Zesvětlení tetování

3
4.12.14 21:52

Zesvětlení tetování

Ahoj, vzhledem k tomu, že jsem tu četla spoustu rad ohledně tetování, zkusím poprosit o radu i zde ;).. Mám čerstvé tetování (3 týdny), jsem s ním spokojená až na jednu věc a tou je, že mi pořád přijde dost tmavé. Chci se poradit, jestli je možné kromě laseru tetování zesvětlit. Četla jsem o krémech, ale nikde jsem je nenašla na prodej. Napadlo mě taky přitetovat bílou, ale četla jsem že v ČR se bílá netetuje. Co myslíte? Budu moc ráda za každou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ShadowHunter
4.12.14 21:53

@Cally tetování je čerstvé, takže tmavší bude. Časem vybledne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4596
4.12.14 21:54

Ja bych ho zas chtela ztmavit, aby bylo takhle krasne cerny :palec: Co to zkusit nejakym peelingem jemne? Pokud ho chces zesvetlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
4.12.14 21:55

Časem to zbledne.. btw já bílou v kérce mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.12.14 21:56

:roll: tetování je stále ve stádiu hojení, zesvětlá časem… zajímalo by mě kde jsi vyčetla nesmysl o bílé barvě. Mám 4 tetování a ve všech je bílá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.12.14 22:05

Já nějak nerozumím tomu proč bys ho chtěla světlejší :nevim: Ale časem zesvětlá přirozeně. A k té bílé…já mám 15 let bílou vytetovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.12.14 22:05

Díky :).. o té bílé třeba tady - http://www.tattoo-dragoon.cz/…-tattoo-272/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
4.12.14 22:22

Takhle krásně tmavý bych ho chtěla. Já mám všechny kérky vybledlý a pořád se nemůžu dokopat k tomu abych to nechala znova přejet. To zesvětlá samo, neboj.. :) A v ČR se bílá tetuje. Mám i bílou.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
a12
61124
4.12.14 22:23

8o mas ho uz vubec vyloupany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61124
4.12.14 22:29

Tak jsem si na googlu nasla bily tetovani a to se mi teda nelibi 8o je to jak jizvy.. nebo takovy to jak si to clovek vyreze do kuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61124
4.12.14 22:32

Taky to bily tetovani je takovy jiny.. tak je to v tom clanku asi mysleno :nevim: to bude jinej druh inkoustu ale kdyz si nekdo dela barevne tetovani ta urcite bezny inkoust je i v bile barve :nevim: ale nejsem odbornik, mam jen jedno klasicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.12.14 22:34

Taky celý bílý to nechci, jen někde vystínovat :) tak děkuju za rady, asi jsem četla starší článek a nebo je to jinej typ bílý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61124
4.12.14 22:36

@Cally ja bych to radsi nechala bejt, abys pak nelitovala :nevim: takhle mi to prijde hezky a vystinovani bilou by to mohlo zkazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
4.12.14 22:50

Já mám taky bílou a přijde mi, že za tak krátkou dobu to nemůžeš mít úplně vyhojený a sloupaný stroupky a tím, že si to budeš dřít nějakým peelingem si strhneš ty stroupky a budeš mít tetování „vypadaný“ si myslím…zesvětlá ti časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
4.12.14 23:27

@Cally Proč chceš, aby zesvětlalo? Já ba naopak neustále promašťuju, aby bylo krásně syté ;-)
Ad bílá - jako přetetovat stávající kontury?! 8o Nevím, ale pochybuji, že do toho někdo teď půjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie