Zavřené obchody v neděli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23960
27.12.20 12:04
@Monchichik píše:
@Popeladym neříkej mi, že nemáš doma tunu ponožek, aby ti nedošly? :mrgreen: tady mají všichni zásoby zřejmě všeho :mrgreen:

Normální člověk má doma aspoň 100 párů ponožek… Já jich mám cca 130 párů… :pankac: 8) Ale pomalu se mi začínají rozpadat trencle a ty neumím nakupovat… :nevim: :zed: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.12.20 12:05

@bse.pedro ses vůl…mam i jine deti. Ale pro nekoho asi hrooozne vtipne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
27.12.20 12:10
@garnier píše:
@bse.pedro ses vůl…mam i jine deti. Ale pro nekoho asi hrooozne vtipne.

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Lepší nadávat na všechno a na všechny, kritizovat kde co, než si vyřešit vlastní záležitosti… 8)
Radši 14 dní nonstop prskat na emiminu, než věnovat 5 minut nákupu kružítek a pravítek pro batolata… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
@bse.pedro píše:
Nevím, z jaké země pocházíš, ale v Česku začíná školní rok v září, takže zodpovědní rodiče většinu potřeb do školy nakupujou už kolem 28. srpna a né až v prosinci… :nevim: 8)

A ty jsi nebyl dítě? Rozbitá kružítka, ztracené gumy, pastelky spadly tolikrát že bylo lepší koupit nové. To jako v září vyrazím a budu mít zásobu na rok?

Zase, úžasný argument který jen podporuje absurditu toho co zavádí, ale proč? Proč hledat chybu v lidech, když to co je je prostě kravina?

• Citovat
  • Upravit
33005

@Baba Jestli to bylo na me, tak metriky plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 12:15
@Svistice píše:
@Baba Jestli to bylo na me, tak metriky plati.
:mrgreen: Takže jst brethariáni :palec:
@bse.pedro píše: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Lepší nadávat na všechno a na všechny, kritizovat kde co, než si vyřešit vlastní záležitosti… 8)
Radši 14 dní nonstop prskat na emiminu, než věnovat 5 minut nákupu kružítek a pravítek pro batolata… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8) :mavam:

Jasně. Protože lepší je rezignace a poslušnost. I když nesmyslů.
No jo, holt na někoho přístup - protože maminka řekla!, neplatí.
A to o tom prskání je už tak trapný :roll: No tak někdo nadává na fotbal, někdo na covid. Já se tím vesměs bavím. A co má být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.12.20 12:15

@bse.pedro kde si nonstop stezuju a prskam?
Kdo ma vic deti a k tomu domaci vyuku nejspis vi, o cem mluvim.
A predevsim je to o tom, ze zavrene obchody neresi problem.
Ale kdyz se clovek nemuze hadat doma, zajde sem aspon, ze jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.20 12:17
@bse.pedro píše:
Normální člověk má doma aspoň 100 párů ponožek… Já jich mám cca 130 párů… :pankac: 8) Ale pomalu se mi začínají rozpadat trencle a ty neumím nakupovat… :nevim: :zed: :roll: 8)

Normální člověk je hodný a proto me přeci teď po Vánocích fuseklí zasobu od Ježíška preci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
27.12.20 12:17
@Altavista píše:
A ty jsi nebyl dítě? Rozbitá kružítka, ztracené gumy, pastelky spadly tolikrát že bylo lepší koupit nové. To jako v září vyrazím a budu mít zásobu na rok?Zase, úžasný argument který jen podporuje absurditu toho co zavádí, ale proč? Proč hledat chybu v lidech, když to co je je prostě kravina?

Nevím jistě, ale myslím, že dítě jsem byl… :nevim:
Nevím, co kupujete děckám za srágory, ale jedno /kovové/ kružítko vydrželo celou školní docházku… Pastelka, které se ulomí špička, se ořeže, třeba i vícekrát… Až už je hodně krátká nebo dobitá, koupí se nová, nebo když dochází…
U vás došlo k zničení veškerých školních potřeb včera, těsně před vyhlášením zavíračky obchodů, od září jste neměli potřebu něco doplnit až do dneška… :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)
Mám podezření, že covid neexistuje, jen si ho vláda vymýšlí, aby vašim dětem zabránila v používání pastelek a kružítek… :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.12.20 12:18

@Baba Ja do ted zila v domeni, ze je staci kazdy den ve vane zalit sprchou. :nevim:
No jeste ze mam emimino. Jsme jim teda udelali spagety s kecupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 12:20
@Svistice píše:
@Baba Ja do ted zila v domeni, ze je staci kazdy den ve vane zalit sprchou. :nevim:
No jeste ze mam emimino. Jsme jim teda udelali spagety s kecupem.
:mrgreen:
No teda. Prosimtě zůstaň u té sprchy.
@bse.pedro píše:
Nevím, co kupujete děckám za srágory, ale jedno /kovové/ kružítko vydrželo celou školní docházku… Pastelka, které se ulomí špička, se ořeže, třeba i vícekrát… Až už je hodně krátká nebo dobitá, koupí se nová, nebo když dochází…
U vás došlo k zničení veškerých školních potřeb včera, těsně před vyhlášením zavíračky obchodů, od září jste neměli potřebu něco doplnit až do dneška… :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)
Mám podezření, že covid neexistuje, jen si ho vláda vymýšlí, aby vašim dětem zabránila v používání pastelek a kružítek… :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

Upjal ses na úplnou marginalitu, uniká ti podstata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
27.12.20 12:21
@bse.pedro píše:
Mám podezření, že covid neexistuje, jen si ho vláda vymýšlí, aby vašim dětem zabránila v používání pastelek a kružítek… :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

Zlato, já nemám děti ;)

• Citovat
  • Upravit
60142
27.12.20 12:22
@Altavista píše:
Zlato, já nemám děti ;)
Šach mat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
27.12.20 12:23
@Elishka1 píše:
Normální člověk je hodný a proto me přeci teď po Vánocích fuseklí zasobu od Ježíška preci :cert:

Nespolíhám na Ježíška, páč mám pochybnosti o tom, že si zasloužím jakýkoliv dárek, takže se zásobuji sám… Před cca 7 lety jsem koupil 150 párů bavlněných ponožek, půlka je jich ještě nevybalených, roztrháno a vyhozeno minimum… :nevim: 8)
Když kupuju mejdlo, beru 10-20ks, abych furt nemusel myslet na to, že mi dochází… Toaleťák koupím vždy v akci, obrovskej balík /36ks/… Atd., atd… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.20 12:23
@Zlatývoči píše:
V mém okolí bohužel spousta lidí, včetně mě, skončila před vánocemi v izolaci, či karanténě. Opravdu ne každý mohl nakupovat, co a kdy potřeboval.

Nehazej flintu do zita. Ve skole diteti nikdo usi neutrhne, ze neco nema. Vse jde vyresit klidne. U nas se v kazde tride najde suplik/ sbirka veci, ktere nikdo a nikdy nevidel. Vubec nikomu nepatri :lol:. Neni to podepsane a nepoznaji si vlastni pomucky. Skoda je vyhodit. Tak se nalez da do spolecneho supliku. Kdyz nekdo nema, tak si muze vybrat. Treba ma podobnou zasobu i trida tvych deti :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák