Zavřené obchody v neděli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8678
27.12.20 23:30

@Baba prosím tě, chápu to správně, že ta vakcína chrání zejména očkovaného před vypuknutím nemoci, ale nakazit se může a asi bude i po určitou dobu infekční po té nákaze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
28.12.20 07:41

@stinga je nějaký zákon o povinném testování? já jsem se o to zatím nezajímala, tak nevím..ale u policajtů žádný takový zákon není…syn nemá v úmyslu se nechat testovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106537
28.12.20 07:46
@Monchichik píše:
@stinga no těžko to můžou mít hasiči a policajti povinně…tomu nevěřím…nemůžou přeci nikoho nutit…

Ty neznáš dobrovolně povinné akce :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
28.12.20 07:48

@Venetia no já jsem na to celkem alergická, když mě někdo nutí dělat něco, co nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106537
28.12.20 07:57
@Monchichik píše:
@Venetia no já jsem na to celkem alergická, když mě někdo nutí dělat něco, co nechci :mrgreen:

Právě proto to píšu, já taky… Ale někdy to vyžaduje situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
28.12.20 07:59

@Venetia nepamatuju si posledních x let, kdyby něco co nechci, vyžadovala situace…a očkování za to taky nepovažuju…nutit se fakt nenechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106537
28.12.20 08:04
@Monchichik píše:
@Venetia nepamatuju si posledních x let, kdyby něco co nechci, vyžadovala situace…a očkování za to taky nepovažuju…nutit se fakt nenechám…

Tak to já to zase znám z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
28.12.20 08:06

@Venetia nemohla bych být v takové práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
28.12.20 08:11

Mě to stejně přijde celé jako akce naprd, aby vystrašená veřejnost měla pocit, že se něco děje. Důsledky budou IMHO hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
28.12.20 08:44
@Monchichik píše:
@stinga je nějaký zákon o povinném testování? já jsem se o to zatím nezajímala, tak nevím..ale u policajtů žádný takový zákon není…syn nemá v úmyslu se nechat testovat…

no zákon asi ne, nevím. U nás se hasiči musí obden testovat - hotovo, tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
28.12.20 08:45
@Amalthea píše:
@Baba prosím tě, chápu to správně, že ta vakcína chrání zejména očkovaného před vypuknutím nemoci, ale nakazit se může a asi bude i po určitou dobu infekční po té nákaze?

nejsem @Baba, ale mražená vakcína není vakcína, je to profylaktická léčba - nezabrání nákaze, zabrání vážnému průběhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
28.12.20 09:06
@stinga píše:
nejsem @Baba, ale mražená vakcína není vakcína, je to profylaktická léčba - nezabrání nákaze, zabrání vážnému průběhu

no a není tohle v podstatě princip všech vakcín? i klasické vakcíny ti do těla píchnou oslabený živý nebo mrtvý patogen, tělo si na něj vytvoří protilátky a když se člověk někdy v budoucnu daným patogenem opět nakazí, tak se doufá, že protilátky buď nemoc v těle včas zlikvidujou a nemoc se nestihne rozjet, nebo alespoň nemoc proběhne v mírné formě :nevim: a hlavně se spoléhá na to, že když hodně lidí bude očkovaných, tak mezi nimi ta nemoc nebude kolovat, protože se jejich těla budou umět bránit, čímž tak nějak celkově klesne výskyt nemoci v celé populaci. jako chápu strach z nové vakcíny, tím spíš když je na dosud hromadně nevyzkoušeném principu, ale vyčítat jí zrovna tohle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.12.20 09:15
@Amalthea píše:
:palec:
@Modesta píše:
Mě to stejně přijde celé jako akce naprd, aby vystrašená veřejnost měla pocit, že se něco děje. Důsledky budou IMHO hrozné.

Akce ocko? Hlavne kdo to taly provede, praktiku se jaksi neptali. Kamarad praktik teoreticky pocital kolik by zabralo casu podat 5 milionu davek 4500 praktikum. Potesen nebyl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
28.12.20 09:46

@stinga no teď až mi došlo, že píšeš o testování a ne očkování :mrgreen: tak policajty tady netestujou…navíc syn už covid měl a nechytil to tam od něj vůbec nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
28.12.20 09:47

@stinga pravdu díš…včera to říkal i plukovník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák