Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Monchichik píše:
@Popeladym neříkej mi, že nemáš doma tunu ponožek, aby ti nedošly?tady mají všichni zásoby zřejmě všeho
Normální člověk má doma aspoň 100 párů ponožek… Já jich mám cca 130 párů…
Ale pomalu se mi začínají rozpadat trencle a ty neumím nakupovat…
![]()
@bse.pedro ses vůl…mam i jine deti. Ale pro nekoho asi hrooozne vtipne.
@garnier píše:
@bse.pedro ses vůl…mam i jine deti. Ale pro nekoho asi hrooozne vtipne.
![]()
Lepší nadávat na všechno a na všechny, kritizovat kde co, než si vyřešit vlastní záležitosti… ![]()
Radši 14 dní nonstop prskat na emiminu, než věnovat 5 minut nákupu kružítek a pravítek pro batolata…
![]()
@bse.pedro píše:
Nevím, z jaké země pocházíš, ale v Česku začíná školní rok v září, takže zodpovědní rodiče většinu potřeb do školy nakupujou už kolem 28. srpna a né až v prosinci…![]()
A ty jsi nebyl dítě? Rozbitá kružítka, ztracené gumy, pastelky spadly tolikrát že bylo lepší koupit nové. To jako v září vyrazím a budu mít zásobu na rok?
Zase, úžasný argument který jen podporuje absurditu toho co zavádí, ale proč? Proč hledat chybu v lidech, když to co je je prostě kravina?
@Svistice píše:
@Baba Jestli to bylo na me, tak metriky plati.
@bse.pedro píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Lepší nadávat na všechno a na všechny, kritizovat kde co, než si vyřešit vlastní záležitosti…
Radši 14 dní nonstop prskat na emiminu, než věnovat 5 minut nákupu kružítek a pravítek pro batolata…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jasně. Protože lepší je rezignace a poslušnost. I když nesmyslů.
No jo, holt na někoho přístup - protože maminka řekla!, neplatí.
A to o tom prskání je už tak trapný
No tak někdo nadává na fotbal, někdo na covid. Já se tím vesměs bavím. A co má být?
@bse.pedro kde si nonstop stezuju a prskam?
Kdo ma vic deti a k tomu domaci vyuku nejspis vi, o cem mluvim.
A predevsim je to o tom, ze zavrene obchody neresi problem.
Ale kdyz se clovek nemuze hadat doma, zajde sem aspon, ze jo ![]()
@bse.pedro píše:
Normální člověk má doma aspoň 100 párů ponožek… Já jich mám cca 130 párů…![]()
Ale pomalu se mi začínají rozpadat trencle a ty neumím nakupovat…
![]()
![]()
![]()
Normální člověk je hodný a proto me přeci teď po Vánocích fuseklí zasobu od Ježíška preci ![]()
@Altavista píše:
A ty jsi nebyl dítě? Rozbitá kružítka, ztracené gumy, pastelky spadly tolikrát že bylo lepší koupit nové. To jako v září vyrazím a budu mít zásobu na rok?Zase, úžasný argument který jen podporuje absurditu toho co zavádí, ale proč? Proč hledat chybu v lidech, když to co je je prostě kravina?
Nevím jistě, ale myslím, že dítě jsem byl… ![]()
Nevím, co kupujete děckám za srágory, ale jedno /kovové/ kružítko vydrželo celou školní docházku… Pastelka, které se ulomí špička, se ořeže, třeba i vícekrát… Až už je hodně krátká nebo dobitá, koupí se nová, nebo když dochází…
U vás došlo k zničení veškerých školních potřeb včera, těsně před vyhlášením zavíračky obchodů, od září jste neměli potřebu něco doplnit až do dneška…
![]()
Mám podezření, že covid neexistuje, jen si ho vláda vymýšlí, aby vašim dětem zabránila v používání pastelek a kružítek…
![]()
@Baba Ja do ted zila v domeni, ze je staci kazdy den ve vane zalit sprchou. ![]()
No jeste ze mam emimino. Jsme jim teda udelali spagety s kecupem.
@Svistice píše:
@Baba Ja do ted zila v domeni, ze je staci kazdy den ve vane zalit sprchou.
No jeste ze mam emimino. Jsme jim teda udelali spagety s kecupem.
@bse.pedro píše:
Nevím jistě, ale myslím, že dítě jsem byl…
Nevím, co kupujete děckám za srágory, ale jedno /kovové/ kružítko vydrželo celou školní docházku… Pastelka, které se ulomí špička, se ořeže, třeba i vícekrát… Až už je hodně krátká nebo dobitá, koupí se nová, nebo když dochází…
U vás došlo k zničení veškerých školních potřeb včera, těsně před vyhlášením zavíračky obchodů, od září jste neměli potřebu něco doplnit až do dneška…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám podezření, že covid neexistuje, jen si ho vláda vymýšlí, aby vašim dětem zabránila v používání pastelek a kružítek…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upjal ses na úplnou marginalitu, uniká ti podstata.
@bse.pedro píše:
Nevím jistě, ale myslím, že dítě jsem byl…
U vás došlo k zničení veškerých školních potřeb včera, těsně před vyhlášením zavíračky obchodů, od září jste neměli potřebu něco doplnit až do dneška…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám podezření, že covid neexistuje, jen si ho vláda vymýšlí, aby vašim dětem zabránila v používání pastelek a kružítek…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zlato, já nemám děti ![]()
@Elishka1 píše:
Normální člověk je hodný a proto me přeci teď po Vánocích fuseklí zasobu od Ježíška preci
Nespolíhám na Ježíška, páč mám pochybnosti o tom, že si zasloužím jakýkoliv dárek, takže se zásobuji sám… Před cca 7 lety jsem koupil 150 párů bavlněných ponožek, půlka je jich ještě nevybalených, roztrháno a vyhozeno minimum…
![]()
Když kupuju mejdlo, beru 10-20ks, abych furt nemusel myslet na to, že mi dochází… Toaleťák koupím vždy v akci, obrovskej balík /36ks/… Atd., atd…
![]()
@Zlatývoči píše:
V mém okolí bohužel spousta lidí, včetně mě, skončila před vánocemi v izolaci, či karanténě. Opravdu ne každý mohl nakupovat, co a kdy potřeboval.
Nehazej flintu do zita. Ve skole diteti nikdo usi neutrhne, ze neco nema. Vse jde vyresit klidne. U nas se v kazde tride najde suplik/ sbirka veci, ktere nikdo a nikdy nevidel. Vubec nikomu nepatri
. Neni to podepsane a nepoznaji si vlastni pomucky. Skoda je vyhodit. Tak se nalez da do spolecneho supliku. Kdyz nekdo nema, tak si muze vybrat. Treba ma podobnou zasobu i trida tvych deti
.