Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem se konečně taky koukla, měla jsem moc práce
. Díl se mi líbil. Jen ta Carol mě fakt dostala, v první a druhé sérii taková nevýrazná vyděšená ženská, co ji manžel mlátí a teď taková ranařka
.
@Imane píše:
Tak jsem se konečně taky koukla, měla jsem moc práce. Díl se mi líbil. Jen ta Carol mě fakt dostala, v první a druhé sérii taková nevýrazná vyděšená ženská, co ji manžel mlátí a teď taková ranařka
![]()
.
no kdes byla takovou dobu??? prodlouženej víkend.. co? ![]()
@magicalee píše:
no kdes byla takovou dobu??? prodlouženej víkend.. co?
Ale houby, doháněla jsem resty ![]()
@magicalee píše:ach to emimino
a dohoněno?
@Imane píše:Snad jo, ale příští víkend opět od „nevidím do nevidím“
.
jinak mě se díl taky líbil mám ráda i tyhle řešení všeho..
a jsem ráda že už se ví že to byla ona… by mě zabilo kdyby se to mělo povalit až na konci série
no jo uvidíme jak to bude dál ![]()
@magicalee
Já jsem hlavně ráda, jakým směrem se charakter Carol ubírá, myslím, že měla největší proměnu postavy spolu s Darylem.
Tak jsem včera večer zkoukla nový díl. Nemůžu si pomoci, ale dost mě irituje bláznivý Rick…Taky mě překvapilo, že již dávno nezkoušeli nějaké ty bylinky, pořád se spoléhají, co kde najdou. Ale je s podivem, že nemají žádnou zásobu léků, na výpravy chodily, koně mají, prase měli a pro prcka taky leccos. Ale těch chodců je opravdu neskutečné množství.
@fanynka.serialu Oni přeci říkali, že všechno z léků je vybrané. Asi nebyli jediní, kdo se snažili rabovat lékárny.
Chtěla je ochránit a k prdu…
jsem zvědavá čeho všeho ještě bude schopná ![]()
@magicalee píše:Úplně chladná. Jo, zabila.
Chtěla je ochránit a k prdu…jsem zvědavá čeho všeho ještě bude schopná
Nebo ledničku ne??