Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Acinore mě hrozně štval v první a druhý serii, kdy mu táta s mámou řeknou, tady počkej a on na just odejde a pak ho akorát postřelí a podobně.
Holky mají dávat nový seriál o zombiech… The Returned. Jsem na to zvědavá ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@Acinore mě hrozně štval v první a druhý serii, kdy mu táta s mámou řeknou, tady počkej a on na just odejde a pak ho akorát postřelí a podobně.
jenže mě to přijde prostě normální chování dítěte, zvědavého dítěte, my jsme taky naše neposlouchali, i když jsme věděli, že dostanem. Mně spíš sere, jak se snaží z Carla udělat vzor dokonalého člověka, absolutně spravedlivého, morálního, strašně chytrého, nevím jak to jinak napsat, ale přijde mi, že každý se tam občas na něčem zasekl nebo něco udělal né zrovna košér, jen Carl je takovej rytíř v zářivé zbroji, ten jedinej spravedlivej, co půjde do nebe. Na dítě se mi to prostě nehodí ![]()
@Lindsay15 píše:
Holky mají dávat nový seriál o zombiech… The Returned. Jsem na to zvědavá
jdu to omrknout ![]()
@Lindsay15 píše:
Holky mají dávat nový seriál o zombiech… The Returned. Jsem na to zvědavá
tak koukám, vždyť už běží
od letoška, už je asi deset epizod
a jinak o něm nikde nic moc není ![]()
@Acinore Fakt? Tak to zkouknu, já myslela že teprve chystají první díl ![]()
http://www.primewire.ag/…The-Returned
začal 9.června, už je 8 epizod, ale nenašla jsem je ke stažení a titulky taky nikdo nedělá
ale v komentářích si ho chválej, prej úžasnej seriál ![]()
@Acinore Psala jsem adminům na sledujuserialy.cz jestli ho nechtějí dát na svý stránky tak uvidíme ![]()
@Lindsay15 píše:
@Acinore Psala jsem adminům na sledujuserialy.cz jestli ho nechtějí dát na svý stránky tak uvidíme
Dobře ty ![]()