Zavřené obchody v neděli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32158
27.12.20 10:05

@Baba tak my máme i zbraně na airsoft :mrgreen: a jeden ze synů je policajt, takže to bude " jménem zákona " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.12.20 10:05
@Monchichik píše:
@j.a.n.i1 no to je snad jasná věc :mrgreen: proč zrovna myslivci teda nechápu…ale asi je Blatný myslivec :mrgreen:

Protože sportovních myslivců je ve vládě hodně. Ne takových těch, co staví posedy, krmelce a chodí přikrmovat zvěř.
Ale těch, co platí a střílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
27.12.20 10:07

@Rachel_cz no tak je jasný, že to není jen tak ;)…ani květinářství nedává jaksi moc smyslu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.12.20 10:07

K těm zbraním, oni i myslivci nemohou mít doma obrovské zásoby střeliva, protože určitá množství musí být různě zabezpečená a zabezpečení nad 500 nábojů už je pěkně drahá záležitost, na to už musí mít pořádný trezor. A ono není nic příjemného když vám v sídlišti pobíhají tři divočáci a dělají díry do aut. Za tu dobu (12 let), co bydlím v okrajové části města, která má zaústění přímo do lesa, se to tu v zimě stalo už 3×, což je přesně o 3 případy víc, než je přípustné. A zbraně a střelivo se nemůže poslat poštou nebo kurýrem. Takže nechápu tem údiv, proč jsou otevřeny prodejny se střelivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.20 10:08

@Altavista
A co mam delat? Mam se hroutit? Mi bylo jasne, kdyz je to na Slovensku, ze stejne opatreni bude u nas brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
27.12.20 10:10
@Monchichik píše:
@Ijen Standardně nemáme zásobu z papírnictví vůbec žádnou…to není moje hobby :mrgreen: kružítko jedno, sešit navíc též jeden a tiskárnu už nemáme… :mrgreen:

U me je to poznana nutnost. Nase roztrzite dite vecne nemuze neco najit, obvykle v nedeli. Navic na zacatku skolniho roku dostava mladsi seznamy sesitu, ktere se pak neshoduji s pozadavky ucitelu, i pozadavky na barvy jsou ruzne. Takze kdyz obcas nabehnu do papirnictvi, hobby nehobby koupim vsechno co mmt pouziva. Starsi uz si vystaci jenom s notasem, predpokladam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 10:10
@Monchichik píše:
@Baba tak mi neříkej, že ty hlava studovaná neumíš vyrobit papír? :mrgreen: :mrgreen: děti se u toho i zabaví :mrgreen:

Nevím jakou máš představu o medicích, ale když sem to vystudovala i já… :mrgreen:

Na hliněnou tabulku bych se možná vzmohla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
27.12.20 10:11

@Heivka no já tohle sice chápu, ale třeba samoživitelky taky nemají na to, aby si nechaly poslat domů x párů bot pro děti na vyzkoušení…a obrovské zásoby střeliva snad nepotřebují…je to zase zvýhodnění jedné skupiny oproti jiným…a za 12 let 3 x? na to snad nikdo nepotřebuje mít otevřené obchody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
27.12.20 10:12

@Baba no tak vidíš, hliněná tabulka je taky dobrá :mrgreen: hele o medicích moc představu nemám, u nás je to samá uniforma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 10:13
@Monchichik píše:
@Baba tak my máme i zbraně na airsoft :mrgreen: a jeden ze synů je policajt, takže to bude " jménem zákona " :mrgreen:
:think: Ty se budeš hodit, hážu Tě na seznam :mrgreen:
@Monchichik píše:
@Rachel_cz no tak je jasný, že to není jen tak ;)…ani květinářství nedává jaksi moc smyslu…

Ta květinářstí jsou otřesná. Prý pietní důvody. Jasně, lidi budou trpět tím, že na pohřeb nevezmou kytku. Že se vůbec na ten pohřeb nedostanou, protože omezený počet lidí, to je trápit nemá. Strašný. Naštěstí se to nejedné pohřební službě příčí a ignoruje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 10:14
@Heivka píše:
K těm zbraním, oni i myslivci nemohou mít doma obrovské zásoby střeliva, protože určitá množství musí být různě zabezpečená a zabezpečení nad 500 nábojů už je pěkně drahá záležitost, na to už musí mít pořádný trezor. A ono není nic příjemného když vám v sídlišti pobíhají tři divočáci a dělají díry do aut. Za tu dobu (12 let), co bydlím v okrajové části města, která má zaústění přímo do lesa, se to tu v zimě stalo už 3×, což je přesně o 3 případy víc, než je přípustné. A zbraně a střelivo se nemůže poslat poštou nebo kurýrem. Takže nechápu tem údiv, proč jsou otevřeny prodejny se střelivem.

Protože se to dá objedant a vyzvednout? Stejně jako jiné věci? A rozhodně je lehčí si na internetu vybrat novou zbraň než boty pro puboše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.12.20 10:16
@Elishka1 píše:
S tím, ze nenamarkuji, by mohli určitě segmenty zboží prostě zablokovat v pokladnach. Před léty jsem si v Alberta chtěla, tuším, koupit nějakou mechacku ci něco podobneho. Avšak pokladna carový kód nenašla, asi to vyřadili po inventure, takže smůla, odmítli mi to prodat :D

to se mi stalo relativně nedávno. měla jsem šíííílenou chuť na škvarky a v Albertu měli poslední krabičku, tak jsem ji přihodila do košíku. no a na pokladně problém s kódem, který se nedařil vyřešit ani za pomoci obsluhy lahůdek. tak vedoucí, že smůla, zboží zůstává u nich a nazdar. ale já se nedala a po čase jí asi přestalo bavit kvůli dvacce ztrácet čas, tak na pokladnu načetla dvě nějaké čokoládové tyčinky v přibližně stejné ceně a škvarky jsem si odnášela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
27.12.20 10:18
@Baba píše:
Protože se to dá objedant a vyzvednout? Stejně jako jiné věci? A rozhodně je lehčí si na internetu vybrat novou zbraň než boty pro puboše.

Na každý nákup musíš se zbrojákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.12.20 10:18
@sagina píše:
to se mi stalo relativně nedávno. měla jsem šíííílenou chuť na škvarky a v Albertu měli poslední krabičku, tak jsem ji přihodila do košíku. no a na pokladně problém s kódem, který se nedařil vyřešit ani za pomoci obsluhy lahůdek. tak vedoucí, že smůla, zboží zůstává u nich a nazdar. ale já se nedala a po čase jí asi přestalo bavit kvůli dvacce ztrácet čas, tak na pokladnu načetla dvě nějaké čokoládové tyčinky v přibližně stejné ceně a škvarky jsem si odnášela :mrgreen:
:mrgreen: Takový boj kvůli škvarkům :palec:

Když se mi to stalo na kase, namarkovala sem rohlíky, přišlo mi to nejlehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
27.12.20 10:19

@Baba a to ještě nevíš, že další syn je elitní ostřelovač a odborník na výbušniny :mrgreen: se nebojím, my se o sebe postaráme :mrgreen:
ty pietní důvody mě tak akorát zvedají tlak…na pohřeb nemůžeš, ale kytku koupit ano? já fakt už nevím, jestli jsem blbá já nebo ty ostatní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák