Zavřená doma - depka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
9.11.16 13:38

@kdochcekam ani mi nemluv :mrgreen: Jeste ted to zažívam kdyz jsme nemocní všichni. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.11.16 13:40

@kdochcekam :mrgreen: pěkný pocit a docela si mě zvedla náladu, že až tak to doma nemám- neměla :mrgreen:
ALe nikdo neni dokonalý, já zase mám porblém udržet nervy na uzdě a jsem taková, že mě hned všechno vytočí- neplácám, ale občas jsem uřvaná..ze všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
9.11.16 13:44

Myslím, že malá by taky potřebovala na vzduch, třeba jí protivnost pak přejde. Překonej tu výpravu z bytu a pak se třeba venku už zklidní. Každopádně pobyt na čerstvým vzduchu by prospěl vám oběma. Pokud nemá malá horečku, tak ven může, radí to i doktorka, prej i s rýmou a kašlem, pokud není horečka, ono se líp venku dýchá, zchladí to ty sliznice či co. Já si teda nedokážu představit nejít den ven.Je fakt, že malej za celý 2 roky měl jednou rýmu a kašel. ale tu odolnost přisuzuju každodennímu častýmu pobytu venku, v tomto počasí např. 2 hod. dopo a 2 odpo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 13:44
@kdochcekam píše:
Uhádla jsi. Už jsou velké. Ale když marodí, tak si je ňuňám jako miminka. To je ovšem dva tři dny, většinou přes víkend. Tydle hnusná období temna jsem zdárně vytěsnila ze své paměti. Doma všude brodel, špinavé prádlo nejde už kam dávat, vyprané není kam věšet, na žehlení není síla ani místo, mastná linka, špinavá koupelna, uťapkaný záchod, všude chuchvalce prachu, v lednici kečup a magi, smetí přeplněné, jedno děcko celé špinavé, druhé se zaschlými soply až ve vlasech, prochcaná postýlka, poblitá druhá postel…jó to byly časy… :srdce: :srdce: :srdce:

Ty jsi byla dneska u nás, přiznej se :lol:
Je to krásně výstižné.
 Inko2

• Citovat
  • Upravit
9880
9.11.16 13:46

Ne holky, čtu to znovu, a jo, někdy to je i unás tak :mrgreen: :mrgreen: a u nás teda ještě maminky neučesaná a vytahaných teplákách, což by zde pár maminek nerozdýchalo, i na mateřské žena má být upravená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.11.16 13:48

Já teda nechci chlapy omlouvat, někteří si to nezaslouží!!! ale opravdu jsou někdy chudáci a jsem vděčná mémo, že to vydrží občas… A ještě ke všemu, když mám své dny, tak to je síla no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 13:51

Holky, když tu píšete jít ven. S jak hodně nemocnými dětmi chodíte? Co atb? Zápal plic? Zánět středního ucha?
 Inko2

• Citovat
  • Upravit
9880
9.11.16 13:58

Anonymní, jánevím, jak to napsat, prostě když vidím, že to neni taková ta zdechlinka ležící :mrgreen:
S uchem ne. to napíšu narovinu, to nechám zaléčit, podle kontroly, ani čepici a ven, raději ne.. zápal plic určitě, ale spíš takové to jenom nachlazení, rýma, kašel rozumný, žádné dávení.. a s ant. chodíme až ke konci po kontrole, kdy dětská řekne..
U nás totiš radí do kočárku a ven i nemocní, pořádně zabalit, nej lék..a nebo procházky..
Kluk měl antb. a bála jsme se hor, že nám zakaže a ta nás tam pomalu hnala.. a měla pravdu.. den na horách a prostě zlepšení velké- ant. dobíral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.11.16 14:02

@kdochcekam souhlasím, s tvým přístupem, to nejde napsat, kdy jo a kdy ne. pokud mi dítě běhá radostně po bytě a má rýmu, tak jdu.. Pokud se tu povaluje a má usoplený nos, červené oči, tak jsme doma- jo a vyhovuje to i mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 14:03

@kdochcekam tak to funguje se starším. Den leží v posteli a staví si puzzle, poslouchá pohádky, pospává a je po nemoci.

@Janasas tak to vidím stejně. Mně taky právě všichni radí, ať jdeme ven, ale my jedeme od začátku září - zápal plic, 3 dny horečky přes 40°, zánět středního ucha, týden horečka 38°-40° bez dalších příznaků, zápal plic. A je půlka listopadu a za tu dobu bylo asi 5 dní, kdy opravdu mohl ven a náležitě jsme si to užili.
 Inko2

• Citovat
  • Upravit
9880
9.11.16 14:05

Anonymní, já bych šla, pokud je to kočárkové dítě- zabalíš a jedeš. to mu prospěje. U toho chodícího nevím. je to přece taková unavah- oblečení někde chodit, ale třeba jenom vylézt, ven před dům, jít třeba 10 min k vodě pokrmit kachny a domů. to bych mošná šla.. :think: záležína dítěti.
Můj starší je klidný, ale 3letý by hned začal divočit a běhat, tak to raději ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.11.16 14:33

Zakladatelko úplně vím, jak ti je…nas něco podobného stihlo letos na jaře, kdy jsem s dvojčaty byla zavřená celý měsíc v bytě. Prvne onemocněl syn, potom dcera, pak já…a pořád dokola. Do té doby jsem si mateřskou skvělé užívala, ale mesic v bytě s nulovým kontaktem s okolim. Jediny s kým jsem přišla do kontakty byl můj manžel, ktery chodíval z práce unaven a jediné co se od něj člověk dozvěděl bylo to, ze jsem zase doma nic neudělala atd…takže měsíc uknourane děti, uknourany manžel. No musím říct, ze následky si nesu doteď, uplne mě to složilo. Dej si bacha na frustraci z nedostatku sociálních kontaktu- není to fakt sranda. Brecici dítě v kočárku je to poslední, to já mám dvojčata uknourane pořád…to bych nemohla nikam :) :( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
9.11.16 15:33

Rozumim tomu. My jsme s dcerou 3 dny doma a uz mi taky hrabe, byt 2 mesice doma si neumim predstavit. Nicmene pokud uz je ready, nacpala bych ji do kocaru a sup sup ven. Rev nerev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.16 07:43

Holky, díky za podporu :) Jste zlaté :srdce: Já jsem včera drhla koupelnu a asi jsem si vykoledovala zánět prsu. Večer trošku pobolívání, v noci zimnice - furt jsem chodila kontrolovat, jestli někde není otevřené okno a balila se do dalších vrstev. No a pak mě napadlo změřit si teplotu. A zas skoro 40! Tudíž dneska ležím, dávám si tvaroh a modlím se, ať je to tentokrát bez antibiotik. Malá má zoubkovou protivnost, teplotu a průjem, takže ven nejdem dneska ani náhodou.
@kdochcekam :mrgreen: Zas tak šílené to není, ale k ukliznému bytu to má secsakra daleko. A to se jak na potvoru nahlásili tchánovci, že dorazí zítra odpoledne. Ne, že bych je neměla ráda, ale zrovna teď :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex