Zavřené obchody v neděli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
27.12.20 12:50
@Elishka1 píše:
Ty jsou luxusní, zvlášť do dnešního mrazu :lol:

V kombinaci se spoďáry k sežrání :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
27.12.20 12:51
@bse.pedro píše:
Nespolíhám na Ježíška, páč mám pochybnosti o tom, že si zasloužím jakýkoliv dárek, takže se zásobuji sám… Před cca 7 lety jsem koupil 150 párů bavlněných ponožek, půlka je jich ještě nevybalených, roztrháno a vyhozeno minimum… :nevim: 8)
Když kupuju mejdlo, beru 10-20ks, abych furt nemusel myslet na to, že mi dochází… Toaleťák koupím vždy v akci, obrovskej balík /36ks/… Atd., atd… :nevim: 8)

No jo, ale to každý taky nemůže, protože to nemá kam dávat. Jasně zásoby školních potřeb máme přiměřenou, ale mít vše do zásoby, tak se doma nehneme. A taky jsou lidi, co na zásoby nemají, sám mám za sebou dobu, naštěstí minulou, kdy jsem se těšil na výplatní termín a zpozdit se o týden, jdeme se pást. Takže se kupovalo v akci do zásoby, ale ne moc, protože by se lehce mohlo stát, že máme třicet olejů, ale už ne něco co na tom oleji uvařit nebo usmažit. Takových lidí je stále dost. Ale na druhou stranu, přesto, že mi všechna opatření lezou krkem, tak zrovna tohle asi nejméně. Já bych tedy nechal otevřeno všechno, ale když už, tak je to alespoň fér vůči malým krámkům a soukromníkům. Bylo dost nespravedlivé, že takové to položí a velký řetězce si mohli z vesela prodávat vše. Zas ale chápu, že to dost lidí obtěžuje. Tady ale nejde o nějaké zásoby, ale o tu absurditu, co oni porad vymýšlí. Proč zrovna květinářství nechápu, stejně jako to bylo se psím salonem, tak hlavně, že pudlici měli sestřih a tohle si myslím, že lidem vadí, mě teda jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.12.20 12:53
@Monchichik píše:
@bse.pedro no tak se holt musíš naučit šít nebo budeš chodit naostro :mrgreen:
@Baba píše:
Nebo lehce upravi ustenky :nevim:

To od vás není hezký, dělat si pr.del z cizího neštěstí… :cert: :cert: :cert:
Jestli ta zkur. vená vláda neudělí nějakou výjimku a neotevře trenýrkárny, bude to katastrofa… 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.20 13:05
@bse.pedro píše:
Jestli ta zkur. vená vláda neudělí nějakou výjimku a neotevře trenýrkárny, bude to katastrofa… 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

Myslím, ze nás chtej naučit soběstačnost. Ja uz si vyhledla na youtube video, podle kterého se zítra ostriham, nevypadá to zas tak slozite :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.12.20 13:09
@Elishka1 píše:
Myslím, ze nás chtej naučit soběstačnost. Ja uz si vyhledla na youtube video, podle kterého se zítra ostriham, nevypadá to zas tak slozite :think:

Stříhání zatím nepotřebuju, to jsem absolvoval někdy v červnu, takže mám ještě pár měsíců čas… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.20 13:14
@bse.pedro píše:
Stříhání zatím nepotřebuju, to jsem absolvoval někdy v červnu, takže mám ještě pár měsíců čas… :pankac: 8)

Muj předpoklad je, ze začnou očkovat a aby neodradili další od očkování, tak budou přiznávat zlepseni a pak něco otevřou, tak más šanci. Jauz to ale prostě dál nevydrží a zítra to smiknu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.12.20 13:25
@Elishka1 píše:
Muj předpoklad je, ze začnou očkovat a aby neodradili další od očkování, tak budou přiznávat zlepseni a pak něco otevřou, tak más šanci. Jauz to ale prostě dál nevydrží a zítra to smiknu :cert:

Já mám času dost… Sám se střihat nebudu… :nevim: 8)
Ty to máš jednodušší, můžeš se vzít strojkem na ježka, ale já jakožto mladej kluk chci mít slušivej účes, na skína nechci… To se radši naučím plést copánek a nechám si růst vlasy delší dobu, až budu mít dlouhej zapletenej copan jako čínskej kung-fu bojovník… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
27.12.20 13:32
@bse.pedro píše:
Jestli ta zkur. vená vláda neudělí nějakou výjimku a neotevře trenýrkárny, bude to katastrofa… 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

Tak treba ti nekdo pomuze, jako kdyz jsi shanel roušku :mrgreen:. Musis vběhnout do nejake galanterie, tam predvest stav sveho spodniho pradla a treba ti usijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.20 13:33
@bse.pedro píše:
Já mám času dost… Sám se střihat nebudu… :nevim: 8)
Ty to máš jednodušší, můžeš se vzít strojkem na ježka, ale já jakožto mladej kluk chci mít slušivej účes, na skína nechci… To se radši naučím plést copánek a nechám si růst vlasy delší dobu, až budu mít dlouhej zapletenej copan jako čínskej kung-fu bojovník… :nevim: 8)
:lol: ze ty ses přes svátky vzhledl v pletení vanocek :think: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 13:35
@vokishka píše:
Tak treba ti nekdo pomuze, jako kdyz jsi shanel roušku :mrgreen:. Musis vběhnout do nejake galanterie, tam predvest stav sveho spodniho pradla a treba ti usijou
:mrgreen: Nebo dají celou tržbu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.12.20 14:07
@Baba píše:
Co se stane, kdyz v Albertu koupim sesit a pastelky? Pred obchodem to zakazane zbozi vybuchne? :think:

Kdy máš očkování? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 14:29
@Bubla Bůčková píše:
Kdy máš očkování? :mrgreen:

Ja? Nejspis nikdy. Uvidim. Nenechavam se ani proti chripce. Ale ja mela po ocku blbou reakci, jinak by mi to bylo vlastne fuk. Nez NU bych se bala, ze to bude uplne k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.12.20 14:35
@Elishka1 píše: :lol: ze ty ses přes svátky vzhledl v pletení vanocek :think: :lol: :mrgreen:

To ani nééé, ale jsem fanouškem bojových umění… Zatím jsem to studoval jen teoreticky, sledováním akčních filmů Made in Hongkong… Ale teď jsem zahájil praktický výcvik…:pankac:
Před pár dny už jsem málem rozbil čelem silnou dřevěnou desku… Zatím teda jen trošku křuplo v lebeční kosti, ale moc nechybělo k tomu, aby praskla i ta dřevěná schodnice, ne kterou jsem hupsnul… A pár dalších schodů jsem skoro roztřískal kolenama a loktama… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.12.20 14:37
@Baba píše:
Ja? Nejspis nikdy. Uvidim. Nenechavam se ani proti chripce. Ale ja mela po ocku blbou reakci, jinak by mi to bylo vlastne fuk. Nez NU bych se bala, ze to bude uplne k prdu.

Mě by zajímalo, jak to ve skutečnosti probíhá. Jestli se Motolsti lékaři tlačí ve frontě nebo za dva dny budou prosit kolemjdoucí, ať si to probůh někdo píchne, že toho maj ještě půl mrazáku :nevim: mi to přijde prostě hardcore takhle do toho určitou skupinu lidí „nutit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
27.12.20 14:43
@Svistice píše:
Koncem srpna jsem domu kupovala 3 lepidla, 5 gum, dvoje pastelky, obyc tuzky, nuzky. V listopadu jsem tu z toho nasla uz jen torzo jedne gumy. Deti to asi zerou, nebo nevim. :nevim: Skladovaci prostory na tento arzenal mimo detsky pokoj nemam, abych to mela pod zamkem a vydavala na pridel. Proto kupuji prubezne.

Ono je otázka, zda by vydávání na příděl něco řešilo, prostě by je sežraly po jedné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák