Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 píše:
@Acinore Hihi![]()
Já myslela že to bude o zombících, proto mě to nebaví
Přečetla jsem si o tom na wiki a je to o něčem jiném ![]()
@Lindsay15 jojo, dvojčata…nene, zůstala normal Lena ne? nebo proč myslíš, že ne? jsem si toho nevšimla, že by se prohodily
a vyšilovala asi proto, že jsou jako dvojčata nějak propojený a ta druhá si užívala sex a ona to asi nějak vycejtila ne? ![]()
@Acinore No přece tomu klukovi říkala, že to není vůči Camille fér, protože je do něj zamilovaná. A pak říkala co kdyby ona byla Camille, tak jsem to z toho vydedukovala ![]()
@Lindsay15 píše:
@Acinore No přece tomu klukovi říkala, že to není vůči Camille fér, protože je do něj zamilovaná. A pak říkala co kdyby ona byla Camille, tak jsem to z toho vydedukovala
ne to ne, to by se ptala po Camille, ale když přišla domů tak hledala Lenu a i jí Leno oslovila, když byly samy ![]()
@Acinore No to sice jo, ale co když se s Lenou Camille dohodla, že když se jí ten kluk líbí, ať jede místo ní Lena. Ona souhlasila a když spadl ten autobus a dvojče zemřelo, tak pokračovala v tom být Lenou. Identická dvojčata se od sebe občas vůbec neliší, tak to nikdo ani nemusel poznat
Akorát nevím proč tak vyšilovala, kvůli sexu těžko ![]()
@Lindsay15 no jo, ale doma jí pak řekla „Leno“, ačkoli tam byly samy a mohla jí tak oslovit Camillo, kdyby se teda prohodily
tak slyšela jsi o tom, že dvojčata bejvaj až strašidelně propojený - cejtí stejnou bolest atd. Tak proč by nemohla cejtit její „poprvé“ ![]()
@Lindsay15 píše:
@Acinore Nebo kdo měl koho oslovit Leno?
ta mrtvá holka tu ségru ![]()
@Lindsay15 no když přišla domů z tý pitky
ťukaly na sebe, ta malá jí vlezla do pokoje a oslovila jí
@Acinore Hihi
Já myslela že to bude o zombících, proto mě to nebaví