Žijete s myslivcem?

760
26.8.13 08:24

Žijete s myslivcem?

Ahoj holky, žijete něktrá s myslivcem? Já ano, jsme spolu už 15 let, 8 let v manželství. Máme 3 kluky a žijem si docela spokojeně. Manžel má myslivost jako profesi, takže je v lese skoro pořád. Někdy to těžko nesu a někdy jsem ráda, že jsem sama doma. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1910
26.8.13 08:36

Ahoj, jsme spolu jen 2 roky, z toho rok spolu žijeme. Ze začátku jsem těžce nesla, že většinu večerů trávím sama, ale už jsem si zvykla :nevim: Můj přítel to má jako koníček, takže když přijde z práce, převlékne se a hurá do lesa :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.8.13 10:53

I ja se pripojuji :lol: pritel ma myslivost take jako konicek ale travi v lese dost casu a my s detmi s nim, v reviru mame postavenou malou chajdu :palec:
Deti 2,5 a 1,5 basti maso o sto sest taze pro nas to ma jen klady:-D Jsme spolu 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
26.8.13 11:00

Jojo masíčko je jedna z mála výhod. Je to v podstatě bio bez žádných hormonů a škodlivin. Můj manžel to dost žere a toho staršího (7 let) bere do lesa pořádně až teď, ale taky jen pomálu. Když byl malej tak říkal, že z toho nemá rozum, což je částečně pravda, ale měl by ho k tomu dřív vést. Když jsme byli sami, tak mi to taky tak nevadilo, ale teď jak jsou děti, tak nám táta doma dost chybí. Ale s tím už nic nenadělám, on se nezměnil, jen já to dřív nedokázala odhadnout jak to bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
26.8.13 11:01

@kakamilka Tak to máte super :palec: No, popravdě, já už mám i toho masa občas plnou… :)

I když, u nich se hodně zvedl roční poplatek, ze 2 tisíc na 5,tak nevím, jestli bude dál pokračovat :think: Sám řekl, že to už je moc peněz. No a moc míst, kde by tady mohl chodit do lesa, bohužel není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
26.8.13 11:33

Ahoj, taky mám doma jednoho s pérem na klobouku :-) Jsme spolu tři roky a pro muže je les a zvěř koníčkem už odmala, v podstatě životní styl. Takového jsem ho ale poznala, takže nelituji. Ale samozřejmě když je teplá letní noc a člověk by si dal na terásce s milovaným vínko a on mě místo toho políbí na čílko a řekne „je úplněk, jdu se podívat, jestli mě tam běhají prasata“… taky se mi zasteskne po někom normálním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.13 11:51

Pořád lepší v lese než v hospodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
26.8.13 11:55

Jojo taky si to někdy říkám. Anebo taky, že by mohl mít ještě horší koníček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.13 12:05

Brala bych to jako jeho klad. Lepší než povaleč co honí každou sukni :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
26.8.13 12:09

No jo, jenže když ten můj to má jako povolání tak je prostě celej den v čudu. nemá stálou pracovní dobu. Ráno dlouho spí, protože bývá do noci v lese, pak jde krmit…třeba až v 10 a vrátí se ve 4 a v 6 už jde zas do lesa. Doma se některý dny jen otočí na jídlo. Nejradči mám únor až duben, když není sezona a nejhorší je podzim…to je skoro každej víkend na lovech. A my jsme sami :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
26.8.13 13:35

Dnes jsem v novinách četl nářek myslivců, že se přemnožili divočáci. Přesné počty divočáků nikdo nezná, poznají to podle toho, že je více odstřelených divočáků než v minulých letech. Mohli by jste se prosím pánů manželů zeptat, co je tohle za logiku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
26.8.13 15:45

@Arturus Nesmíš novinářům všechno věřit :-) Zemědělci mají víc poničené úrody, pole jsou zválená v mnohem větší míře, stopy divočáků jsou všude po lese, ubývá zajíců, kterým prasata vyžírají mladé, je zkrátka divokých prasat víc. To je jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
26.8.13 15:52
@Arturus píše:
Dnes jsem v novinách četl nářek myslivců, že se přemnožili divočáci. Přesné počty divočáků nikdo nezná, poznají to podle toho, že je více odstřelených divočáků než v minulých letech. Mohli by jste se prosím pánů manželů zeptat, co je tohle za logiku? :lol:

No to dava naprostou logiku. Proste se v prostoru vyskytuje vic divocaku, tak ten myslivec jich ulovi vic nez, kdyz jich bylo mene, protoze proste na ne casteji narazi. :think:

• Citovat
  • Upravit
Sisi99
27.8.13 07:30

.

Příspěvek upraven 13.10.13 v 22:49

• Citovat
  • Upravit
760
27.8.13 11:05

@Sisi99 My máme 3 kluky a doufám, že už to jsou všechny děti :lol: Chtěli jsme jen dvě, ale napodruhé se povedli hned naráz dva :lol: S dítětem sama nebudeš, ale stejně když ho dáš večer spát, tak doma koukáš sama na telku, ven nemůžeš, takže je to ještě horší. Takhle si třeba můžeš vyjít s holkama ven. Ale třeba bude víc doma až budete mít děti. U nás to tak teda není, ale každej myslivec není stejnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí