Zbytečný strach? Extrasystoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
25.1.11 11:30

Medulinko 11

Ahojda, věř tomu, že je to pouze psychického rázu, jde o chemickou reakci v těle, která vzniká, jakmile prožíváš stres… tvoří se různé hormony jako adrenalin např. a tvé srdíčko na něj může tímto způsobem reagovat, musíš se dát do klidu, doporučuji ještě vyšetření hladiny hormonů štítné žlázy, to není žádné náročné vyšetření, jen ti vezmou krev a výsledky by ti měl dr. říci tak do dvou dnů… pokud bys potíže měla, vidím to tak na hyperfunkci štítné žlázy - ta způsobuje bušení srdíčka ale pokud budou hormony v pohodě, tak je to jen a jen psychického rázu a ty se musíš dát z psychické stránky do pohody… jinak se toho nezbavíš… přestaň se sledovat, relaxuj, odpočívej a pokud už si myslíš, že své potíže nemůžeš kamarádům ani rodině ventilovat, tak ti mohu doporučit, že ti pomůže dobrý psycholog, ten tě vyslechne, rozhodně tě nebude mít za blázna a uvidíš, že ti i pomůže, najdete společně cestu ke zlepšení a uzdravení… držím palce… Wendy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.1.11 11:51

Medulinko ahojík. Koukám že si taky pěkně užíváš vid? :think: A jak píšeš že z tebe maji blázna, na to se vyprdni. Můj extasystoly cejtil jednou a říkal že byl tak vyplašenej že vždycky když mu tohle řeknu že mi skáče srdíčko tak mi říká že to nic neni, na ekg by to dr viděl, atd. Kdyby to nezažil, tak ze mě bude dělat blbce taky, tomu věřim! Ale teď toho přeskočení mám fakt hodně, a neříkám to nikomu jen tady. radši.. A já extrasystoly vnímám tak, že jednou silně udeří, vynechá, silně udeří a beží dál. Někdy mám jednu, konec beží dál, někdy se opakuje třeba po 2minutách, hnus"

Mě teď drtí zub. A jak mám strach, za jedno nesnáším zubaře, za druhý co to je, tak es jedna za druhou, celé dny. Takže ten klid co jsem měla je ten tam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.1.11 13:20

vydržte!!

Ahojky, tady je důkaz toho, že je to fakt jen a jen o psychice. Když jsi v pohodě, ES nevnímáš, protože se tím nezatěžuješ, nemyslíš na nic špatného, nehoní se ti v hlavě černý scénáře, v těle nelítají hormony ze stresu… takže, co je důležitý ? být v pohodě a pak nebudou ES a jak už jsem psala, vyléčit se lze ale je to jen a jen o tom, že musíme chtít, chtít udělat pro to cokoli, takže se fakt hodně moralizovat, říkat si, že dnes budu v pohodě a nejen si to říkat ale také v pohodě být a kdykoli nás ES přepadne či přepadnou, nenechat se vytočit, zaskočit, nenechat si tím kazit den, chvilku, večer, prostě si říct: „no a co jako“ a jít zase dál, vzít knihu, film, časopis nebo se obléknout a jít ven, vyprdnout se na to, někdo má to a někdo zase tohle, můžeme být rády, jsou lidi, co mají cukrovku a musí si stále píchat inzulín a myslet na to, co jí a kolik toho jí, jsou lidi, co nemají nohy nebo je mají ale nemůžou chodit atd… a také žijí a radují se ze života a neřeší furt své nemoci… my se tím zaměstnáváme neustále a to je ten problém, musíme to zahodit za hlavu, fyzicky jsme v pohodě, je to jen psychika, tzn. že se z toho dostaneme, musíme pro to ale něco udělat, ze dne na den se nám neuleví …chce to čas a chce to opravdu chtít… věřte mi… Wendy :-P :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.1.11 16:57
wendyn píše:
Ahojky, tady je důkaz toho, že je to fakt jen a jen o psychice. Když jsi v pohodě, ES nevnímáš, protože se tím nezatěžuješ, nemyslíš na nic špatného, nehoní se ti v hlavě černý scénáře, v těle nelítají hormony ze stresu… takže, co je důležitý ? být v pohodě a pak nebudou ES a jak už jsem psala, vyléčit se lze ale je to jen a jen o tom, že musíme chtít, chtít udělat pro to cokoli, takže se fakt hodně moralizovat, říkat si, že dnes budu v pohodě a nejen si to říkat ale také v pohodě být a kdykoli nás ES přepadne či přepadnou, nenechat se vytočit, zaskočit, nenechat si tím kazit den, chvilku, večer, prostě si říct: „no a co jako“ a jít zase dál, vzít knihu, film, časopis nebo se obléknout a jít ven, vyprdnout se na to, někdo má to a někdo zase tohle, můžeme být rády, jsou lidi, co mají cukrovku a musí si stále píchat inzulín a myslet na to, co jí a kolik toho jí, jsou lidi, co nemají nohy nebo je mají ale nemůžou chodit atd… a také žijí a radují se ze života a neřeší furt své nemoci… my se tím zaměstnáváme neustále a to je ten problém, musíme to zahodit za hlavu, fyzicky jsme v pohodě, je to jen psychika, tzn. že se z toho dostaneme, musíme pro to ale něco udělat, ze dne na den se nám neuleví …chce to čas a chce to opravdu chtít… věřte mi… Wendy :-P :andel:

Tebe bych potřebovala mít doma!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medulinka11
25.1.11 17:27

Ty jo holky jste hodný :) Jako dneska doma opět hádka přítel šl na noční takže jako vždy :( motá se mi hlava je mi blbě aa budu tady s malým sama :( fakt josu dny kdy jsem nejvic v pohode a pak přijde tohle to jao nepobiram :(( Nikdy si irkam,ze tohle snad psychikou ani neni mozny?? kamarad mi rikal,ze uz tkalhe pracuje podvedomi a ze si to vsugerovavama ja irkam,ze jsme vp oho ao n prej ze to podvedomi pracuje tka jako ze si to neuvedomuju jako napriklad dejchani neivm oc jen a tom pravdy dela ve psitale prej jim tam vezli holku 23 let podezdreni na ifarkt a byla to jen pater a psychika..

• Citovat
  • Upravit
9306
25.1.11 18:18

Medulí hele, jsem naprosto přesný příklad toho že to je o psychice. Nic mě neni, najednou mi chlap ujel z telefonem, a já sama doma a dítě se mnou. Tep, nervozita, es, že co kdyby se mi něco stalo, okamžite mi je divně. To samí.. jdu k dr. Jsem nervozní, je mě zle, motá se mě hlava, jdu od ní, vysmátá a nic mě neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medulinka11
25.1.11 22:06

joo přesně se v tobě vidíííím :))) Nebo bylo mi zle jela jsme na kardiologii na pohotovost udělali ekg řekli ,že je všechno ok a já jela vytlemená domů tak chápeš to?? :-D

• Citovat
  • Upravit
9306
26.1.11 08:08
Medulinka11 píše:
joo přesně se v tobě vidíííím :))) Nebo bylo mi zle jela jsme na kardiologii na pohotovost udělali ekg řekli ,že je všechno ok a já jela vytlemená domů tak chápeš to?? :-D

Můj případ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.2.11 21:11

Tak mě to nedalo a došla jse si na kardio. :nevim: Dr mi dělal ekg, echo a vše v pořádku. :potlesk: Zatím říkal že neni potřeba léčit. Tak snad ale těch es za den 30 mám. Jsem teď fakt i dost ve stresu jestli to je tím.. Tak doufám, že u vás je klid. Jak po es-stránce tak po celkové. :hug: Pěkný večer, Šema :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.2.11 23:47

Ahoj Semulko :-) Konecne jsi byla i na echu, vid? Urcite jsi klidnejsi. Ja si ted uzivam obdobi bez es, maximalne jedna hned rano, jinak nic. Pred ms to byl ale masakr, jak se ms dostavila tak i ted po ni, je klid :dance: Snad mi to dlouho vydrzi :oops: Mej se hezky i Vy vsichni tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
11.2.11 07:18

Aldmonko tak to jsem ráda za tebe!!!!!! :potlesk: Jé, já už ani nevím jaký to je nemít jeden den es. Jinak na echu jsem byla prvně, to je pravda. Tak jsem zase o něco klidnější.

A ostatní holky, jak se máte? Doufám že u všech všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
11.2.11 14:09

Ahojky :wink:
Tak já taky něco napíšu… :lol:

ES mám pořád, každej den a už mi to vážně točí. Není to jen v klidu, je to i třeba u vaření a ták…při činnostech, kdy nemám čas na to myslet. Je jich za den dost a minuleý týden to teda bylo enormě dost…měla jsem před MS, ale dokud jste tu o tom nepsaly, tak jsem to nesledovala, až teď a musim teda říct, že mi to skákalo o 106. 8-o
Teď už je to klidnější, ale i tak mě to sejří. Tuhle jsem měla večer po ulehnutí 4 pěkný hned za sebou a myslela jsem, že už je po mně.. :zed: Tyhlety silný mě normálně kolikrát skoro položí na kolena… :zed: :zed:
No nic…v březnu jdu na kontrolu, bude mi zas dělat echo, ale už to slyším…je to stejný, žádná změna, ale nic si z toho nebudem dělat, nebudem na to myslet atd. :cert:
Takže u mě asi tak… :wink:
Tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
11.2.11 18:28

Jooo ty co jsou po sobě ty jsou „parádní“.. to si vždycky říkám tak a je to tady.. a co dělat nejdřív.. Tak si taky koukám užíváš vid? Hele ale já fakt někdy když nemyslim na to že je nemám a soustředim se na něco jinýho tak je nemám.. u mě to je o tom, že jsem MAGOR!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
15.2.11 22:02

Ahoj holky, nevim, jak je to mozny, ale ted si uzivam dny uplne bez es :dance: Pritom nemam pocit, ze bych mela nejake klidnejsi obdobi na psychiku, nez kdyz jsem je mela a to si na ne i obcas vzpomenu a rikam si, ty jo, jak to, ze je ted nemam? Kez by to tak bylo naporad :cry: Preju i Vam klidne dny bez es :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
15.2.11 22:06
almondka píše:
Ahoj holky, nevim, jak je to mozny, ale ted si uzivam dny uplne bez es :dance: Pritom nemam pocit, ze bych mela nejake klidnejsi obdobi na psychiku, nez kdyz jsem je mela a to si na ne i obcas vzpomenu a rikam si, ty jo, jak to, ze je ted nemam? Kez by to tak bylo naporad :cry: Preju i Vam klidne dny bez es :kytka:

Tiše závidím !!! :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast