Zavřené obchody v neděli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
28.12.20 17:58

Tak v Albertu zapaskované boty, oblečení, papírnictví, knihy a další. Lituji, ze jsem se minuly týden osklibala nad dětskou mikinou v Pepcu, ted ji budu muset nekde objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22591
28.12.20 18:37

Tak u nas v trafice maji vse hracky i papirnictvi. At si trhnou. Vite, ze neziskove organizace vubec nedostali prispevek na najem, ikdyz maji zakazanou cinnost a plati trzni najem? Takze amatersky sport pujde do kytek :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
28.12.20 22:33
@Baba píše:
Akce ocko? Hlavne kdo to taly provede, praktiku se jaksi neptali. Kamarad praktik teoreticky pocital kolik by zabralo casu podat 5 milionu davek 4500 praktikum. Potesen nebyl :jazyk:

Ne, zavřené obchody. Krachující hospody a malé prodejny (každý takový majitel dává práci dalším minimálně 3 lidem). Protože v obuvnictví a papírnictví je ráj pro koronu, ale potravinám se vyhýbá jako čert kříži. A to i v rámci jednoho supermarketu…

Očkování je kapitola sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.1.21 07:49

Omezený prodej

Nechci zakládat novou diskuzi, tak se vtírnu sem. Nedávno někde proběhla informace, že už by se snad v obchodech typu Lidl, Tesco mohli prodávat nějaké věci co jsou teď zakázané. Viz oblečení nebo hračky. Nevíte jak to je a odkdy by to případně mělo být? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32185
17.1.21 08:00

@LolaAA Co já vím, tak Tesco…už to mají odpáskované…papírnictví a oblečení pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.1.21 08:08
@Monchichik píše:
@LolaAA Co já vím, tak Tesco…už to mají odpáskované…papírnictví a oblečení pro děti…

To jsem netušila, musím se tam vypravit, už skoro nemáme rukavice. Teď, když nemůžeme do šatny ve skolce, tak jich tam dost zmizelo. To samé školní družina. Dcera tam navíc ztratila teplou čepici a teď musí nosit po bráchovi. Nejsem zvyklá tyhle věci hromadit, tak jinou nemáme.

• Citovat
  • Upravit
32185
17.1.21 08:10

@Mufina No tak to zkus, měli by to tak mít…ukazovali to i ve zprávách…jen dětské věci, dospělé ne…a papírnictví…já jsem tam nebyla, ale říkala mi to kamarádka, už někdy minulý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
17.1.21 08:15

Globus uz prodava i boby, viděla jsem fotky. Oni taky rekli, ze to prehodnoti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
18.1.21 12:36

Ja myslim, ze az od zitra, ne? :think:
Jinak jsem videla, ze v Tescu si lide brali boby pres pasku a sli platit na samoobsluznou kasu. Hodne to resili nekde na FB, ze to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
18.1.21 12:41

@lucynka25 oficiálně od zítra. U nás v Tescu mají odpáskované jen miminkovské oblečení, na větší děti to bylo zapáskované. U těch pokladen nevím, předpokládala jsem, že neprojde kod.
Moji rodiče si chtěli v Kauflandu koupit lepidlo, nevšimli si pásky a hned na ně bežela ochranka, tak to museli vrátit a zcela legálně pak lepidlo koupili v drogerii :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák