Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak se holky nehádejte… Já nejsem vyučená a vařím podle netu ![]()
Konečne tu čítam správny recept na guláš. tie nezmysly o pridávaní sladkej papriky na záver atď. to sú voloviny. Každý normálny kuchár vie, že sa pripravuje najprv cibuľovo-paprikový základ a do neho so vkladá mäso pokrájané na kocky (v prípade prípravy gulášu). Tie nezmysly čo na stránkach radoby kuchírov sú kraviny a bláboly… A dajte toto vedieť zdenovi Polreichovi, nech to oznámi v TV.
Hodit kurku chleba a nechat jí rozmočit. Pak vyndat a bud sníst a nebo vyhodit ![]()
Ahoj,
paprika mi sice nikdy nezhořkla, za to se mi nikdy nespojí a akorát udělá nahoře červená kola, nevím, co dělám špatně. Dam cibuli, zesklovatím, maso opeču a dám papriku, nechám chviličku a podleji vodou. A jakmile začne bublat udělá mi to červená oddělená kola, chuťové dobré, ale místo krásné barvy je to světlé od smetany a červená kola :-/
@Basterao rozmícháš papriku pořádně v té směsi (maso, tuk, cibule) než to podliješ?
@Basterao kola se udělají jak zaleješ vodou ale po zahuštění by se to mělo spojit. Já skoro všechny omáčky cedim přes síto a vše ok, nedáváš moc tuku?
Si myslím, že je to jen vystouply tuk s paprikou. Po vychladnutí zamichas a je ok.
Snaž se pod cibulí dávat min oleje a klobasu do burt Gul. vybirej nějakou min tučnou.
@Basterao Čím zahušťuješ? Přidej víc mouky, doporučuju rýžovou, nehrudkuje ![]()