Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bse.pedro tak driv kruzitka vydrzela, ted nevim, co to vyrabi. Kovove, pres stovku a stejně za chvili neni schopno udelat kruh, aby stejne zacal a stejne skoncil.
@Altavista píše:
Zlato, já nemám děti
Tak laskavě nesdváděj na děti, že lámou pastelky, když si je ničíš sama…
![]()
@vokishka píše:
@bse.pedro tak driv kruzitka vydrzela, ted nevim, co to vyrabi. Kovove, pres stovku a stejně za chvili neni schopno udelat kruh, aby stejne zacal a stejne skoncil.
Tak se dá místo použití kružítka obkreslit třeba pětikorunu…
![]()
@bse.pedro píše:
Nespolíhám na Ježíška, páč mám pochybnosti o tom, že si zasloužím jakýkoliv dárek, takže se zásobuji sám… Před cca 7 lety jsem koupil 150 párů bavlněných ponožek, půlka je jich ještě nevybalených, roztrháno a vyhozeno minimum…![]()
Když kupuju mejdlo, beru 10-20ks, abych furt nemusel myslet na to, že mi dochází… Toaleťák koupím vždy v akci, obrovskej balík /36ks/… Atd., atd…![]()
Takže máš takovou malou spizirnu a skládek. Připomíná mi to časy, kdy naši nakoupili balíky mouky a kartony mléka v makru a my si z toho postavili opevneni, ta nostalgie
@Elishka1 píše:
Takže máš takovou malou spizirnu a skládek. Připomíná mi to časy, kdy naši nakoupili balíky mouky a kartony mléka v makru a my si z toho postavili opevneni, ta nostalgie
@bse.pedro tak předpokládám, křupane, že si nekupuješ patrony po jedné
a že jaksi máš zásobu jakousi doma…když ostatní musí mít zásoby všeho ![]()
@Baba píše:A stříleli jste do toho něčím? Třeba airsoftové zbraně jsou docela průrazný
To my v te době neznali ![]()
@sagina tak taky je můžeš uštrikovat, že jo…nejen nosit jakési zašívané ![]()
@bse.pedro no tak se holt musíš naučit šít nebo budeš chodit naostro ![]()
@Elishka1 píše:
Normální člověk je hodný a proto me přeci teď po Vánocích fuseklí zasobu od Ježíška preci
@Monchichik píše:
@bse.pedro no tak se holt musíš naučit šít nebo budeš chodit naostro
Nebo lehce upravi ustenky ![]()
@Monchichik píše:
@Kelsey to by nejdřív museli mít čím očkovata koho…
Oboje bude. Zatim mam pocit, ze jsem v mensine, kdo ockovani nechce. Vsichni okolo chteji, jak to bude mozne.
@Baba píše:Presne.
Jeden z nejvetsich hitu letoska
Ty jsou luxusní, zvlášť do dnešního mrazu ![]()
@Monchichik píše:
@bse.pedro tak předpokládám, křupane, že si nekupuješ patrony po jednéa že jaksi máš zásobu jakousi doma…když ostatní musí mít zásoby všeho
Já si patrony nekupuju, páč jsem pacifista…
Ale časem si možná pořídím zbraň a začnu se živit lovem… A taky abych ochránil majetek před rabováním… Až se maminy dozví, že mám v geráži několik sad pastelek a asi 2 krabičky gum a nějaký voskovky a pár balíku papíru do tiskárny…
![]()