký paragraf odvolat musel, což asi ty nepochopíš při své inteligenci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.7.25 13:48
@Petr-33 píše: Více

To je možné. Couvat sice umím, ale nepotřebuju to příliš často. :jazyk: Je možné, že někteří couvají neustále. :)

Příspěvek upraven 08.07.25 v 13:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15590
8.7.25 13:52

Neboj, policie by si nějaký paragraf našla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.7.25 13:54

Nebojím se. A rady přijímám jen od lidí, kteří dané věci rozumějí, ne od pavlačových štěken. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15590
8.7.25 13:57

Jsi úplně stejná pavlačová stěkna, za jakou považuješ mě. ;)

Na webu pro chlapy tě nechtěli, tak musíš psát sem, co? :mrgreen: No, ani se jim nedivím.

Poslední rada pro tebe … Kup si permici na MHD. Naděláš tak nejmíň škody. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.7.25 13:58

Děkuju za radu, snad opravdu poslední, ale jak jsem už napsal, od pavlačových štěken s mentalitou domovních důvěrnic rady nepřijímám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14762
8.7.25 14:06
@MartinaIrena píše: Více

Kret*n!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14762
8.7.25 14:42

Nechápu, proč tu píšete, že zakladatel nemá řídit. Jel zcela bezpečně, také zcela bezpečně předjížděl, nikoho neohrozil a neomezil, nikdo za ním v levém pruhu nejel. Tak co řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.7.25 14:48
@MartinaIrena píše: Více

Díky za názor.

No, ale tohle je úplně jiný level.

V mém případě se ten předjížděný jen probudil, když ho předejel i senior ve slabém autě, ale nakonec mi umožnil zařazení do pravého pruhu a poté, co jsem zvolnil na rychlost, která je pro me komfortní, mne předjel. Žádné schválnosti jsme si jinak nevyváděli.

Na videu ze zadní kamery je viděl, že jme ujeli všem, kteří jeli za námi tak, že nejsou ani v dohledu.

Nakonec, proč sem nedat odkaz video ze zadní kamery? Žádné osobní informace tam čitelné a slyšitelné nejsou, nejvýš značka autobusu, který jel za mnou:

https://drive.google.com/…3SZkBgg/view?…

Ten autobus je důvodem, proč jsem s předjížděním čekal - není za něj vidět do levého pruhu.

Příspěvek upraven 08.07.25 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
8.7.25 14:49
@Janča6 píše: Více

Opravdu ti přijde bezpečná jízda někoho, kdo se bojí jet na dálnici 120, neví kde je auto, které předjíždí, bojí se přidat plyn nebo ubrat plyn a tím se zařadit před nebo za předjížděné auto, kdo čeká 8 kilometrů na volné silnici na možnost předjet, protože se neumí zařadit do levého pruhu, koho stresuje, že v levém pruhu jede někdo za ním?

• Citovat
  • Upravit
37038
8.7.25 15:01

Máš PMS anebo Tě nechal chlap, že jsi tak jedovatá? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie