Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vzhledem k tomu, že jsem tu četla spoustu rad ohledně tetování, zkusím poprosit o radu i zde
.. Mám čerstvé tetování (3 týdny), jsem s ním spokojená až na jednu věc a tou je, že mi pořád přijde dost tmavé. Chci se poradit, jestli je možné kromě laseru tetování zesvětlit. Četla jsem o krémech, ale nikde jsem je nenašla na prodej. Napadlo mě taky přitetovat bílou, ale četla jsem že v ČR se bílá netetuje. Co myslíte? Budu moc ráda za každou radu ![]()
Ja bych ho zas chtela ztmavit, aby bylo takhle krasne cerny
Co to zkusit nejakym peelingem jemne? Pokud ho chces zesvetlit…
tetování je stále ve stádiu hojení, zesvětlá časem… zajímalo by mě kde jsi vyčetla nesmysl o bílé barvě. Mám 4 tetování a ve všech je bílá
Já nějak nerozumím tomu proč bys ho chtěla světlejší
Ale časem zesvětlá přirozeně. A k té bílé…já mám 15 let bílou vytetovanou.
Díky
.. o té bílé třeba tady - http://www.tattoo-dragoon.cz/…-tattoo-272/
Takhle krásně tmavý bych ho chtěla. Já mám všechny kérky vybledlý a pořád se nemůžu dokopat k tomu abych to nechala znova přejet. To zesvětlá samo, neboj..
A v ČR se bílá tetuje. Mám i bílou.. ![]()
Tak jsem si na googlu nasla bily tetovani a to se mi teda nelibi
je to jak jizvy.. nebo takovy to jak si to clovek vyreze do kuze ![]()
Taky to bily tetovani je takovy jiny.. tak je to v tom clanku asi mysleno
to bude jinej druh inkoustu ale kdyz si nekdo dela barevne tetovani ta urcite bezny inkoust je i v bile barve
ale nejsem odbornik, mam jen jedno klasicky ![]()
Taky celý bílý to nechci, jen někde vystínovat
tak děkuju za rady, asi jsem četla starší článek a nebo je to jinej typ bílý ![]()
@Cally ja bych to radsi nechala bejt, abys pak nelitovala
takhle mi to prijde hezky a vystinovani bilou by to mohlo zkazit ![]()
Já mám taky bílou a přijde mi, že za tak krátkou dobu to nemůžeš mít úplně vyhojený a sloupaný stroupky a tím, že si to budeš dřít nějakým peelingem si strhneš ty stroupky a budeš mít tetování „vypadaný“ si myslím…zesvětlá ti časem
@Cally Proč chceš, aby zesvětlalo? Já ba naopak neustále promašťuju, aby bylo krásně syté ![]()
Ad bílá - jako přetetovat stávající kontury?!
Nevím, ale pochybuji, že do toho někdo teď půjde ![]()