Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bse.pedro píše:
To ani nééé, ale jsem fanouškem bojových umění… Zatím jsem to studoval jen teoreticky, sledováním akčních filmů Made in Hongkong… Ale teď jsem zahájil praktický výcvik…:pankac:
Před pár dny už jsem málem rozbil čelem silnou dřevěnou desku… Zatím teda jen trošku křuplo v lebeční kosti, ale moc nechybělo k tomu, aby praskla i ta dřevěná schodnice, ne kterou jsem hupsnul… A pár dalších schodů jsem skoro roztřískal kolenama a loktama…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, máš pravdu, to by ten cop vazne chtelo. V pripade potreba stocit pres inkriminované misto a je to v cajku.
@bonika69 píše:
Na každý nákup musíš se zbrojákem.
A to je problém ho vzít, když si to jdeš osobně vyzvednout po objednání na netu?
@Heivka píše:
Ono i jednou je moc, když ráno voláte do práce, že nemůžete přijít protože vám ulicí pobíhá parta divočáků. Divočák ve stresu může klidně zabít.Jinak já třeba dětem boty kupuji jen online a vždycky koupím jeden pár a když to nesedí tak ho vyměním, ale já kupuji Barefoot takže u bot mají k dispozici všechny rozměry jak šířku, délku boty tak obvod prstů takže málokdy musím boty pro děti měnit.
Já souhlasím s tím, že co vytváří vládní nařízení je kašpařina, manžel pracuje v organizaci dopravy, takže od podzim neměl jediný den volno, protože neustálým změnám musí přizpůsobovat kapacitu dopravy, ale zase na druhou stranu mě i štvou lidi, co si o problému neobtěžují nic zjistit a pak mají plnou hubu keců. Nejhorší je že takových máme plný parlament a senát
A to jako chceš tvrdit, že na 3 bandy divočáků za x let je potřeba víc jak 500 nábojů
takový člověk by ten zbroják mít fakt neměl.
@Bubla Bůčková píše:
Mě by zajímalo, jak to ve skutečnosti probíhá. Jestli se Motolsti lékaři tlačí ve frontě nebo za dva dny budou prosit kolemjdoucí, ať si to probůh někdo píchne, že toho maj ještě půl mrazákumi to přijde prostě hardcore takhle do toho určitou skupinu lidí „nutit“
Asi toho zatím moc nebude, ja myslím, ze teď se to rozebere rychle. My tu nemame nekoho s informacemi primo od zdroje? ![]()
@Russet píše:
A až 30 lidí nakazí koronou, bude to etické? Já jsem ten příkaz nevymyslela. Ale pamatuju si na poslední pohřeb v rodině. Hafo lidí, podávání rukou, objimání, pak ještě kar aspoň 2 hodiny x lidí pospolu u stolu…
A myslíš, že pospolu u někoho nebudou, kor když nebudou moci jít všichni na obřad?
@Russet píše:
Ale kolik skutečně blízkých ten zemřelý má? Měli by to umožnit dětem, manželům, sourozencům a rodičům. Nemusí tam být i tetička z padesatého kolene.
dětem ano, vnukům už ne?
@Bubla Bůčková píše:
Mě by zajímalo, jak to ve skutečnosti probíhá. Jestli se Motolsti lékaři tlačí ve frontě nebo za dva dny budou prosit kolemjdoucí, ať si to probůh někdo píchne, že toho maj ještě půl mrazákumi to přijde prostě hardcore takhle do toho určitou skupinu lidí „nutit“
Motolskej se nechal rano v osm a hrozne se divil, ze toho Pafka nikde nepotkal. Novinare taky ne ![]()
U nas se to jeste nerozjelo. Ale mrazaky mame ![]()
@Elishka1 píše:
Asi toho zatím moc nebude, ja myslím, ze teď se to rozebere rychle. My tu nemame nekoho s informacemi primo od zdroje?
Kdyz ja nechci zas tlumocit uplne vsechno. A na emimino motolsky lakat fakt nebudu ![]()
@bse.pedro píše:
Nevím jistě, ale myslím, že dítě jsem byl…
Nevím, co kupujete děckám za srágory, ale jedno /kovové/ kružítko vydrželo celou školní docházku… Pastelka, které se ulomí špička, se ořeže, třeba i vícekrát… Až už je hodně krátká nebo dobitá, koupí se nová, nebo když dochází…
U vás došlo k zničení veškerých školních potřeb včera, těsně před vyhlášením zavíračky obchodů, od září jste neměli potřebu něco doplnit až do dneška…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám podezření, že covid neexistuje, jen si ho vláda vymýšlí, aby vašim dětem zabránila v používání pastelek a kružítek…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vysvětli prosím, jak se přestane šířit covid, když si člověk nesmí koupit pastelky?
@Kelsey píše:
Oboje bude. Zatim mam pocit, ze jsem v mensine, kdo ockovani nechce. Vsichni okolo chteji, jak to bude mozne.
fakt? a jaká sorta lidí to je? já znám jen dva lidi, mamčina kamarádka a mamčin šéf - kamarádka už nechce, před Vánoci pozitivní na koronu, šéf je diabetik ten se na vakcínu těší - jinak moje kamarádky, rodiče, přítel, jeho kamarádi, rodina, moji a jeho spolupracovníci - nikdo se očkovat nechce
@Monchichik píše:
@bse.pedro tak předpokládám, křupane, že si nekupuješ patrony po jednéa že jaksi máš zásobu jakousi doma…když ostatní musí mít zásoby všeho
@j.a.n.i1 píše:
A to jako chceš tvrdit, že na 3 bandy divočáků za x let je potřeba víc jak 500 nábojůtakový člověk by ten zbroják mít fakt neměl.
NE, ale je potřeba udržovat průběžně stav zvěře aby se nedostávala zvěř do osídlených oblastí a jelikož v naší přírodě jsou tristní stavy predátorů velké zvěře je ten úkol na myslivcích. Jinak mám pár známých, co se zabývají myslivostí a všichni si náboje nakupují až před honem, jinak doma mají pár kousků. Kvůli bezpečnosti.
@stinga píše:
vysvětli prosím, jak se přestane šířit covid, když si člověk nesmí koupit pastelky?
Když nebudeš mít pastelky, nebudeš se o ně přetahovat s jinou holkou, tudíž na sebe nebudete vzájemně prskat viry a bacily…
![]()
@Kelsey tak zase kolem mě se nikdo nedá
znám jen jednu, co se nechá…
@bse.pedro dělat si pr.del z cizího neštěstí je moje největší zábava pod sluncem
![]()