Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Makulach píše:
No právě, že jsem to kardiologovi řikala, a on mi řekl, že to k tomu je. Jen mi bylo divný, že o tom tu nikdo nepíše, proto sem chtěla vědět, zda to taky při ES pociťujete
Ahoj. ![]()
Taky to mívám. Je to k tomu. A mívám to i mimo ES, jako že se nemůžu donadechnout. To mám prý k tomu prolapsu.
Rybano tak to jsem moc ráda, že máš taky ty pocity, trošku si mě uklidnila.
Ja tedy prolaps nemam, „jen“ ES a take mivam, ze kdyz jsou to fakt rany, tak se nemuzu donadechnout. Tak se neboj, je to k tomu ![]()
A už v tom zase litam
problém s hrudníkem a ES mi litaji cele dny. Pomoc ![]()
Ahoj vsichni, jsem ve stavu, kdy mam extrasystoly uz pres tyden uplne v tahu- opravdu v tahu, jsou mezi nimi jen sekundove pomlky, nekdy je jich i vice za sebou bez bouchnuti srdce, neco otresneho. Prohrabala jsem cely internet a tak prichazim s par radami, co tam jsou, mozna uz nekdo zminil, nevim, necetla jsem celou diskuzi. 1. snist dve velmi palive chilli papricky denne- pry obsahuji nejakou latku, co pomaha ES zmirnit. 2. odblokovani hrudni patere, ktera je casto vinikem ES. 3. magnesium ve vetsi mire 4. akupunktura tam, kde ji opravdu umi (psala ksem do jednoho strediska v Praze a psali mi, ze si s ES umi poradit, ale objednani az v lednu…
5. bylinne kapky Cerveny drak. Nic z toho jsem zatim nezkousela, ale jdu do toho, snad se zadari, protoze takhle zit nemuzu. Pokud jsou ES ojedinele nekolikrat za den, tak me to uz vubec nevzrusuje, ale takto v tahu bez prestavky a velmi silne pocitovane, to uz je fakt masakr…
Ahoj, pokud to máš od páteře, co je běžné, můžu ti ukázat, jak to vyléčit.
Ahoj, pisu v rychlosti a nedari se mi prihlasit, porad se zasekava, takze pisu- ne cilene- anonymne, tak net naskoci hned. Trapi me ES tri roky s tim, ze je mam mnohocetne, casto v kuse ob tep!! i dve hodiny a vice, kuplety, i tri ES na sobe navazene bez bouchnuti srdce, takze si uzivam… Trpim jako pes, jako asi tady vsichni, a vyzkousela jsem mraky produktu. chtela bych Vam poradit neco, co mi proste zabralo, citim velkou ulevu a znatelne mensi pocet ES. Pred tremi mesici na holteru cca 2000Es a plno kupletu a trigamii, dnes na holteru 300 ES bez kupletu. Jde o produkt HERCNA- vyrobce znamy lecitel a bylinar pan Jukl. veveve tecka jukl tecka cezet. Je to tinktura, kde je obsazen hloh a srdecnik- dve byliny, ktere vyrazne snizuji arytmie. Jedina velka nevyhoda- nastup je strasne pomaly, opravdu az tak po vypotrebovani dvou lahvicek ucitite mirnou zmenu, trva to tak 2 mesice nez to najede a objevi se mirny efekt, ale objevi a je treba vydrzet a uzivat dal. Poradila mi kamaradka, ktera ma ES leta letouci a taky zkousela mraky produktu a nic z toho nepomohlo. Takze zacit intenzivne brat a k tomu jeste (dle jeji rady) Sublingual CoQ10 (koenzym Q10, ktery pozitivne ovlivnuje srdce- taky se da sehnat na netu). Takze tyto dva produkty zkuste brat oba (ne v jednu chvili, ale s mirnym casovych odstupem) a hlavne vydrzet nez se objevi efekt. U Hlohu je na natu celkove jako u byliny i uvedeno, ze najizdi velmi pomalu a u srdecniku taky. Tak hodne zdaru!
Eli
Ahoj, pisu v rychlosti a nedari se mi prihlasit, porad se zasekava, takze pisu- ne cilene- anonymne, tak net naskoci hned. Trapi me ES tri roky s tim, ze je mam mnohocetne, casto v kuse ob tep!! i dve hodiny a vice, kuplety, i tri ES na sobe navazene bez bouchnuti srdce, takze si uzivam… Trpim jako pes, jako asi tady vsichni, a vyzkousela jsem mraky produktu. chtela bych Vam poradit neco, co mi proste zabralo, citim velkou ulevu a znatelne mensi pocet ES. Pred tremi mesici na holteru cca 2000Es a plno kupletu a trigamii, dnes na holteru 300 ES bez kupletu. Jde o produkt HERCNA- vyrobce znamy lecitel a bylinar pan Jukl. veveve tecka jukl tecka cezet. Je to tinktura, kde je obsazen hloh a srdecnik- dve byliny, ktere vyrazne snizuji arytmie. Jedina velka nevyhoda- nastup je strasne pomaly, opravdu az tak po vypotrebovani dvou lahvicek ucitite mirnou zmenu, trva to tak 2 mesice nez to najede a objevi se mirny efekt, ale objevi a je treba vydrzet a uzivat dal. Poradila mi kamaradka, ktera ma ES leta letouci a taky zkousela mraky produktu a nic z toho nepomohlo. Takze zacit intenzivne brat a k tomu jeste (dle jeji rady) Sublingual CoQ10 (koenzym Q10, ktery pozitivne ovlivnuje srdce- taky se da sehnat na netu). Takze tyto dva produkty zkuste brat oba (ne v jednu chvili, ale s mirnym casovych odstupem) a hlavne vydrzet nez se objevi efekt. U Hlohu je na natu celkove jako u byliny i uvedeno, ze najizdi velmi pomalu a u srdecniku taky. Tak hodne zdaru!
Eli
Extrasystoly dost často způsobuje nedostatek železa v krvi. Je spojena s chudokrevností. Nechte si udělat biochemii.
Pro všechny, co trpí na extrsystoly.
Začíná se mi osvědčovat jednoduchý trik, jak uvolnit skříplé nervy, které způsobují potíže ze srdcem.
Splést ruce za zády, vydechnout, udělat hluboký předklon a ruce tlačít ke stropu.
Na servru DOKTORKA.CZ,se mi již pár lidí ozvalo, že jim to pomohlo.
Těch rad, jak si pomoci mám víc, ale to by jste mi museli napsat meilovou adresu do soukromé schránky, aby to mohl posalat.
Zdravím všechny Eskare, taky jsem skončila s pláčem na echu a EKG, protože mám infarkt, hrůza, že to semnou slehne. Prý ES, nejsou nebezpečné. Beru Hloch, magnezko, odblokování hrudní páteře a hlavně????, když mě to rafne, jdu běhat, dělám dřepy, rozjedu pumpu. Jo, prý pomáhá na ně nemyslet
fakt dobrá rada ![]()
@Dalibor7 ctu stare prizpevky o ES, ktere mne tez trapi a rada bych Vasi radu, moje hrudni pater asi taky neni zadny slagr, tak bych rada neco zkusila, krom magnezka, ktere beru. Take mne napadlo, zda to nemuze byt zpusobeno nizkohormonalni antikoncepci, kterou beru mesic a neni mi po ni zrovna uplne fanfarove.
Takhle od pasu nelze říci, co to způsobuje, lze jen říct a to zcela jistě, že ta hruní páteř to způsobuje vešlmi často.
Jediné co můžu zodpovědně poradit, je zaměřit se na tu páteř, najít někoho, kdo umí páteř odblokovat, aby se zjistilo, nebo vyloučilo, že to právě ta páteř způsobuje, či nikoliv.
Taky by bylo dobry najit někoho, kdo dělá viscerální terapije a nejlépe někoho, kdo pracuje sám a každému může věnovat tolik času, kolik je zapotřebí.
Jasne, to chapu. Ja uz byla na ekg, take nabery stitne zlazy, vse ok. Jeste mne ceka Holter. Myslela jsem, ze znate nejaky figl na protazeni nebo tak neco. Fyzioterapeuta planuji, az zjistim reference, v nejblizsi dobe.
Ano, znám a můžu to popsat, ale už jsem to na jiných tématech o zádech popsal a každému to zní divně až nebezpečné, ale klidně můžu znova, pokud máte zájem.