Zhubli jste? 16/8 if

Anonymní
22.5.23 09:53

Zhubli jste? 16/8 if

Zhubli jste na prerusovanem půstu 16/8? Nebo i s jiným časem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.5.23 10:05

Já ano, zatím deset kilo dole za cca dva měsíce ;)
Vyhovuje mi to, mám okno nastavené 12-20hod, i když občas „zhřeším“ a dám si snídani, tak běžně dopoledne jen piju a začínám obědem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.23 10:09
@Anonymní píše:
Vyhovuje mi to, mám okno nastavené 12-20hod, i když občas „zhřeším“ a dám si snídani, tak běžně dopoledne jen piju a začínám obědem.

Ty jo tak to obdivuju 😀to bych přesně potřebovala. Můžu se zeptat z jaké váhy? A třeba popřípadě říct nějaký den a tvé jídla co si za ten den snědla? Je to individuální já vím ale inspirace se hodí 😀 cvičíš u toho?

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
22.5.23 10:10

Přirozeně dodržuji půst od 18 do 8h, takže jim 8-18h. Víc bych nedala, mám práci, kde mi to spaluje hlavně mozek :mrgreen: takže se spíš udrzuju a snažím se hodně pít čaje čistící. můj hřích je pivo občas

• Citovat
  • Upravit
7558
22.5.23 10:23
@Anonymní píše:

Myslíš asi 20-12 nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.23 10:24
@Anonymní píše:
Ty jo tak to obdivuju 😀to bych přesně potřebovala. Můžu se zeptat z jaké váhy? A třeba popřípadě říct nějaký den a tvé jídla co si za ten den snědla? Je to individuální já vím ale inspirace se hodí 😀 cvičíš u toho?

ze 115 :roll:
Jídelníček si nedělám, jím normálně, snažím se zařadit víc zeleniny, míň sladkostí, ale úplně se neomezuju, to bych dlouhodobě nezvládla. Včera sem si s chutí dala u mámy kafíčko a kokosovou roládu.
K obědu sem se naučila, a moc mi to vyhovuje, tzv. obložené vývary. Je to jednodušší než se zdá.
Každou neděli uvařím nějakou polívku (kus masa, kosti, zelenina, jednou do toho prdnu čínskou zeleninovou směs a přidám trochu octa, sojovky a srirachy, jindy třeba mexickou směs s fazolema, nebo je taky super kapustová polévka s kysanou smetanou a slaninou), v práci si to pak ohřeju a do toho přihodím, co mám zrovna po ruce - avokádo, pekingské zelí, chilli papričku, vajíčko, prostě to pěkně nastavit. A světe div se, člověka to tak zasytí, že půlku odpoledne na jídlo ani nemyslí. Po návratu z práce nějakou svačinu, nic komplikovaného, chleba s něčím, šunka, sýr, pomazánka a vždycky kus zeleniny (okurka, paprika, ředkvičky, co je zrovna v akci). A úplně normální večeře, co zrovna vařím pro rodinu, od brkaše s řízkem po omáčku s bramborovým knedlíkem). Večer těsně na tu osmou si občas, když mám pocit nedožranosti, hodím do misky ořechy, i sušené ovoce, nebo i kus sýra (bez pečiva nebo celozrnný chleba).
A chce to hodně pít, vodu, bylinkové čaje, i ovocný čaj, né slazený srágory (i když si klidně dám skleničku coly, ale prostě jí nevypít litr, ale jen dvoudecku).
Jím prostě dosyta.

A nedržím to nějak děsivě striktně. Když třeba v sobotu pro celou rodinu připravuju okolo desátý snídani, tak si dám s nima, jen to zase nastavuju zeleninou. Nechci být otrok nějaký „diety“, protože vím, že bych to nevydržela dlouhodobě. A další den si zase najedu.

A necvičím :roll: I když bych měla začít, protože kůže povoluje a nevypadá to moc dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.23 10:25
@KKK85 píše:
Myslíš asi 20-12 nee?

12-20 mám okno, kdy jím.

• Citovat
  • Upravit
7558
22.5.23 10:39
@Anonymní píše:
12-20 mám okno, kdy jím.

ahaa okno kdy jíš… já chápala okno kdy se nejí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
22.5.23 11:25

Já mám 11 hodin, kdy jím 13 kdy ne. Ale kolikrát se stane, že když si nestihnu dát tu večeři, tak už z toho je pak 8 ku 16. Něco jsem zhubnul. Asi 8 kg na váze, ale začal jsem víc cvičit, přidal víc bílkovin, takže věřím a vidím, že těch tukových kilo bylo víc a naopak jsem nabral na svalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.23 12:10
@Anonymní píše:
ze 115 :roll:
Jídelníček si nedělám, jím normálně, snažím se zařadit víc zeleniny, míň sladkostí, ale úplně se neomezuju, to bych dlouhodobě nezvládla. Včera sem si s chutí dala u mámy kafíčko a kokosovou roládu.
K obědu sem se naučila, a moc mi to vyhovuje, tzv. obložené vývary. Je to jednodušší než se zdá.
Každou neděli uvařím nějakou polívku (kus masa, kosti, zelenina, jednou do toho prdnu čínskou zeleninovou směs a přidám trochu octa, sojovky a srirachy, jindy třeba mexickou směs s fazolema, nebo je taky super kapustová polévka s kysanou smetanou a slaninou), v práci si to pak ohřeju a do toho přihodím, co mám zrovna po ruce - avokádo, pekingské zelí, chilli papričku, vajíčko, prostě to pěkně nastavit. A světe div se, člověka to tak zasytí, že půlku odpoledne na jídlo ani nemyslí. Po návratu z práce nějakou svačinu, nic komplikovaného, chleba s něčím, šunka, sýr, pomazánka a vždycky kus zeleniny (okurka, paprika, ředkvičky, co je zrovna v akci). A úplně normální večeře, co zrovna vařím pro rodinu, od brkaše s řízkem po omáčku s bramborovým knedlíkem). Večer těsně na tu osmou si občas, když mám pocit nedožranosti, hodím do misky ořechy, i sušené ovoce, nebo i kus sýra (bez pečiva nebo celozrnný chleba).
A chce to hodně pít, vodu, bylinkové čaje, i ovocný čaj, né slazený srágory (i když si klidně dám skleničku coly, ale prostě jí nevypít litr, ale jen dvoudecku).
Jím prostě dosyta.

A nedržím to nějak děsivě striktně. Když třeba v sobotu pro celou rodinu připravuju okolo desátý snídani, tak si dám s nima, jen to zase nastavuju zeleninou. Nechci být otrok nějaký „diety“, protože vím, že bych to nevydržela dlouhodobě. A další den si zase najedu.

A necvičím :roll: I když bych měla začít, protože kůže povoluje a nevypadá to moc dobře.

Ty jo tak to je supr 😀 jako já mám momentálně 74 a tak 10 bych chtěla dát dolů. Nejde mi prostě nic. Už jsem zkusila kde co. Vždycky jsem byla hubená a sportovní ale po dětech to prostě nějak nejde a to jsem furt mladá 😀a čekala bych že to půjde jak nic a ono ne.
Jsem zvyklá jíst spíš zdravěji. Zelenina mi nedělá problém, pít vodu taky ne a kafe nesladim 😀 jen mi dělala problém nějaká pravidelnost kvůli dětem, tak jsem během dne dost uzobavala. Často jsem jedla až po tom co jsem dala děti spát, takže dost pozdě a ráno jsme snídani většinou hned po probuzení. Což mi moc nevyhovuje, tak mě napadlo, že tahle forma by mi mohla dělat dobře. Tak to vyzkouším.
Díky moc za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
499
19.5.24 08:22

Obnovuji diskuzi. Já jsem půstem nezhubla nic. Nevážím se, mám dismorfii a vážení mi dělá v hlavě paseku, ale pocitově a vizuálně jsem neviděla žádné výsledky. Mohla jsem mít tak 60 - 65 kilo. Brácha ale zhubnul jen pravidelnými procházkami a přerušovaným půstem cca 20 kilo, ale měl počáteční váhu asi 119. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
20.5.24 06:28

Podařilo se mi zhubnout na 51kg při 164cm. Jedla jsem od 11h do 19h, ovšem nijak dogmaticky. Pohyb 3× týdně, každý den procházky se psem.
Osobně bych to doporučila každému, kdo chce zhubnout bez nějakého radikálního držení diet a chce občas i hřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 07:09

@Ulrike a z jaké váhy? Od 11 do 19 jíst? Kolikrát si jedla za ten čas?

• Citovat
  • Upravit
74217
20.5.24 08:13

Mi nejde o hubnutí. Ale vylepšila jsem si PP spánek. Jedu teda k pustu i KT a večeře LC. Střídám dva režimy. V týdnu otevírám okno 13:30 a zavírám ve 20 h. V týdnu jím 2× denně (oběd a večeři). O víkendu musím vařit, ochutnávat dřív, tak otevírám v 11 nebo 11:30, abych dokončila oběd. Zavírám v těch 20 h. O víkendu jim teda oběd, svačinu a večeři, když začínám jíst dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
20.5.24 12:53
@Anonymní píše: Více

Hubla jsem z 58kg, nejsou to velká čísla, ale ty poslední kila se hubnou nejhůře. Měla jsem oběd, ovoce na svačinu a normální večeři. Všeobecně se stravuji zdravě, ale nejsem k sobě nijak přísná a občas hřešim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková