Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bonika69 píše:
Na každý nákup musíš se zbrojákem.
A dál? Nakoupit můžeš na interntu, vyzvednout osobně. Není důod nechat obchody se střelivem otevřené a papírnictví zavřít.
@Monchichik píše:
@Baba a to ještě nevíš, že další syn je elitní ostřelovač a odborník na výbušninyse nebojím, my se o sebe postaráme
ty pietní důvody mě tak akorát zvedají tlak…na pohřeb nemůžeš, ale kytku koupit ano? já fakt už nevím, jestli jsem blbá já nebo ty ostatní…
Ty
Já teda taky ![]()
Hustě synátor. Vy se fakt budete hodit
Až bude boj o droždí a propisky a tak.
Prostřední chce být policista, třeba budem mít doma uniformu taky ![]()
@sagina píše:
to se mi stalo relativně nedávno. měla jsem šíííílenou chuť na škvarky a v Albertu měli poslední krabičku, tak jsem ji přihodila do košíku. no a na pokladně problém s kódem, který se nedařil vyřešit ani za pomoci obsluhy lahůdek. tak vedoucí, že smůla, zboží zůstává u nich a nazdar. ale já se nedala a po čase jí asi přestalo bavit kvůli dvacce ztrácet čas, tak na pokladnu načetla dvě nějaké čokoládové tyčinky v přibližně stejné ceně a škvarky jsem si odnášela
Já tak chtěla koupit slevněné zboží, jenomže bylo o den po záruce a jim to už nejelo přes kasu. Normálně jsem prosila, jestli to nějak nejde a nešlo. Raději to pak vyhodili, než prodali (byly to bezl, preclíčky, které stojí přes 30 a byly za osm).
@Monchichik
Ty pohřby jsou strašidelný. Spousta lidí ten rituál k vyrovnání potřebuje.
Kvůli práci sem v kontaktu s pohřebáky často, a většině se to omezení bytostně příčí a neomezovali počet nikdy. Jenže to je u nás. A bůhví kdy je nějaký aktivní občan napráší ![]()
@Baba píše:
A dál? Nakoupit můžeš na interntu, vyzvednout osobně. Není důod nechat obchody se střelivem otevřené a papírnictví zavřít.
To fakt nejde, jedině, že by pošta nebo zásilkovna měla zbrojní licenci.
@bonika69 píše:
To fakt nejde, jedině, že by pošta nebo zásilkovna měla zbrojní licenci.
Kdo mluví o poště? Mluvím o osobním vyzvednutí - stejně jako v případě jiného zboží.
@Kelsey píše:
@Altavista
A co mam delat? Mam se hroutit? Mi bylo jasne, kdyz je to na Slovensku, ze stejne opatreni bude u nas brzo.
Hroutit? Ne, ale propagovat názor, že si někdo mohl tohle jít nakoupit tehdy a tehdy, je přistoupení na tu jejich pitomou hru.
Já fakt nechci žít ve státě, který mi milostivě dovolí jít si dva dny nakoupit.
@Monchichik píše:
@Heivka no já tohle sice chápu, ale třeba samoživitelky taky nemají na to, aby si nechaly poslat domů x párů bot pro děti na vyzkoušení…a obrovské zásoby střeliva snad nepotřebují…je to zase zvýhodnění jedné skupiny oproti jiným…a za 12 let 3 x? na to snad nikdo nepotřebuje mít otevřené obchody…
Ono i jednou je moc, když ráno voláte do práce, že nemůžete přijít protože vám ulicí pobíhá parta divočáků. Divočák ve stresu může klidně zabít.
Jinak já třeba dětem boty kupuji jen online a vždycky koupím jeden pár a když to nesedí tak ho vyměním, ale já kupuji Barefoot takže u bot mají k dispozici všechny rozměry jak šířku, délku boty tak obvod prstů takže málokdy musím boty pro děti měnit.
Já souhlasím s tím, že co vytváří vládní nařízení je kašpařina, manžel pracuje v organizaci dopravy, takže od podzim neměl jediný den volno, protože neustálým změnám musí přizpůsobovat kapacitu dopravy, ale zase na druhou stranu mě i štvou lidi, co si o problému neobtěžují nic zjistit a pak mají plnou hubu keců. Nejhorší je že takových máme plný parlament a senát ![]()
@Baba poslední synátor by chtěl asi na práva
no s tímhle studováním asi těžko…leda že by si je udělal přes prázdniny v Plzni
to by šlo ![]()
@Heivka jo, já to chápu…ale nevěřím, že je životně důležité zrovna obchody se střelivem nechat otevřené a že všichni myslivci nemají doma zásobu nábojů…boty online prostě nekupuju…ani sobě ani dětem…musím si je vyzkoušet navíc synkovi tak roste noha, že klidně přeskočí dvě čísla
…a nebudu lítat s balíkama sem a tam jako blb…fakt mi přijde, že nad tím vůbec nikdo nepřemýšlí…ti nahoře nemají o obyčejném životě ani páru…a podle toho to tak vypadá…
@Baba píše:
Jak vysomrovat? Ty mi neco posles?Tragedie je cely cesky reseni, to je problem.
Neboj, pastelek a jinych blbosti mame jeste pro vnoucata
Nepošlu, už dost slušně sponzoruju švagrovou.
Na jaře byly ty školy zavřené dle, než se předpokládalo, a mému dítěti došel sešit. Trvalo mi půl dne intenzivního obíhávání okolí, abych sehnala sešit se správným linkovánm. jo, měla jsem se na to vykašlat a u šešitu za pětikorunu si zaplatit 60 Kč za poštu.
Teď se muž ptá, že by potřeboval zelenej papír. Směju se, že v papírnictví na náměstí za 4 koruny.
Asi si půjdu v pondělí nakoupit střelivo, jen pro ten báječnej pocit, že ještě něco můžu. A boty batoleti zas přs internet, má talent, že mu noha vyroste vždycky při lockdownu. A minulej nákup bot byl šílenej boj.
Příspěvek upraven 27.12.20 v 10:39
@gulas.medovy píše:Škoda. Tak se nedozvím, co sem podle tebe somrovala
Nepošlu, už dost slušně sponzoruju švagrovou.
@gulas.medovy píše:
Zbraně mají výjimku kvůli odstřelu černé zvěře, což někteří tupci z města nemohou nikdy pochopit.
Tak jestli prodávají jen náboje a jen ty zbraně, co jsou na to určeny, tak chápu.