Zhrzení muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
30.8.19 10:03
@Anonymní píše:
Dotaz…
Proč se muži přestanou bavit s ženou, které vyznali své city a nebyly opětovány?

Třeba proto, že kdo chce opravdu jít o dům dál, se nebude dobrovolně plácat ve friendzone.
Pokud tam byly city (jo, to taky někdy máme ;) ), tak nejrychlejší je zatnout zuby a změnit lokál - sejde z očí sejde z mysli.

Ale v těch popisovaných případech v úvodním dotazu to bude spíš ta zhrzenost,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12660
30.8.19 10:14
@opulus píše:
No, upřímně, s ženami si nemají v ješitnosti, co vyčítat.

Nemyslím si, někteří chlapi se pod vlivem ješitnosti chovají jak malí kluci..řekla bych, že ženské jsou výzrálejší, jsou zapojení více o péči o děti atd. nemají kapacity až tak řešit krávoviny jako chlapi. Ženy až tak nejsou zaměřené na své výkony v posteli, budto se jim to líbí nebo ne..chlap je na to své „nádobíčko“ hooodně citlivý, až je to úsměvné. a i jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
30.8.19 10:32
@Anonymní píše:
Slušně to zkouším už dlouho, teď jedu styl „promiň, nemám čas volat, nemám čas psát, mám toho hodně“, což ho ale zlobí, oba víme, že kecám.

Tohle jsou matouci signaly. Myslim, ze to cte jako „rada bych, ale nemuzu“. Napis to jasne - nezlob se, mam spokojeny rodinny zivot a nechci nic dalsiho rozjizdet. Rada s tebou budu kamaradka jako predtim. Na zpravy mimo kamaradsky ramec nebudu odpovidat, promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
30.8.19 11:07
@Anonymní píše:
To ne, ja byla naopak uprimna a od pocatku, kdyz se poprve vyjadril v tomto smeru, jsem rekla na rovinu, ze jsem doma spokojena, ze mu nebudu lhat. Na manzela jsem si nikdy nestezovala. Beagpval tehdy, ze je to skoda. Myslela jsem, ze to pochopil. Dalsi flirt jsem prijimala jako zpestreni, ne jako posun ve vztahu k nemu. Proto jsem i jeho otazku zda s nim budu prevedla v zert.

Pokud o kontakt s nim jako s kolegou nebo kamaradem stojis, tak za nim dojdi a rekni mu to. Tim ho odblokujes. Jen prosim bez vety mam te rada jako kamarada😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
30.8.19 11:42
@Anonymní píše:
Dotaz…
Proč se muži přestanou bavit s ženou, které vyznali své city a nebyly opětovány?
Stalo se mi to nedávno - kolega (rozvedený a bezdětný) mě několik měsíců uháněl, jestli se to tak dá říct, prostě zahrnoval pozorností. Než se vyjádřil, tak mi řekl, že se bojí, že až mi „to“ řekne, že se s ním přestanu bavit. Ujistila jsem ho, že ne, že nejsem malá holka. Po pár měsících to už nevydržel a vyjádřil se, že chce, abych odešla od manžela a byla s ním. Vysvětlila jsem mu, že od manžela opravdu odejít nechci, defacto jsem to jeho vyslovení obrátila trochu v žert. No a on se mnou nyní nekomunikuje. Vůbec. Ale já nerada dusno, takže se snažím tuhle nepříjemnou situaci prolomit. On reaguje vlažně, téměř vůbec, sám od sebe mě nevidí a neslyší. Už je to ale několik měsíců, čekala bych, že se to už uklidní. Podotýkám, že jsme spolu vůbec nic neměli, ale že mi taky slušně popletl hlavu, takže chápu, že si možná mohl myslet, že by měl šanci.

Nechápu proč to tak má.

No a teď je tady druhý, letitý kamarád a opět, stejný scénář. Denně píše, volá, někam mě zve (vše odmítám) a už začíná být protivný, vyčítat, dorážet a strašně tlačit na pilu. Já se bojím, že to skončí opět stejně. Že přijdu o kamaráda. Já mu rozumně vysvětluji, že jsem vdaná a že nechci nic měnit, vysvětluji mu, že je on ženatý a má se soustředit na svou rodinu. Neslyší to :nevim: U něj ale nechápu, kde na to přišel, že by měl šanci, narozdíl od toho prvního, tento mě jako muž nikdy nezaujal. Také toto jeho chování trvá už několik měsíců.

Já nejsem žádná modelka, normální ženská ve středním věku a ani s jedním jsem neudržovala žádný vztah, byť samozřejmě nějaké lichotky jsou příjemné, pro každou ženu.
Ale proč se se mnou ten první přestal bavit? Prosím o vyjádření z pohledu muže! Proč? Je mu to trapné? Nebo ho to štve? Zlobí se na mě? Já mu přeju, aby si našel životní partnerku, vím, že o to hodně stojí.
Dá se to jeho chování změnit? A dá se nějak zarazit ten druhý, aniž by se urazil? Slušně to zkouším už dlouho, teď jedu styl „promiň, nemám čas volat, nemám čas psát, mám toho hodně“, což ho ale zlobí, oba víme, že kecám.

Ad kolega - urazena jesitnost, neresila bych to, ono ho to casem prejde. Ale chapu, ze prijemne to neni.

Ad druhy Casanova - proc ti denne vola, pise, nekam te zve, kdyz vi, ze jsi vdana? Protoze jsi mu nedala jasny signal, ze NE, asi ti to do jiste miry dela dobre (nemyslim to zle). Proste tomu zatrhni tipec, dej mu jasne najevo, co a jak. Na to, jestli se urazi, se vykasli, to je jeho boj, ty muzes byt leda uprimna a prima. Takhle to delas horsi, udrzujes ho v nejake nadeji, cim dele to bude trvat, tim horsi pro vas oba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 11:49

Jinak někteří pánové, když se jim nedostane čeho chtějí, jsou schopni pak vymýšlet různá alotria. Mám takových pár zkušeností. Některé smutné, jiné úsměvné a jeden děsivý.

První hned od začátku věděl, že nemá šanci, protože jsem mu řekla, že si myslím na jednoho jeho kamaráda. Řekla jsem mu to v době, kdy jsme byli kamarádi a vůbec jsem netušila, že by měl o mě zájem. Dotyčný jeho kamarád najednou ale zmizel do Německa a nic neřekl předem. Nechápala jsem to, rozuměli jsme si a náznaky tu byli. Po pár dnech jsem se od,,svého uhaněče'' dozvěděla, že se mu kamarád svěřil, že má pracovní nabídku odjet do Německa, ale že by se mnou chtěl být. Kamarád mu na to řekl, že už chodím s ním a tak mládenec, co jsem po něm tak toužila, odjel.,,Uhaněč'' se za to ani nestyděl a ještě se mi s tím přiznal a myslel si, že už teda jako budem spolu a nechápal, proč jsem naštvaná. Nechápu, jak tohle mohl udělat kamarádovi a kamarádce…

Druhý uhaněč…taktéž věděl od začátku, že nic nebude. Takže když jsem mu to jasně řekla i na potřetí, začal mi vyhrožovat ukrajincema a kyselinou na obličeji a to pořád tvrdil, jak mě šíleně miluje…

A třetí…to je ten s tou tisícovkou, co už jsem tu psala.

• Citovat
  • Upravit
5533
30.8.19 11:53
@lilith1 píše:
Nemyslím si, někteří chlapi se pod vlivem ješitnosti chovají jak malí kluci..řekla bych, že ženské jsou výzrálejší, jsou zapojení více o péči o děti atd. nemají kapacity až tak řešit krávoviny jako chlapi. Ženy až tak nejsou zaměřené na své výkony v posteli, budto se jim to líbí nebo ne..chlap je na to své „nádobíčko“ hooodně citlivý, až je to úsměvné. a i jinak..

Zhrzená (odmítnutá) ženská dokáže být neskutečně zákeřná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.8.19 12:13
@Lexter píše:
Z náplně práce s ním komunikovat musí jako i on s ní. Je uražený (jeho problém), ale svoji práci odvádět musí a neodvádí. Vedení je řešení.

Ale ona nepíše, že s ní pracovně nekomunikuje. Jen spolu mají čistě pracovní komunukaci a on je odtažitý a chladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.19 09:26
@Katydr píše:
Je to jak u koho, zažila jsem oba scénáře. Buď mu jde jenom o vztah a kamarádství odmítá, na to má právo. Nebo si sednete a i po odmítnutí funguje kamarádství, protože je vám spolu prostě dobře. Ani první případ bych neodsuzovala, POKUD dokáže odmítnutí přijmout se ctí a nechová se jako ublížené dítě.

No uvidíme, nechám tomu čas. Já bych o přátelství i stála, ale chápu, že to nepůjde. On nemá partnerku, je na tom hůř.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.19 09:27
@Anonymní píše:
Jinak někteří pánové, když se jim nedostane čeho chtějí, jsou schopni pak vymýšlet různá alotria. Mám takových pár zkušeností. Některé smutné, jiné úsměvné a jeden děsivý.

První hned od začátku věděl, že nemá šanci, protože jsem mu řekla, že si myslím na jednoho jeho kamaráda. Řekla jsem mu to v době, kdy jsme byli kamarádi a vůbec jsem netušila, že by měl o mě zájem. Dotyčný jeho kamarád najednou ale zmizel do Německa a nic neřekl předem. Nechápala jsem to, rozuměli jsme si a náznaky tu byli. Po pár dnech jsem se od,,svého uhaněče'' dozvěděla, že se mu kamarád svěřil, že má pracovní nabídku odjet do Německa, ale že by se mnou chtěl být. Kamarád mu na to řekl, že už chodím s ním a tak mládenec, co jsem po něm tak toužila, odjel.,,Uhaněč'' se za to ani nestyděl a ještě se mi s tím přiznal a myslel si, že už teda jako budem spolu a nechápal, proč jsem naštvaná. Nechápu, jak tohle mohl udělat kamarádovi a kamarádce…

Druhý uhaněč…taktéž věděl od začátku, že nic nebude. Takže když jsem mu to jasně řekla i na potřetí, začal mi vyhrožovat ukrajincema a kyselinou na obličeji a to pořád tvrdil, jak mě šíleně miluje…

A třetí…to je ten s tou tisícovkou, co už jsem tu psala.

Tak to byl fakt blbec, teda. 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.19 09:29
@Silverine247 píše:
Ad kolega - urazena jesitnost, neresila bych to, ono ho to casem prejde. Ale chapu, ze prijemne to neni.Ad druhy Casanova - proc ti denne vola, pise, nekam te zve, kdyz vi, ze jsi vdana? Protoze jsi mu nedala jasny signal, ze NE, asi ti to do jiste miry dela dobre (nemyslim to zle). Proste tomu zatrhni tipec, dej mu jasne najevo, co a jak. Na to, jestli se urazi, se vykasli, to je jeho boj, ty muzes byt leda uprimna a prima. Takhle to delas horsi, udrzujes ho v nejake nadeji, cim dele to bude trvat, tim horsi pro vas oba.

To není pravda, s tím druhým. Mám ho ráda už mnoho let jako kamaráda, tedy jsem ho neposlala do „někam“ neslušně, ale pouze slušně, ale rázně a jasně. Dávala jsem naši konverzaci číst kamarádce, aby mi nestranně řekla, zda s ním neflirtuji. Ne, neflirtuji, nicméně, taky záleží na tom, jak ty smsky čte ta druhá strana, s jakým podtextem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.19 09:30
@Premek_Orac píše:
Pokud o kontakt s nim jako s kolegou nebo kamaradem stojis, tak za nim dojdi a rekni mu to. Tim ho odblokujes. Jen prosim bez vety mam te rada jako kamarada😁
Řekla jsem mu to (bez té věty o kamarádství), ale asi se to moc nezlepšilo. Řekla jsem mu, že ho chci dál ve svém životě, že mi chybí naše povídání, vše jsem mu řekla. Chvíli byl milejší, ale jen chvíli, v rámci dnů? :nevim: A opět to zklouzlo k ignoraci.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.19 10:59

Zažila jsem bohužel dvakrát v roli nadřízený - podřízená - dvakrát jsem vyhrála výběrové řízení do středního a vyššího managementu i nadnárodních firem - že jsem měla být milenka a zpestření na pracovišti, jsem vůbec netušila. Jsem normální ženská, která má vzdělání a umí svou práci dělat dobře. V prvním případě to dopadlo tak, že využil odchodu asistentky na MD a vzal si tam jinou, která do půl roku byla v jeho posteli - mě vyhodil po dalších 3 letech, protože jsem je jednou nechtíc načapala v restauraci - byla jsem tam na obchodním jednání. Podruhé jsem byla vyhozená po roce a půl, kdy jsem opět neopětovala. Teď nastupuju do nové práce a fakt se bojím, zase je nadřízeným chlap.

Oni prostě neunesou odmítnutí.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
31.8.19 12:00
@Anonymní píše:
To není pravda, s tím druhým. Mám ho ráda už mnoho let jako kamaráda, tedy jsem ho neposlala do „někam“ neslušně, ale pouze slušně, ale rázně a jasně. Dávala jsem naši konverzaci číst kamarádce, aby mi nestranně řekla, zda s ním neflirtuji. Ne, neflirtuji, nicméně, taky záleží na tom, jak ty smsky čte ta druhá strana, s jakým podtextem :nevim:

To je pravda, lidi nekdy ctou, co v tom videt chteji. No tak pokud razne a jasne nepomohlo, omezila bych kontakt, vic udelat nemuzes. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7571
31.8.19 15:15
@Anonymní píše:
Dotaz…
Stalo se mi to nedávno - kolega (rozvedený a bezdětný) mě několik měsíců uháněl, jestli se to tak dá říct, prostě zahrnoval pozorností. Než se vyjádřil, tak mi řekl, že se bojí, že až mi „to“ řekne, že se s ním přestanu bavit. Ujistila jsem ho, že ne, že nejsem malá holka. Po pár měsících to už nevydržel a vyjádřil se, že chce, abych odešla od manžela a byla s ním. Vysvětlila jsem mu, že od manžela opravdu odejít nechci, defacto jsem to jeho vyslovení obrátila trochu v žert. No a on se mnou nyní nekomunikuje. Vůbec. Ale já nerada dusno, takže se snažím tuhle nepříjemnou situaci prolomit. On reaguje vlažně, téměř vůbec, sám od sebe mě nevidí a neslyší. Už je to ale několik měsíců, čekala bych, že se to už uklidní. Podotýkám, že jsme spolu vůbec nic neměli, ale že mi taky slušně popletl hlavu, takže chápu, že si možná mohl myslet, že by měl šanci.

Nechápu proč to tak má.

No a teď je tady druhý, letitý kamarád a opět, stejný scénář. Denně píše, volá, někam mě zve (vše odmítám) a už začíná být protivný, vyčítat, dorážet a strašně tlačit na pilu. Já se bojím, že to skončí opět stejně. Že přijdu o kamaráda. Já mu rozumně vysvětluji, že jsem vdaná a že nechci nic měnit, vysvětluji mu, že je on ženatý a má se soustředit na svou rodinu. Neslyší to :nevim: U něj ale nechápu, kde na to přišel, že by měl šanci, narozdíl od toho prvního, tento mě jako muž nikdy nezaujal. Také toto jeho chování trvá už několik měsíců.

Já nejsem žádná modelka, normální ženská ve středním věku a ani s jedním jsem neudržovala žádný vztah, byť samozřejmě nějaké lichotky jsou příjemné, pro každou ženu.
Ale proč se se mnou ten první přestal bavit? Prosím o vyjádření z pohledu muže! Proč? Je mu to trapné? Nebo ho to štve? Zlobí se na mě? Já mu přeju, aby si našel životní partnerku, vím, že o to hodně stojí.
Dá se to jeho chování změnit? A dá se nějak zarazit ten druhý, aniž by se urazil? Slušně to zkouším už dlouho, teď jedu styl „promiň, nemám čas volat, nemám čas psát, mám toho hodně“, což ho ale zlobí, oba víme, že kecám.

U toho 1.tomu asi trochu rozumim, asi byl zamilovany, nevyslo to, tak se chce z toho dostat, tak nevyhledava kontakt. Nicmene nechapu z ceho usoudil, ze ma u vdane nejakou sanci. Tys mu naznacila, ze jsi nespokojena nebo chces od muze odejit?

No ten 2. „kamarad“ mi prijde jako regulerni magor. Asi to ma chudak v hlave dost pomotane musi mit krome zeny jeste milenku na prc a ted z neznameho duvodu zacilil na tebe. Asi bych ho natvrdo upozornil, at se na to vykasle, ze te to hodne obtezuje a jestli toho nenecha, tak podniknes kroky k tomu at skonci(at uz upozornenim sveho manzela, jeho zeny co dela, nebo nejaky organ ktery to vyresi).

Myslim, ze tohle je presne typ pro ktereho 100× ne od zenske neznamena ne a jde rad hlavou proti zdi. Na takove je nutne si dat bacha a ten asi bez mluveni narovinu narozdil od toho 1.toho jen tak nenecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí