Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím všechny!
Přidá se někdo, kdo chce do léta dát dolů 5 Kg?
Budem si vzájemně oporou a motivací?
Něco o mě 154 Cm a 56 Kg.
Chtěla bych zhubnout na 51 Kg ![]()
@Florimo já už začala ale zasekla se to, teď znovu startuju. Do léta chci 5, časem ještě něco.
Ahoj, já bych chtěla taky 5 kg dolů. Mám 163cm a 60 kg. Začala jsem tento týden, byla jsem zatím 3×běhat 5km..zatím je to tedy indiánský běh. Teď si dávám bílý jogurt, ale raději bych brambůrky
. Jo a je mi 38 let.
Tak super!
Já přibrala ze 48kg na 56, ale stačí mi dolů tech 5 Kg, nebo aspon 4.
Cca tři mesice je to u me jak na houpačce, zhubnu Kg a naberu dve a tak porad dokola, takze pak se tyden cpu a začínám znovu. Od zitra to chci vzít za ten správný konec a vydržet to. Ne nějakou drastickou dietu, ale zdravá strava a pohyb.
Jinak je mi 39, takze asi ten metabolismus uz je asi jinaci nez ve 20
Už jste někdy zhubly? Já jednou asi 3 kg po prvním dítěti a podařilo se mi to právě díky běhání. Teď si myslím, že jen běh už stačit nebude ![]()
@Mickey1984 píše:
Jinak je mi 39, takze asi ten metabolismus uz je asi jinaci nez ve píše: Více
Hele do 40 mi to šlo hladce, po 40.a čtvrtém porodu to nejde.
Jinak když jsem cvičila a vážila do 65 kg při 163 cm, měla jsem bezproblémovou postavu.
Teď mám 70 až 72, chci na těch 65 kg zatím
@Blue2 píše:
Už jste někdy zhubly? Já jednou asi 3 kg po prvním dítěti a podařilo se mi to právě díky běhání. Teď si myslím, že jen běh už stačit nebude
Po prvních třech úplně v pohodě, mně pomáhá ostrá chuze vždy a teď k tomu kalorické tabulky. Začínala jsem s váhou 80 kg po porodů, strašný, no.
@g.sandova píše:
Hele do 40 mi to šlo hladce, po 40.a čtvrtém porodu to nejde.
Jinak když jsem cvičila a vážila do 65 kg při 163 cm, měla jsem bezproblémovou postavu.
Teď mám 70 až 72, chci na těch 65 kg zatím
Já jak sem malá, tak je na mě vidět fakt každý kilo. Zítra začnu zase cvičit.
Brala sem hormony a nabrala asi na 65 Kg, pak díky žlučníku -15 Kg za asi 8 měsíců a ted teda nabrala na tu svoji nynější váhu.
Nechci žádnou drastickou dietu, protoze se snažíme o mimčo, takže chci dát tělu vše co potrebuje, ale dát přitom něco dolů, kdyby se nepovedlo a ja znovu píchala hormony, at zase nenaberu pres tech 60
Taky zkusím ty kalorický tabulky. Já tedy musím mít 2× denně kafe s mlékem a jedním cukrem, toho se nevzdám za žádnou cenu ![]()
@Blue2 píše:
Taky zkusím ty kalorický tabulky. Já tedy musím mít 2× denně kafe s mlékem a jedním cukrem, toho se nevzdám za žádnou cenu
Ja mám tři až čtyři max, to normálně hodíš do tabulek
@Mickey1984 jo, jsi menší, ale s věkem ta váha může trochu stoupnout a člověk nevypadá tlusté. Po třetím dítěti jsem vážila 52 až 55 a to už bych teď nemohla