Zdálo se mi, že mě podvádí

Anonymní
14.11.19 10:19

Zdálo se mi, že mě podvádí

Dobré dopoledne,
dnes se mi zdál neskutečně živý sen, pamatuji si ho naprosto přesně doteď. Zdálo se mi, že jsem načapala svého muže s mladší holkou, snad 18ti letou jen. Je mu 31 pro info. :-D
Bylo to tak neskutečně živé, že mám doteď prostě hrozně nepříjemný pocit a vztek a strach… Zajímavé bylo, že v tom snu jsem reagovala uplně jinak, než bych očekávala někdy, že budu - místo, abych se naštvala a utekla od něj, šla jsem a vyřídila si to s tou holkou doooost razantně, at hledá jinde. :D
Každopádně jsem nikdy nepřemýšlela nad tím, že by mě mohl podvést, ani neměla nějak strach, je pravda, že jsme měli nějaké problémy (a jeden čas jsme spolu téměř nespali, krize), ale to je dávno pryč a máme moc pěkný vztah.
Nemůžou být takové sny předzvěstí, nebo já nevím, nějakým tušením? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
14.11.19 10:20

Ne nemuzou, sen je vyplod tveho mozku, ne reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 10:22

Klid, byl to jen sen. :lol: Manžel občas také mívá živé erotické sny (a ještě se mi k tomu přizná), ve kterých někdy figuruji já, někdy jiné. A fakt nežárlím, spíš se tomu oba zasmějeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.19 10:23

Ne nemůžou, mě se celkem pravidelně zdá o mě a jiných mužích (ano párkrát v tom byl i sex) a přitom jsem svého manžela nikdy nepodvedla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.19 10:24

Asi bylo něco ve vzduchu, mě se o tom, že manžel podvádí zdálo taky :D Spíš než ta nevěra mě zasáhlo, jak se v tom snu choval k dětem a ke mě. Nevím, co by to mělo znamenat, možná mu úplně s něčím nevěříš? S čímkoliv… U mě to třeba není první sen o nevěře v posledních týdnech :roll: Když se mi to už jednou před pár lety stalo, něco jsem se dozvěděla… Ale nevěra to nebyla.

• Citovat
  • Upravit
lolink
14.11.19 10:34

Minule se mi zdalo, ze mam sex se spusedem. Je strasnej! Sbirala jsem se z toho dva dny. :mrgreen: sny, no…

• Citovat
  • Upravit
lebambule
14.11.19 10:38

Kdyz se mi zdalo, ze ma manžel jinou, byla jsem na nej rano hrozně nas.ana… :mrgreen:
Ale mne osobně přijde mnohem horší, kdyz se mi zda, ze se mi chce ukrutně na záchod a vsechny dostupný kabinky jsou bud bez dveří nebo z nich lezou haldy hovnousu ven a prostě je to humus a není kam jit. A nebo když se mi zda, ze se mi kyvou zuby… A vypadavaji… To jsou pro mě opravdový noční můry 😁

• Citovat
  • Upravit
1326
14.11.19 10:43

@lebambule Ta ty přeplněné budky mě fakt srazily smíchy na zem! Jinak mě se to taky zdá sem tam, manželovi též a ještě si o tom říkáme. Prostě to je potlačená potřeba, touha sexu, která se zrovna nešťastně transformovala do „snové nevěry“ namísto abyste si to užili společně real. A neznamená, že člověk je nevěrný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 10:47

Ty jo na dnešek se mi zdálo taky že mě manžel podvádí a jsem z toho rozhozená ještě ted :cert:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
14.11.19 10:49

Ne.

Sny odrážejí tvoje vlastní obavy a tvoje vlatní nejistoty - neumí říkat nic o objektivní realitě.

Evidetnně si sama sebou jseš nejistá a nevěříš tomu, že by tě tvůj partner mohl chtít. to je podstata žárlivosti, vnitřní nejistota toho, kdo žárlí, kterou si neumí přiznat a řešit a tak to hází na toho druhého a čím víc to rozjíždí, tím víc toho druhého tlačí pryč, aby pak mohl řictí - vidíte, já to celou dobu věděla! Samonaplňující se proroctví se tomu říká.

A jesti si rozjedeš žárlivé záchvaty kvůli vlastnímu snu, tak už je to opravdu na palici.

Pokud k tomu chceš získat nějaký racionální přístup, sáhni po téhle knize
 https://www.grada.cz/…vladat-5288/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.11.19 11:17
@Ou píše:
Ne.

Sny odrážejí tvoje vlastní obavy a tvoje vlatní nejistoty - neumí říkat nic o objektivní realitě.

Evidetnně si sama sebou jseš nejistá a nevěříš tomu, že by tě tvůj partner mohl chtít. to je podstata žárlivosti, vnitřní nejistota toho, kdo žárlí, kterou si neumí přiznat a řešit a tak to hází na toho druhého a čím víc to rozjíždí, tím víc toho druhého tlačí pryč, aby pak mohl řictí - vidíte, já to celou dobu věděla! Samonaplňující se proroctví se tomu říká.

A jesti si rozjedeš žárlivé záchvaty kvůli vlastnímu snu, tak už je to opravdu na palici.

Tvl proč by měla rozjíždět zarlive záchvaty? 8o
Ty si fakt makla a opět si nezklamala s odkazem na kvalitní literaturu… :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
122
14.11.19 11:24

A nejlepší je, že 2 anonymům, kterým se zdálo, že je manžel podvádí se zdálo, že ji podvádí navzájem s tím druhým anonymem :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.11.19 11:25
@Hanka1 píše:
Tvl proč by měla rozjíždět zarlive záchvaty? 8o
Ty si fakt makla a opět si nezklamala s odkazem na kvalitní literaturu… :roll: :lol:

Jsem rada, ze se to povetsinou nezda jen mne :mrgreen:

Jinak zakladatelko taky se mi to nekdy zda, i manzelovi. Nikdy jsme se nepodvedli a v planu to neni. Vim, ze za nej na 100% mluvit nemuzu, tak aspon za sebe. Manzela miluji a nikdy me nikdo tak nepritahoval. V klidu, sny jsou jen vyplod fantazie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
14.11.19 11:33

Ja nevím, ale kdyby se mi zdalo, ze me prejel vlak, nebudu si myslet, ze se to stane. Proc bych měla v tomhle případě? Ja to akorat vždycky manzelovi řeknu, ze me teda nastval, s takovou hrůzou! mě podvest, zasmejem se a je to. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
14.11.19 11:35

Mně se zdálo, že s.ukam se třemi chlapy najednou. Je tu nějaký vykladac snů? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky