Zavřené obchody v neděli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65287
27.12.20 12:24

@bse.pedro tak driv kruzitka vydrzela, ted nevim, co to vyrabi. Kovove, pres stovku a stejně za chvili neni schopno udelat kruh, aby stejne zacal a stejne skoncil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
27.12.20 12:24
@Altavista píše:
Zlato, já nemám děti ;)

Tak laskavě nesdváděj na děti, že lámou pastelky, když si je ničíš sama… :cert: :cert: :cert: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
27.12.20 12:26
@vokishka píše:
@bse.pedro tak driv kruzitka vydrzela, ted nevim, co to vyrabi. Kovove, pres stovku a stejně za chvili neni schopno udelat kruh, aby stejne zacal a stejne skoncil.

Tak se dá místo použití kružítka obkreslit třeba pětikorunu… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.20 12:34
@bse.pedro píše:
Nespolíhám na Ježíška, páč mám pochybnosti o tom, že si zasloužím jakýkoliv dárek, takže se zásobuji sám… Před cca 7 lety jsem koupil 150 párů bavlněných ponožek, půlka je jich ještě nevybalených, roztrháno a vyhozeno minimum… :nevim: 8)
Když kupuju mejdlo, beru 10-20ks, abych furt nemusel myslet na to, že mi dochází… Toaleťák koupím vždy v akci, obrovskej balík /36ks/… Atd., atd… :nevim: 8)

Takže máš takovou malou spizirnu a skládek. Připomíná mi to časy, kdy naši nakoupili balíky mouky a kartony mléka v makru a my si z toho postavili opevneni, ta nostalgie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32174
27.12.20 12:35

@Kelsey to by nejdřív museli mít čím očkovat :mrgreen: a koho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 12:35
@Elishka1 píše:
Takže máš takovou malou spizirnu a skládek. Připomíná mi to časy, kdy naši nakoupili balíky mouky a kartony mléka v makru a my si z toho postavili opevneni, ta nostalgie
:mrgreen: A stříleli jste do toho něčím? Třeba airsoftové zbraně jsou docela průrazný :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32174
27.12.20 12:36

@bse.pedro tak předpokládám, křupane, že si nekupuješ patrony po jedné :mrgreen: a že jaksi máš zásobu jakousi doma…když ostatní musí mít zásoby všeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.20 12:37
@Baba píše: :mrgreen: A stříleli jste do toho něčím? Třeba airsoftové zbraně jsou docela průrazný :mrgreen:

To my v te době neznali :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32174
27.12.20 12:38

@sagina tak taky je můžeš uštrikovat, že jo…nejen nosit jakési zašívané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32174
27.12.20 12:40

@bse.pedro no tak se holt musíš naučit šít nebo budeš chodit naostro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 12:41
@Elishka1 píše:
Normální člověk je hodný a proto me přeci teď po Vánocích fuseklí zasobu od Ježíška preci :cert:
:mrgreen: Presne.
Jeden z nejvetsich hitu letoska
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 12:42
@Monchichik píše:
@bse.pedro no tak se holt musíš naučit šít nebo budeš chodit naostro :mrgreen:

Nebo lehce upravi ustenky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.20 12:43
@Monchichik píše:
@Kelsey to by nejdřív museli mít čím očkovat :mrgreen: a koho…

Oboje bude. Zatim mam pocit, ze jsem v mensine, kdo ockovani nechce. Vsichni okolo chteji, jak to bude mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.20 12:44
@Baba píše: :mrgreen: Presne.
Jeden z nejvetsich hitu letoska

Ty jsou luxusní, zvlášť do dnešního mrazu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
27.12.20 12:50
@Monchichik píše:
@bse.pedro tak předpokládám, křupane, že si nekupuješ patrony po jedné :mrgreen: a že jaksi máš zásobu jakousi doma…když ostatní musí mít zásoby všeho :mrgreen:

Já si patrony nekupuju, páč jsem pacifista… :nevim: 8) Ale časem si možná pořídím zbraň a začnu se živit lovem… A taky abych ochránil majetek před rabováním… Až se maminy dozví, že mám v geráži několik sad pastelek a asi 2 krabičky gum a nějaký voskovky a pár balíku papíru do tiskárny… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák