Zhubnul někdo po drinku Mana?

3067
14.8.24 13:46

Zhubnul někdo po drinku Mana?

Ahoj, zajímalo mě jestli je tady někdo kdo zhubnul po drinkach Mana? 🙂 nechci počítat kalorie na to s dětmi nemám vůbec čas.

Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35848
14.8.24 13:51

To není na hubnutí, ale tekutý jídlo :nevim: pokud upravím i ten zbytek dne můžeš hubnout po čemkoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
14.8.24 13:54

To není žádný hubnoucí zázrak, ale normální náhražka jídla.
Nauč se plnohodnotně jíst… zhubneš a ušetříš ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
14.8.24 14:08

Přesně jak píší holky, ty drinky nejsou určené k hubnutí a nejsou ani nízkokalorické. Je to prostě plnohodnotné jídlo, bílkoviny, tuky, sacharidy. Místo běžného oběda/večeře. Jestli nevíš, co s penězi, zkus krabičkovou dietu. Tu budeš mít na míru svým požadavkům na hubnutí, dovezou ti to až domů a nic počítat nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
14.8.24 14:17

Výmluvy, já mám tři děti a fakt si na to čas udělám. S aplikací to jde snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
14.8.24 14:19

Manu používám párkrát do měsíce, když nemám čas uvařit, nebo vím, že budu někde venku.
Když třeba cestuju a vím, že alternativa by byla pochybná bageta na benzínce.
Není to hubnoucí koktejl.
Skočit z přejídání, nebo nezdravých jídel na tekutou stravu není řešení, stejně bys to dlouhodobě nevydržela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
14.8.24 14:19

Můj manžel potom zhubnul, ALE důvod byl trochu jiný. Nestíhal si v práci docházet na jídlo a doháněl vše večer. Takže díky Maně “neztrácel čas jídlem”, ale nápoj měl vždy když potřeboval. Takže jedl plnohodnotně celý den a večer už neměl potřebu nic dohánět. Takže ne díky Maně jako hubnoucímu zázraku, ale díky tomu, že měl pravidelnost ve stravě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
17.8.24 13:06

Ja sem si ji brala do prave misto svaciny ale po case mi to prestalo uplne chutnat, nezhubla jsem nic.. neni nad to si dat plnohodnotné a netekute jidlo :D nenaplnilo to me potreby, myslim si ze to neni dlouhodobe udržitelné. Lepsi je se stravovat tak, abych se nemusela omezovat ale zaroven to s nicim neprehanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
17.8.24 16:22

Moc dekuji všem za odpověď :) :) @pikola @Missinecka @unuděná @Kryptozoo @KarolNedy @vabarbora
Mám 61 kg a chtěla bych 55. Neprejidam se, sem tam dam něco sladkého a sem tam něco nezdraveho :D zkusím to omezit a manu objednam jen jako tedy záchranu když nebudu mít čas na oběd či svačinu.

@JancaS84
Nevím ale jak mas malé děti.
Já mám dítě 8 měsíců a 3 roky do toho teď přes sezónu zahradu a pokud chci mít doma uklizeno, uvareno pro manžela a děti ( občas vařím 3 jídla ) synovi staršímu + prikrmy mladšímu a manželovi a sobě obědy, postaráno o zahradu a ještě se věnovat dětem tak už vážně nemám čas si počítat kalorie :D a upřímně vím ze plno lidi je nepočítá a přes to hubnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
18.8.24 08:11
@Karmen23 píše: Více

Děti mám tři, zahradu a domácnost mám taky k tomu ještě práci na částečný úvazek a stíhám si do aplikace zapsat co jim. Navíc po chvíli už to máš celkem v oku a je to rychlovka. Dá se i naplánovat jídelníček dopředu. Fakt to tolik času nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.8.24 08:16
@Karmen23 píše: Více

A nebude teda logicky lepší nějaké jídlo vynechat, než nahrazovat Manou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
19.8.24 12:25

@Karamba2020
Tak zase bych rada měla alespoň tich 5 jídel za den jak se doporučuje a nemít pocit hladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
19.8.24 12:25

@Karamba2020 a líbí se mi ze Mana obsahuje vše co tělo potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková