Zhubneme do léta společně 5kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3540
6.4.23 06:58

Holky ja mam vzdycky radost, kdyz mi to skoci o cislo niz, jakoze ikdyz jeden den mam treba 76,1 a dalsi 75,9, tak si prijdu hned o kilo lehci :lol: jinak za tyden zas 0,5kg dole, coz bych rekla, ze je tak akorat, takze jedeeem :dance: ted teda jedeme s rodinou na velikonoce pryc, ale budu se hlidat i tam, aby to zas bylo niz, az se vratime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
6.4.23 07:44
@zudina píše:
Já doporucuju nejíst po 17h - přerusovany půst. Dřív jsem vážila 63 a teď si udrzuju váhu 58/173 a je to celkem “zadarmo”

A přes den jíš cokoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.4.23 10:14
@edding400 píše:
A přes den jíš cokoliv?

Jo přesně. Miluju macdonalds a cokolady, fakt vůbec nad jídlem nepremyslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85478
6.4.23 20:39

@zudina no ja teda docela hodne trpim a drzim se, abych se ted nenajedla. Ale kaloricke tabulky resit nechci, tak snad si zvyknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
6.4.23 20:44

Ahoj holky, tak já dneska nic moc, k obědu smažák s hranolkama a odpoledne lentilky :mrgreen:.Měla jsem pak výčitky, tak sem si šla aspoň k večeru zaběhat. Zítra to snad bude lepší. V neděli se zase zvážím, tak uvidím, jestli bude první kilo dole(za první týden to bylo těch půl kila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
6.4.23 20:46

@Mickey1984 Jak je na tom zakladatelka?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.4.23 20:58
@zudina píše:
Jo přesně. Miluju macdonalds a cokolady, fakt vůbec nad jídlem nepremyslim

Ve tvém beku jsem to měla podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.4.23 21:33
@blumen píše:
@zudina no ja teda docela hodne trpim a drzim se, abych se ted nenajedla. Ale kaloricke tabulky resit nechci, tak snad si zvyknu

První týdny jsou těžké. Já jsem nejprve začínala ze jsem nejedla po 18, a za asi dva měsíce jsem to posunula na 17. Ale tělo si zvykne a pak ani takový hlad mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.4.23 21:34
@g.sandova píše:
Ve tvém beku jsem to měla podobné

V jakem věku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
7.4.23 07:56
@Blue2 píše:
@Mickey1984 Jak je na tom zakladatelka?:-)

Já se s jídlem docela držím, pohyb taky tak nějak zvládám(spíš procházky a domácí cvičení, jen ale vždy tak 20 minut, sle každý pohyb se počítá.)

Včera sem byla poprvé na Maderoterapii, tak na výsledky se moc těším, chodí kamarádka a má krásný nožky, tak snad :pankac:

Jinak vážila sem se v pondělí a furt 56,3 :roll:
Tak ted se zvážim zase v pondělí a když bude o kilo min zlobit se nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
7.4.23 07:58

Snažím se nejíst po 18 hodině, včera jsem to porušila a najedla se cca v půl 7 a sla brzy spát, taky sem to pocítila, nemohla sem usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85478
7.4.23 08:29
@zudina píše:
První týdny jsou těžké. Já jsem nejprve začínala ze jsem nejedla po 18, a za asi dva měsíce jsem to posunula na 17. Ale tělo si zvykne a pak ani takový hlad mít nebudeš.

Ja si prave uvedomila, ze jsem jedla posledni dobou az kolem 21-22 :oops: no tak se mi od toho ted blbe odvyka :mrgreen: ale vcera pomohlo napit se caje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
7.4.23 11:44

Hola hola, tak jak pokračujete. Já dnes odcvičila první den Jilian Michaels 30 days shrab :) Vím, že je to už stará vykopávka (to video, ne Jilian) a spousta cviků je i překonaných, ale z nějaké nostalgie jsem si to dala a dokonce to bez jakéhokoliv vynechání opakování zvládla, což mě docela překvapilo, protože ani ve 30 jsem neměla sílu to dát hned na poprvé, je vidět, že i jen chůzí a pilatesem jsem si nějakou fyzičku vybudovala, protože před 10 lety, když jsem začínala prvním dnem, tak jsem to cvičení dala sotva za polovinu. Jinak jsem včera měla snad 15 hodinový pracovní den, takže jsem zhřešila energetikem, i čokoládou a ani jsem nedodržela půst, no neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.4.23 12:43

Já jedu od pondělí kal. tabulky a vážím se každý den :oops: Leze mi to dolů, tak mně to motivuje vydržet. Akorát ty velikonoce mi do toho hází vidle, to se bojím, že neodolám a budu prasit :( Mazance už jsou v troubě, voní to tu, ach jo, to zase bude pokušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
7.4.23 12:49

Já se taky přidám, taky chci 5kg dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková