Zbytečný strach? Extrasystoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9307
5.1.11 16:51

Já sem schopná si naordinovat i prostatu :nevim: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.1.11 19:52

Holky, tak jsem se rozhodla, necham si udelat vsechny mozny vysetreni, abych byla klidnejsi a az budu mit cerny na bilym, ze je vse v poradku, jdu do toho taky! :-) Tehu utece jako voda a snad pujde vse, tak jak ma :nevim: Jak pises Ty Semo, zvladly to maminy s horsima vecma nez jsou ES, tak proc ne ja, Ty, my s ES?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
7.1.11 07:25

Elmon no přesně tak. Jsou lidi který jsou na tom fakt daleko hůř jak my a taky maji dětí, a většinou celou kupu. Tak se objednej hned na kardio ať máš // ještě než porodím já :huban: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.1.11 10:59

ahojda !!

Ahojda holky :-) , tak vás po nějaké době zase zdravím, svá předsevzetí jsem už po všech stránkách odložila, už je to zase ve starých kolejích, holter ukázal vše v normě a u doktora jsem byla za blbce, který se má nechat předepsat prášky na hlavu… tak jsem se chtěla zeptat, vy co berete nějaká antidepresiva, jaká berete a jaké máte zkušenosti a jestli vám ES jako úplně vymyzely nebo alespoň z poloviny ? Snad vám jinak vše vychází, jak těhulátkování, tak snažilkování tak i boj s ES. Líbila se mi hláška, až to přeskočí, tak taky povím : " a co jako " ? To je super návod… bylo mi zle v pátek … venku inverze, šílená teplotní změna - z mrazů několik stupňů nad nulu, do toho přicházející MS, migréna, srdce skákalo jako šílený, zle od žaludku hnus… má to dohru ale už to polevuje, nějak spát nemůžu… asi se to snad nikdy nezbavím, měla bych to začít přijímat tak, jak to přichází - tak to rychle odejte, chci být v poho ale nějak to nejde…jsem jako na houpačce…W. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
10.1.11 12:18

Ahojky děvčátka,
jak se daří srdíčkům?Já hlásím, že těhu tento měsíc nevyšlo,MS se dostavila se zpožděním,takže odloženo a za pár dní nové snažení.Jak jste tu psaly o tom,že nejvíc ES přichází právě před MS,tak tentokrát jsem si teda užila své.Celý měsíc docela klídek,ale asi 2 dny před si takhle ležím večer u telky a najednou 5 silných arytmií za sebou.No holky řeknu vám,že jsem to rozdýchávala ještě druhý den. :poblion: Ale nechci strašit,žiju,tak je to ok :mrgreen: Asi mi ani tak nevadí ES jako takové,ale spíš to,jak je mi po nich zle od žaludku a tak divně slabo..Máte to taky?
Wendyn:z doktorů si nic nedělej,to je jejich obliba říkat nám,že jsme na hlavu..sami totiž nevědí co s tím.Jo a jak ses ptala na ty antidepresiva, tak mně zbavily dobrých 85% arytmií,ale mám je i proto,že jsem z toho opravdu už časem byla na tak trochu hlavu.Mám Seropram kapky a je to ok,jen mám obavy,že to je celoživotní úvazek :roll: ..
A co vy ostatní holky?Jak to jde?
Držte se!papa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.1.11 18:50

Wendy: Copak mi to delas? Tvoje prispevky byly vzdy plne energie a odhodlani a ted takhle :-( Vzdycky me nabudily, ze to take zvladnu na to tak nemyslet a ze bude dobre. Urcite to neprijimej, tak jak to prichazi - tak to odejde, vzpomen, jak si psala, ze Te es nevystrasi a nenastve. Je to tim silenym pocasim a seslo se vic negativniho pusobeni. Mne bylo divne v nedeli a vcera, byla jsem naprosto nepouzitelna :-( Az se pocasi trochu ustali, bude lip, hlavu vzhuru! :kytka: :srdce:
skymaggie: Nic si z toho nedelej, nevyslo to tentokrat, priste to vyjde :wink: Drzim palce pri snazilkovani :-) Ty slabsi es se snazim opravdu nevnimat, ale ty silne, ktere citim az v krku, to je fakt mazec a kor kdyz se ozvou v klidu, jako treba u te tv nebo pri usinani. Zacnu panikarit, je mi blbe od zaludku jako Vam a jen tak se do klidu nedostanu :zed: Je to hnusny :-?
Myslim na Vas a drzte se :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.1.11 15:23

sorry!

Ahojda :srdce: :srdce: , už jsem opět v těch lepších kolejích a díky moc za podporu… leze na mě asi chřipka, bolí mě svaly, klouby, ráno jsem moc nejedla ale půjdu si dát za chvilinku teplý čajíček a něco sladkého ale jsem energií jen tak na to polehávání… měla jsem si jít lehnout ale než jsem odepsala kamarádce na mail, tak se vzbudilo první dítě a už asi neusnu ale hlavně, že už hlava nebolí… je fakt, že nejhorší jsou ES z klidu a hlavně při tom usínání, to je fakt hnus ale zase je tu pár dnů, kdy nemyslím na své :srdce: a je klídek :kytka: a věřím, že jednoho dne vyhraju, je fakt, že kam vlezu a čtu, tak co se týká psychosomatických potíží, je to běh na dlouhou trať, takže jdu a vlastně běžím, ať jsem pomalu ale jistě brzy v cíli, my všechny to zvládneme… co se snažilkování týká, chce to být v pohodě, žádný stres, žádný musíme musíme musíme, ono to pak půjde, určitě… my jsme učitelé s manželem a vždy se zadařilo o prázdninách, jedno dítě kolem 11. srpna a malá se povedla 18. července, takže máme dvě úžasná dubňátka a můžeme potvrdit, že bez stresu jde fakt všechno líp… srdíčko neskáče a těhotenství bylo také krásné a hlavně obě děti jsou happy, nebrečí a ani nikdy extra nebrečely, jsou to veselá robátka, jen to běhání kolem nich je blázinec ale po jisté příhodě po 2. porodu, kdo by se v tom už 9 měsíců nevezl jako já, tak to by byl fakt machr… holky, tfuj tfuj tfuj, ať jen nám jen a jen dobře a když už se to někdy vártí, tak heslo zní: "a co jako :) ". Wendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.1.11 20:58

Wendy, tak to je fajn, ze je to lepsi. To bude asi chripka, ale ta zase odejde a budes fit. Cajik a neco dobreho jedine doporucuju :-D Jasne, ze to vsechny zvladneme a dnu, kdy nebudeme myslet na sva :srdce: bude vic a vic a ES min :palec: Psychosomatika je peknej previt, ale je dulezity, jak se k tomu clovek postavi. A kdyz uz neco, souhlasim s heslem: „a co jako?“ :dance:
Holky, takze zadny stres a mejte se fajn! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
16.1.11 10:57

Holky, co me to :srdce: od vcerejska od vecera dela, nad tim mi zustava rozum stat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.1.11 22:04

bojujte, věřte si !

Ahoj holky, na netu jsem našla pár hlášek, nad kterými je dobré se na třeba malou chvilinku pozastavit:

„Myšlenka je energie nesoucí informaci. Práce s myslí umožňuje využít tvořivou sílu myšlenky v procesu léčení.
Polarita mysli (tj. hodnocení toho, co je negativní a co pozitivní) a intenzita emocí určují náš způsob vnímání a prožívání – náš myšlenkový program. Vidíme svět tak, jak jsme „naladěni“. A události se nám dějí takové, které svým „vyladěním“ přitahujeme, se kterými rezonujeme – zákon přitažlivosti. Duše je výraz pro lidskou psychiku. Emoce, důvěra, představivost a myšlenkové programy jsou čtyři psychické kvality, které se účastní aktivace vlastních léčebných sil. Teprve po jejich uzdravení následuje uzdravení skutečné. Rozhodujícím momentem obratu v léčení závažných chorob je intenzita pocitů. Intenzita rozhodnutí uzdravit se a vzít na sebe odpovědnost za svůj život. Vyléčení předpokládá odvahu se měnit, ujasnit si, proč chci být zdravý, co pro to udělám a věřit, že je to možné.
Emocionálními překážkami vyléčení jsou apatie, strach, sebelítost, obviňování okolí i sebe, komplex méněcennosti, pocity úzkosti a viny. Myšlenky sami o sobě jsou neutrální. Pozitivní nebo negativní zabarvení jim předávají naše zkušenosti. Myšlenky nelze zastavit. Jejich neustálé víření nám brání plně prožívat přítomnost. V dnešním velmi rychlém, velmi intenzivním a informacemi přeplněném světě se musíme naučit sami sebe chránit. Stejně jako svaly, i mysl si potřebuje odpočinout. Naučte se meditovat a tak rušit alespoň na chvíli návyk myslet. Anebo odveďte pozornost soustředěním na smyslové vjemy (masáž, sex)…“

Tak jestli Vám to trochu pomohlo, tak jsem ráda. Jinak já jsem si dnes řekla „a co jako“ asi 2× :potlesk: :pankac: , tak jsem ráda… přeji, aby to tak bylo i u vás a to nejen zítra ale i pozítří a popzítří a třeba celý týden… Wendy :-) :-D :lol: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.1.11 22:10

to se mi také líbí

To jsou také dobrý hlášky:

Čím více něco odmítáš a zlobíš se kvůli tomu, tím více se ti toho dostává. Protože na co zaměřuješ svoji pozornost, to roste. Dobře si tedy rozmysli, na co myslíš.

Pokud se ti nelíbí, co od života dostáváš, pokračuj v práci na sobě. Podívej se, jak se chováš, co říkáš, o čem přemýšlíš. Podle zákona rezonance můžeš do svého života přitáhnout jen stejné množství toho, co vysíláš.

Ne vždy jsou věci takové, jaké se zdají být.
Stalo se ti něco zlého a ty sis říkal PROČ ?
Mělo tě to posunout dál !
Měl jsi změnit svůj postoj,
nebo začít jinak, jinde, či s někým jiným.
Vše zlé je nakonec pro něco dobré,
jen někdy uplyne hodně času,
než to pochopíme.

Tak a už dost chytračení ale myslím si, že z těchto slov vede také cesta k uzdravení. Protože každý věříme něčemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
17.1.11 12:38

Vzala jsem si z toho vse co jen slo, dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
18.1.11 16:20

Ahojík holky. :srdce:

tak jak se máte, jak se vám daří? Mě teď nějak zlobí Es, nějak je cítím zase víc. No a jsem 30t takže doufám, že se to laskavě uklidní nebo budu před porodem psychicky na dně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.1.11 19:35

ahojda, buď v pohodě, čím víc stresu, tím více ES a to je pravda pravdoucí… a co tvá štítná žláza ? zapomněla jsem asi, možná už jsi to psala ? vše v poho ? zkus být co nejvíc v pohodě a zkus si najít nového koníčka, na který se budeš zaměřovat - cokoli, novou knížku, nový druh sportu, co lze jak v těhu tak i potom, kytky, vaření, malování, oblíbená hudba… učit se jazyky atd… čím víc odvádíme myšlenky - černý myšlenky o našem zdraví, tím míň chemických reakcí v našem těle vzniká z toho stresu, který si tím vyvoláváme a pak nám není zle… mám to vyzkoušený… fakt to tak je… tak snad jsem ti nějak helfla… Wendy :-D :lol: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medulinka11
25.1.11 10:32

Ahoj holky myslíte,že se k vám můžu přidat??četla jsem všechny příspěvky a nemám jeslti mám ES nebo jo :( Jsem asi zralá na psychinu už několik let mě trápilo bušení srdce,ale na interně mi vždykcy udělali jen ekg a dali neco na zpomalení rytmu vždycky jsme vlaila tak 160 ,ale žadný preskoky nic tkaoveho jen rychlý tep..pak byl rok klid a pak to zase začelo navíc jsme otěhotněla kamarádka prcuje na kardiologii tak už se na mě nemohla koukat a obědnala mě u nich u super doktora prošla jsme ekg,krev,ekg holter,echo srdce a všechno v pořádku takže jsme dostala concor na zpomalení rytmu ,ale pak se teda potvrdilo těhu a říkali,že by se nemělo nic stat ,ale ze ho nemaj na theu vyzkousenej at ho neberu do 20 tt jsem nebrala nic,ale blyo to asi tak,že jsme si koupila tlakoměr :D a seděla jem třeba u pc a tlakoměr na ruce měřila jsme tlak a puls pořád jak blázen :DVe 20tt to přišlo blbě bušení nejedla jsme zle a nespala přítel se na ot už nevydrzel koukat,brecela jsme odma,ze umru a odvezli me na pohotovost tam mě dlai na sálek jipu dali mi lgukozu a pozorovali me pul 170 ,ale srdce v poradku nic arytmie proste nic jen puls a dr mi rekla,ze srdicko me nezradi,ale holcina od nas tyden pred tim nez se m ito stlao zemrela na zastavu srdce ve 20 letech tak to rikam dr a ona jo ale mela hodne nemocny srdceale bez priznaku takze to nikdo nevedel…nehcali me na prostroji 4 hodiny a pustili me domu dala egilok s tim ze kdzy bude nejhur at si vezmu pul talbety ,ale zajimavy blyo sedela u me dr a puls mi klesal na 115 az 120 dobry ,alej ak odesla tak jsme byla zase na 170 uz nevedela co se monu tak mi pichla neco trosku na uklidneni prej se v tehu nema,ale dala mi trosku..a tak nejak jsem pak byla do porodu ok kamosce z kardia uz radsi nic nerikam ta uz se o otm nehctela ani bavit :Dporod byl vp ohode ,ale po porodu to zaclo ,ale ne buseni to se mi puls zklidnil a ja zas řádila,protoze muj puls nekoli k let pred tehu byl v klidu kolem 100 az 120 ale hup po prod jsem mela normalni puls kolem 70 az 80 a zdalo se mi to malo..Takze pohoda vsichni ze se to po porodu spravilo,ale zaclo mi tkaovy idvny preskakovani treba se nadehcnu a uplne mi jakoby zavibruje jako zaskoci prostejakoby se melo zastavit a za chvili to prejde a tkahle treba dvakrat denne zniceho nic a nekdy pred spanim a ja uz zala lhedat nan etu ze je to arytmie,ze muzu umrit atd stach pracoval holky ja jsme tkaovy psycho,zej ak ma jit pirtle na nocni tak tady islim a hadame se ,rpotoze mam v hlavep orad co kdyz se mi zastavi srdce co bude s malym?nic mene kamoska z karrdia uz pred vanocema nevydrzela a donesla mi ne holtera ,ale kinga a ten sep irkladal kdyz mi je blbe pak sjem ji ho vratila a rikala ,ze vsechno v poradku a tlakovy holter taky tak ja nevim to jsem to preskoceni totiz nemela kdyz jsme ho mela a ted uz mi nic pujcit nemuze od novyho roku jenom na doporuceni a protoze je malo doktoru tak ona jako sestrea uz si ho brat rpo me tkay nemuze..a vcera taky z niceho nic zas takovy zavibrovani preskoceni a ma nekdy i idvnej pocit v krku ale srdce mi bije normlane a to is mylsi mze mam arytmii ja uz teda nevim:(kolikrat sem mela problem se nadehcnout tkaze jsme i na plicni ma tam taky ok trosku zuzeejsi prudusky dostavala jsme prasky,ale uz dobry a je to i od lbikace zad ja uz neivm muze ot bjet psychika nebo uzu mit vazne nemocny srdce?mozna je to z tehu prozila jsmen a zacatku tehu posledni stadio pred operaci cipku byla jsem operovana atd..Holyk do to přečetl až sme tak vám děkuju já uz to nemuzu nikomu ric a to mam vic znamejch v nemocnic ,ale uz na me koukja jak na blazna a to i rodice a pritel :((( ted me nasi obednali k lecitelce prej je usperp omaha nasi znamy po hcemkam nejedla blyo ji zle a co tam chodi tak je ok tak uvidim,ale jsem z otoh nestastna kdyz chudka pritel chodi do prace a ja mu nadavam ze ma nocni :((

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex