Zhřešila jsem: Snědla jsem skoro celou bábovku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3424
4.4.22 18:24
@Anonymní píše:
Ahoj. Dnes se mi stalo, že jsem zhřešila. Ke snídani si dala 5 kusů bábovky ( ze zdravých surovin, tvarohové těsto, navrchu ovoce se želatinou), k obědu banán a k odpolední svačině opět 4 kousky bábovky. Teď mám výčitky, že něco přiberu. Vím, že jsem to přepískla. Opravdu můžu něco přibrat nebo se nemusim stresovat? Stává se vám někdy něco podobného?

To snad ne tohle🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17352
4.4.22 19:47

Hele je Ti jasný že s tímhle Tě tu každý pošle do pr… i s bábovkou že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.4.22 19:49

Hele - co takhle porozumět tomu, jak funguje lidské tělo a jak je to tím energetickým příjem.

Nebudeš pak dělat takové hlouposti, že si dáš k obědu jen banán a tudíž se pak nebudeš z hladu nacpávat sladkým, co je zrovna po ruce.

A pak proměnit svůj stravovací a pohybový režim tak, aby to bylo udržitelné a těšilo tě to a aby si nevyšilovala z bábovky a aby ti nelítal krevní cukr, takže se dost omezí tvoje silné bažení po rychle dostupné energii - tedy po sladkém.

Kup sobě tuto knihu a začni používat nějaké on-line nástroje co nabízí STOB a namísto diet se nauč žít tak, aby si o sebe pečovala, tvoje tělo mělo vše co potřebuje a postupně se proměnilo do zdravého tvaru a kondice.

https://www.smartpress.cz/…e-a-natrvalo
https://www.stob.cz/cs/sebekoucink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.4.22 10:47

Asi se Ti ta bábovka hodně povedla :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
5.4.22 11:38

To je jednoduchý…tak zvedni zadek a běž to vycvičit. Spočítej si kalorie bábovky, a pak to běž vypotit.

• Citovat
  • Upravit
42489
5.4.22 11:58

Tolik bábovky bych do sebe nenarvala ani kdybych chtěla. A to zvládnu velkej steak s přehledem, ještě že nejsem na sladký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24178
5.4.22 12:02
@Anonymní píše:
Ahoj. Dnes se mi stalo, že jsem zhřešila. Ke snídani si dala 5 kusů bábovky ( ze zdravých surovin, tvarohové těsto, navrchu ovoce se želatinou), k obědu banán a k odpolední svačině opět 4 kousky bábovky. Teď mám výčitky, že něco přiberu. Vím, že jsem to přepískla. Opravdu můžu něco přibrat nebo se nemusim stresovat? Stává se vám někdy něco podobného?

Promiň, ale přijde mi to jako dotaz do “Bravíčka” (ono už asi nevychází).

Pokud mas standardně takovýto jídelníček, tak zaručeně pribirat budes. Pokud je to výjimečný úlet, tak to taková tragédie nebude. Občas se zadaří. Já posledně snedla skoro cely mazanec. :nevim:

Ale upřímně, nemám z toho výčitky, protože vím, že to je výjimka a navíc byl moooc dobrý :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24178
5.4.22 12:05
@kulíšek_s_bambulí píše:
Jsem ze zvědavosti rozklikla diskuzi protože mě zajímalo o jaký hřích se jedná, jestli je to alespoň něco peprného a ona jen bábovka :lol: Mimochodem momentálně hřeším s čokoládou a moc si to užívám :lol:

Taky jsem byla zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.4.22 12:06

Pokakáš se no…

• Citovat
  • Upravit
26747
5.4.22 12:07

Tomu se neříká bábovka ale buchta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5624
5.4.22 12:47
@Králičice píše:
A to jsem chtela DNES zacit hubnout..ted abych sla otevřít nutelu :pankac:

Tak kazdý ví že hubnutí jde vždy nejlépe až od zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
23.1.23 23:56
@Anonymní píše:

Po jednom dni, kdy něco takového uděláte rozhodně nepřiberete, max. si rozházíte trávení a krevní cukr. To, že jste si k obědu dala banán je prostě tím, že Vás ta bábovka zasytila. A vzhledem ke složení tam nevidím ani žádný deficit.

Pokud byste tohle prováděla pravidelně, tak to pak může ukazovat na psychické problémy stejně jako jen na rozházený jídelníček.

V případě, kdy se Vám to stane jednou za čas, nemá smysl řešit.

A protože mám na to oprávnění, tak Vám Váš hřích odpouštím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová