Zbytečný strach? Extrasystoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
5.1.11 11:55

Katko ale jo dobrý. Akorát má trošku zkrácené šlachy, ale malinko, tak musíme cvičit. Jinak říkal nožky má v pořádku. U děti je to hodně zvyk že chodí po špičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.1.11 12:15

Děkuji..no,já se toho docela bojím,u prvního těhu to bylo ok,ale poslední týdny byly příšerné, srdíčko už toho mělo asi dost a tak to dalo najevo,o to víc jsem se bála,jak to bude při porodu,ale naštěstí dobrý,to spíš až po něm..
Jinak mám taky zkušený,že nejvíc se objevují pár dní před MS, pak taky při „špatném“ pohybu nebo v klidové situaci,které předcházela stresová.
jsi ale bojovnice a beru si tě za vzor :wink: , už jsi za půlkou a budu na tebe myslet,aby to bylo v pohodě až do konce..Mně občas pomůže,když ES přijde říct jí v duchu „A co jako?“ a rychle se zabývat něčím jiným :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.1.11 12:17

jinak čekám každým dnem jak to dopadne,test předevčírem byl úplně negativní,ale kromě toho vše nasvědčuje tomu,že by to mohlo dopadnout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.1.11 13:35

Ahojky,
skymaggie taky drzim palcaky, aby to vyslo :-) Hlavni je, ze Ti vsechna vysetreni dopadla dobre a ted se s AD citis lip. Ja bych do toho chtela prastit i s ES letos, tak tu sbiram od Vas vsech odvahu, bojim se toho moc! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.1.11 14:25

jo,bude to dobrý..nedávno jsem chtěla jít darovat vajíčko a tím pádem mi dělali rozsáhlé genetické testy,nakonec jsem si to rozmyslela,ale ty testy jsem měla v pořádku,tak aspoň vím,že není vada,kterou by po mě dítě zdědilo,už tak bude náročná ta kombinace ES a AD,ale snad to nějak zmákneme i vy všechny ostatní.musíme se držet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.1.11 16:05

Sky ani nevíš jak se porodu bojím já!!! Přeci jen je to záhul, a to srdíčko má v tu chvilku velkou práci! Kurna tolik holek porodilo, a určo taky s es, někdo to cítí někdo ne, tak proč se toho tak bojím!!! JSEM HROZNÁ!!
Končím 28t, a jak se přehoupne ta 30t tak budu myslet na porod ještě víc než teď. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.1.11 16:09

almondka pojď do toho. Hele ani nevíš jaký strachy sem měla já!! To bylo hrozný, v noci sem koukala do strpu a dumala.. a dneska je to „skoro“ u konce a ani nevím jak to uteklo. A co mě rozhoupalo? Že sem si řekla a dost, jiný maji vadu srdce a taky maji děti. Maji problém i jiný a maji děti, tak proč né já. Když nemám es tak sjem v pohodě ale jak se to začne lítat, tak se bojím, a jsem hotová. Ale furt si říkám že to má hrozně moc lidi a vždycky jim dr řekl že to je ok. drž se tím! Máš zdravoučký srdíčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.1.11 16:12

Hele víš co?tehdy před mým porodem jsem se bála jako ty a pak mi pomohlo, když jsem na nějakém diskuzním fóru četla psaní od maminky s ES,která měla už porod za sebou a říkala:ženský nebojte se, během porodu budete mít vy tělo tolik jiných starostí na práci,že si na ES ani nevzpomenete.A taky že jo,natolik mě zachvátily porodní bolesti,tlačení,atd.,že nějaké ES měly smůlu.
Jo a teda nevím jak vy holky,ale já třeba arytmie při námaze mívám minimálně,to spíš až potom v klidu.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.1.11 16:15

sky jo to je fakt. Když mi beěžl první porod tak mě zajímalo akorát to bolesti, tlačení atd. Tak sand to proběhne v pohodě, a rychle. A po porodu, taky ok. Modlim se za to! Pak vám všem budu vyprávět! Kdy si teda budeš dělat testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.1.11 16:22

No vidíš,neboj,bude to bez problémů,brzo už to budeš mít za sebou.
S testíkem bych chtěla vydržet do pondělka,na zklamání je času dost,ale mám doma ještě 3,tak jsme se s prckem radši uklidili na návštěvu k mamině,abych je měla z dosahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.1.11 16:23

Sky tak pak dej vědět! Fakt jsem napnutá! Mě ukázal test ještě před ms. A teda jen pidi ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.1.11 16:29

jéé,ten je fakt prťavej,ale vyšlo to:-)
já dělala právě předevčírem a úplný bílo :-(,pokud to vyšlo,tak už by v to pondělí mohl vypadat aspoň jako ten tvůj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.1.11 16:32

Sky tak na tebe myslim. Ovšem teď azse listuju na netu páč mě bolí záda v oblasti ledvin na pravé straně, že.. tak co to je. asi zkusim hopsat na míč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.1.11 16:32

Já prostě nesnáším internet, jak furt listuju a listuju a listuju. Prý to může být ledvina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
5.1.11 16:46

Pozor na dr.Googla,to bude páteř,mívám to furt a to ani nemusím být těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie