Zdobení stromečku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
17.12.10 19:56

My zdobíme 23. večer-letos budu já sama :-? a prcek ho vidí až 24. večer :wink: I stromeček nosí ježíšek :wink:

U nás doma to tak bylo,u manžela zdobily i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
17.12.10 20:09

tak u nás se taky stromeček zdobí 23 večer když Karolínka spinká.Ráno to pro ni bylo překvapení. Do budoucna ale plánujeme, že ho bude zdobit s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.12.10 20:13

dokud děti věřili na ježíška zdobila jsem stromek 23. večer když už spaly.. ráno na štědrý den se vzbudily a měly překvapení! pak když už byly větší.. tak jsme si vysvětlili, že ježíšek toho má opravdu moc! a že stromeček nám nechá venku (tam ho dal do stojanu tatínek ) a že teda zdobit už musíme sami! a bavilo je to moc! bylo to zas něco nového!klidně bych ji nechala zdobit! bude mít radost! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
17.12.10 21:02

No já nebudu říkat, jak to bylo nebo je u nás, podle mě je nejdůležitější, že si o to tvá dcera sama řekla, takže jestli se ptáš, co je nejlepší, jestli překvapení nebo její přání, tak samo její přání.Evidentně takhle bde mít větší radost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
19.12.10 17:48

Asi do 3 let staršího syna jsme zdobili s manželem večer a bylo to ráno překvapení od Ježíška. Teď zdobíme společně a pomáháme Ježíškovi, aby toho neměl tolik :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.12.10 12:05

ahoj,tak jak jste to nakonec vyřešily stím stromečkem??

• Citovat
  • Upravit
187
3.1.11 19:14

Tak nakonec dcerka řekla,že chce mít překvapení aby se mohla na to dýl těšit.Takže to bylo překvapení :-) a byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová