Zkušenosti s revizí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
668
26.7.19 09:42

Určitě dam už čekám na příjem @bobulka88

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
26.7.19 09:43

Děkuji za podporu a moc gratuluji @Mytak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.7.19 09:58

@Terkl Děkuji, ty se moc drž :hug: Ju a za mě ti na srovnání též doporučím čaj z kontryhele :kytka: ms mi po revizi naskočila jako hodinky přesně 28 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
26.7.19 14:29
@Terkl píše:
Věřím ze ano :srdce:… ta narkoza mě strašně děsí @Markéta80

ta narkóza na revizi byla úplně jiná, než narkóza pro nějaký operační výkon. U té revizní se mnohem lépe a spokojeněji usínalo a probuzení bylo o pocitu absolutního štěstí. (ano, i přes ty traumatické okolnosti). Vzpomínám na to celkem ráda, bylo to jak nějaké drogy pozitivně působící na náladu. Bylo to tak povznášející, že jsem se po propuštění vydala pěšky sama domů, když měl partner zpoždění s vyzvedáváním (no, těch 40km bych asi nedala, po nějakých 2km mě partner našel, ochytil a dovezl ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
27.7.19 08:05

Ahoj, tak koukám, že Terkl založila samostatné vlákno o revizi. Já na ní byla taky včera. Nejhorší pro mě bylo čekat přes 3 hodiny na kartotéce, kde 95% žen chodilo ve vysokém stádiu těhotenství. Pak to ale šlo ráz naráz. Převlékla jsem se do té jejich modré košilky, napíchli mě a za 10 minut prý bylo po všem. Včera mě sice až do večera pobolívalo břicho a v noci mě to 3× vzbudilo a dost jsem krvácela, ale dneska jako když utne. Nic mě nebolí, skoro nekrvácím a kdyby mi nepraskla po kanyle žíla, ani nevím, že jsem byla na revizi. A hlavně tedy cítím úlevu, že už je všechno pryč a za mnou. A @vulpes mně přímo na sále říkala sestřička na anestezii, že dávají něco proti stresu a úzkosti, tak to bylo možná tím. ;) Ale divím se, že tě pustili samotnou domů, mně musel manžel dojít vyzvednout na JIPku a podepsat papíry, že si mě převzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
27.7.19 09:19

@jjjanci tak teoreticky - samozřejmě zmínili, že samostatný odchod domů nelze, že nás musí někdo vyzvednout. Praxe v Podolí byla trochu jiná - prostě nás vykopli na chodbu, že všechno hotovo a ať si počkáme na doprovod domů na chodbě, nashle.
No a jak ten můj doprovod měl zpoždění, tak jsem prostě šla ťapat domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
27.7.19 11:34

Ahoj holky tak to mam zasebou, to čekání než mě vezmou na sál bylo nekonečné, ale nakonec jsem se dočkala, měla jsem fakt obrovský strach šlo to na mě vidět všichni mě uklidnovali ze to bude v pořádku a pak když jsem si na sebe vzala tu košili řekla jsem se ze je to tady, chvíli na to prisel doktor a řekl moje jméno mylslela jsem si ze se rozbrecim, ale v hlavě jsem si pořad říkala ze už to musím uzavřít aby mi bylo lip, na sále jswm se klepala jak drahy pes, ale všichni na mě byli strašně milý, a než jsem se nadala vzbudila jsem se na pokoji, a bylo mi strašně dobre, byla jsem rada ale zároveň mi ukapla i slza hned jsem volala příteli cela natesena ze už to mam zasebou, bylo mi fajn a vážně už to mám zasebou. Včera mě jen pobolivalo břicho jak při menstruaci a dnes už jen minimálně 😊tak jak jsem se bala tak je to dnes v pohode. chci všem poděkovat za vaši podporu a rada bych aby jsme se příště setkali u prijemnejsiho tématu, hodně štěstí ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
27.7.19 13:11

@Terkl :hug: u bude jen lépe ;) Na jakýkoliv zákrok se nikdo netěší a když to jinak nejde :? Hlavně odpočívej a nic nezvedat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
27.7.19 14:47

@Terkl
Aspoň, že to také dopadlo tak, jak to dopadlo. Já si ani radši moc nečetla názory ostatních. Ale zjišťuji, že i mnoho mých kamarádek či jejich kamarádek si tím prošlo a už dávno mají či čekají zdravé dítko, tak to by bylo, aby nám to taky neklaplo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
27.7.19 18:43

Byla jsem ….
V 7tt mi dali takové ty potratové tabletky (zamlklé těhu) a děs… bolesti, zle mi bylo a stejně to nešlo vše ven …. takže za měsíc na revizi… bez bolesti, prvně silné krvácení ale za pár dní pohoda… kdybych to měla znova podstoupit jdu rovnou na revizi… za mě lepší zkušenost než tablety … a to jsem se toho bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
7.8.19 13:03

Ahoj holky, připojuji se s čerstvou zkušeností - zamlklý potrat zjištěn v 8+1 tt, dnes v 8+3 revize. Nejhorší byly ty dva dny od zjištění do revize, ještě dnes u příjmu jsem se rozbrečela, ale všichni na mě byli moc hodní. Před zákrokem mi píchli nějaký oblbovák, tak už mi to všechno bylo tak nějak jedno, jinak bych asi brečela ještě na sále. Teď jsem cca 3,5 hodiny po zákroku a čekám na manžela až si mě vyzvedne v nemocničním bufetu. Prý po první ms a šestinedělí se můžeme začít zase vesele snažit :potlesk: tak snad už bude jen líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty