Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
29.10.13 20:26
@Imane píše:
@Lindsay15
Hele, on není zase takový borec, v podstatě dělá Rickovi poskoka už od začátku 3. sezony.

ale on je z nich dvou ten hezčí a drsnější 8)

• Citovat
  • Upravit
Imane
29.10.13 20:27
@Acinore píše:
ale on je z nich dvou ten hezčí a drsnější 8)

Jo, je ten hezčí a drsnější, i když dělá poskoka :)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
29.10.13 20:34

@Imane snad Rick brzo umře a bude jasno :D

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
29.10.13 20:34

@Imane No tak si chtěl něco poslechnout, mě by taky hráblo poslouchat furt ty blbce mrtvý :mrgreen:

Sice dělá Rickovi poskoka, ale proč? Protože chce. To on by mohl být klidně „vůdce“. Když umře Rick, rozhodně to pro ně bude menší ztráta než Daryl. Už kvůli tomu, že Daryl je tak dobrej v zabíjení a dokáže je ochránit. Kdežto Rick si ani tu pistoli do ruky nevezme…

• Citovat
  • Upravit
Imane
29.10.13 20:36

@Lindsay15
Ok, dělá poskoka, protože chce. To je pravda. Není vůdčí typ. Raději poslouchá,– než rozhoduje. Ale hele, třeba v druhé sezóně byl někdy fakt na pěst, třeba jak nadával Carol do dě. ek (tady nechci psát to nehezké slovo). Jo, ale na druhou stranu to chápu, podle toho, co jsem o jeho postavě četla. Tak já nevím :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
29.10.13 20:40

@Imane Já tam zapoměla psát smajlíky :oops: To vypadá že jsem se naštvala :mrgreen: Právě, není vůdčí typ a líbí se mi, že i přesto je dokáže poměrně dobře ochránit. Kdysi je bránil skoro jenom on :nevim: To už si nepamatuju, tak je to zapomenuto :mrgreen: A copak jsi četla? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Imane
29.10.13 20:44

@Lindsay15
To byl takový rozhovor o jeho postavě. Jakým prošel vývojem atd. Choval se tak hnusně, protože se na něj Merle vykašlal a ještě ho neustále ponižoval, stejně tak jeho rodina byla úplně nefunkční, matka alkoholička, otec ho týral a mlátil, takže on se vlastně teprve učil, jak mají fungovat vztahy mezi lidmi, které člověk z normální rodiny zná.
Takže tak 8)

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
29.10.13 20:46

@Imane Jo tak :hug: Ách, ťuťu chudáček majinkatej :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
29.10.13 20:47

@Lindsay15 Tos nevěděla, jo? :)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
29.10.13 20:49
@Lindsay15 píše:
@Imane Jo tak :hug: Ách, ťuťu chudáček majinkatej :srdce: :mrgreen:

vždyť to tam říkal :P

• Citovat
  • Upravit
Imane
29.10.13 20:49
@Acinore píše:
vždyť to tam říkal :P

Jo a v seriálu to bylo zmíněno taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
29.10.13 20:51

@Imane @Acinore No já jsem jaksi v současnosti, já už předchozí díly zapoměla :oops:

• Citovat
  • Upravit
17095
29.10.13 20:52

Zdar mrchy, tak jste si to pěkně hned vykvákaly, ano, správná odpověď na hádanku měla být oči, i když by se dalo polemizovat o zadání, oči nejsou věc, to až dveře. Ale i tak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
29.10.13 20:53

@Jazz27 No jo, na facebooku je přežirafováno :lol:

• Citovat
  • Upravit
17095
29.10.13 20:54
@Lindsay15 píše:
@Imane @Acinore No já jsem jaksi v současnosti, já už předchozí díly zapoměla :oops:

já taky přemýšlím, kde to říkal. Viděla jsem jen, jak mu jednou strhli košili, to mě dostaly ty kérky na zádech a ty jizvy, tak jsem si říkala, že má něco ošklivého za sebou. Já se snad mezi novými díly kouknu zas na staré, třeba první sérii si skoro nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí