Jak zhubnout 50kg za rok bez vytahané kůže

Anonymní
17.12.17 12:15

Zhubnuti 50kg za rok bez vytahane kuze?

Ahoj…anonym z pochopitelnych duvodu.

Je tu nejaka slecna ci pani vyska cca 160-170cm ktera mela nad stovku a zvladla dat dolu treba 50kg behem roku plus minus?

Ja mam tedka 122kg, v lete jsem mela 131kg a hubnu rychlosti cca 4kg mesicne coz by melo byt na moji velkou vahu a vysku celkem ok. Akorat extra necvicim protoze neni moc cas. Vetsinou 1× tydne ve fitku kolo nebo orbitrec a po vanocich bych chtela zaradit doma obden tak 15 min nejake posilovani atd.

Predstavovala bych si zhruba dat dolu cca za ten rok 40-50kg coz me moje obvodni rekla ze na moji velkou vahu by to jit melo a neni to ani nijak extra rychle. Jim vyvazene a nehladovim. Dost bilkovin i ovoce a zeleniny.

Mam dole tedka tech 9kg a uz pozoruji povislou kuzi na rukou. Ne nejak extra ale ze spoda jak je triceps se dela. Zacalo me to hrozne demotivovat ze zhubnu sice speky ale kuze me zustane. Tak jsem pridala na jidle a hubla jsem tak 1-2kg mesicne ale po dalsich dvou mesicich stejne ta vytahana kuze pribyla.
Takze tedka me demotivuje to ze bude trvat 2 az 3 roky nez budu vypadat normalne a kuzi vytahanou budu mit stejne…

Je tu nekdo kdo zhubnul vic jak treba 40kg za rok plus minus a podelil by se o pribeh a hlavne o fotky pred a po? Klidne bez hlavy? Jde mi jen o nejakou motivaci… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
17.12.17 12:21

Ahoja, napis mi zpravu, napisu ti a fotky poslu. Mam dole 38kg :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 12:40

Zhubla jsem asi 35kg za 7 měsíců, a ta kůže nic moc, břicho špatné, převis. Zatím mi to ale moc nevadí, v plavkách se vystavovat nepotřebuji, v triku to vidět není, a hubla jsem mnohem víc kvůli zdraví, než kvůli kráse. Těžko říct, jestli by pomalejší hubnutí něčemu zabránilo. každý má jinou elasticitu kůže, atd. Fotky nemám, nerada se fotím :oops:

• Citovat
  • Upravit
3327
17.12.17 12:47
@Nymphetamine píše:
Ahoja, napis mi zpravu, napisu ti a fotky poslu. Mam dole 38kg :mavam:

Ty jo můžu taky poprosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.12.17 13:18

Já zhubla dvakrát po těhu 30kg, pokaždý jsem cvičila (denně asi hoďku) a vytahaná nejsem ;) Ale chce to fakt poctivě cvičit, jinak to nebude mít efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
17.12.17 13:23
@Anonymní píše:
Zhubla jsem asi 35kg za 7 měsíců, a ta kůže nic moc, břicho špatné, převis. Zatím mi to ale moc nevadí, v plavkách se vystavovat nepotřebuji, v triku to vidět není, a hubla jsem mnohem víc kvůli zdraví, než kvůli kráse. Těžko říct, jestli by pomalejší hubnutí něčemu zabránilo. každý má jinou elasticitu kůže, atd. Fotky nemám, nerada se fotím :oops:

Ty bláho, jak jsi to dokázala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 13:39
@PetraJ píše:
Ty bláho, jak jsi to dokázala? 8o

přestala jsem žrát jak prase, a začala se hýbat(ale ne posilovat, to neumím). Ale potřebovala bych ještě dalších 20kg dolů, ale to už momentálně nejde, už asi 5 měsíců :? Potřebuju nějaký nový impuls, tehdy to bylo zdraví, teď když už nejsem v pásmu obezity, ale nadváhy, tak už to oc zdraví neohrožuje, tak si musím najít něco jiného :think:

• Citovat
  • Upravit
8523
17.12.17 14:12
@Anonymní píše:
přestala jsem žrát jak prase, a začala se hýbat(ale ne posilovat, to neumím). Ale potřebovala bych ještě dalších 20kg dolů, ale to už momentálně nejde, už asi 5 měsíců :? Potřebuju nějaký nový impuls, tehdy to bylo zdraví, teď když už nejsem v pásmu obezity, ale nadváhy, tak už to oc zdraví neohrožuje, tak si musím najít něco jiného :think:

A na jaký váze jsi začínala? Já se do toho chci pustit pořádně od ledna, mám i udělanej jídelníček na míru, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží. Ale mně by stačilo těch 20 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 14:24
@PetraJ píše:
A na jaký váze jsi začínala? Já se do toho chci pustit pořádně od ledna, mám i udělanej jídelníček na míru, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží. Ale mně by stačilo těch 20 kilo.

asi 137 :roll: ale jsem podstatně vyšší, než většina ostatních žen. BMI bylo okolo 39 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.17 15:41
@Anonymní píše:
asi 137 :roll: ale jsem podstatně vyšší, než většina ostatních žen. BMI bylo okolo 39 :zed:

Pokud si mela 137 a bmi jen 39 tak to si az ke stropu ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.17 15:42
@Borůvka1990 píše:
Já zhubla dvakrát po těhu 30kg, pokaždý jsem cvičila (denně asi hoďku) a vytahaná nejsem ;) Ale chce to fakt poctivě cvičit, jinak to nebude mít efekt.

A co si cvicila?

• Citovat
  • Upravit
5425
17.12.17 16:40
@Anonymní píše:
A co si cvicila?

Kliky, sedy lehy (hlavně šikmé), dřepy, dvakrát týdně běh, občas jillian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková