Život bez dětí a bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
2.6.19 12:49
@rokris píše:
Ale to já si myslím, že pro ni děti tohle všechno znamenají. A to, co napsala nevylučuje, že má své děti ráda, a stará se jak nejlíp může. Jen to prostě v tu chvíli napsala na plnou hubu. Moc nechápu, že jste se toho tak chytly. :kytka:

napsala to minimálně nevhodou formou :roll: Mě říct máma do očí, že kdyby mohla vrátit čas, tak se nenarodím - sejmulo by mě to i ve 40ti letech! Píše, že díky děcku je tlustá a protivná, s nedostatkem sexu! Ty nevidíš, jaký jsou to alibistický kecy? A rozhodně nic, co by dítě (až bude umět číst) potěšilo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.6.19 12:51
@divine woman píše:
@rokris Když ono se to moc nenosí, napsat na plná ústa, že děti jsou sice radost, ale také o moc větší starost. Stačí sraz čtyřicítek. Já vidím na první dobrou, kdo má děti a kdo ne. :D

já jsem to ve svém příspěvku napsala 8) Ale naprosto jiným způsobem než Tablet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.6.19 12:53
@divine woman píše:
@rokris Když ono se to moc nenosí, napsat na plná ústa, že děti jsou sice radost, ale také o moc větší starost. Stačí sraz čtyřicítek. Já vidím na první dobrou, kdo má děti a kdo ne. :D

Souhlas. Mám kámošku fest přes šedesát, je bez dětí a chlapa, a je fakt stejná, jak před dvaceti lety. To já teda o sobě opravdu říct nemůžu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
25179
2.6.19 12:55
@divine woman píše:
@rokris @Jana525 Hele, byla jsem v Irsku v Kylemore Abbey a viděla hřbitov jeptišek. Kontrolní otázka. V jakém věku umíraly? :think: 85-105 let. :mrgreen: Žádní chlapi, žádné děti, žádné starosti a skromný život. :mavam:

Jenže to je zásadní rozdíl! Ty jeptišky neporodily žádné dítě, ke kterému by pocítily mateřskou lásku! Tableta už dítě má, a není jeho volba, že se jí narodilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.6.19 12:58
@pe-terka píše:
napsala to minimálně nevhodou formou :roll: Mě říct máma do očí, že kdyby mohla vrátit čas, tak se nenarodím - sejmulo by mě to i ve 40ti letech! Píše, že díky děcku je tlustá a protivná, s nedostatkem sexu! Ty nevidíš, jaký jsou to alibistický kecy? A rozhodně nic, co by dítě (až bude umět číst) potěšilo 8)

Jo, tak možná to mohla napsat jinak. :)

• Citovat
  • Upravit
29732
2.6.19 13:01
@pe-terka píše:
napsala to minimálně nevhodou formou :roll: Mě říct máma do očí, že kdyby mohla vrátit čas, tak se nenarodím - sejmulo by mě to i ve 40ti letech! Píše, že díky děcku je tlustá a protivná, s nedostatkem sexu! Ty nevidíš, jaký jsou to alibistický kecy? A rozhodně nic, co by dítě (až bude umět číst) potěšilo 8)

Děti jsou starost, ale zrovna tloušťku a protivnost bych dětem nepřičítala. Spíše to souvisí s věkem a hormonálními změnami. Já byla po dětech štíhlejší než před dětmi. Když má člověk věk, tak musí už něco dělat a málokdo má postavu zadarmo, tak jako ve dvaceti. Teď už je to s mojí postavou hodně špatné, ale fakt to není dětmi, to mohu říct a ani by mě nenapadlo se na to vymlouvat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.6.19 13:01
@pe-terka píše:
Jenže to je zásadní rozdíl! Ty jeptišky neporodily žádné dítě, ke kterému by pocítily mateřskou lásku! Tableta už dítě má, a není jeho volba, že se jí narodilo ;)

Tak samozřejmě. Ale já to beru tak, že celé to o jeptiškách je v tuto chvíli pro odlehčení. :)

• Citovat
  • Upravit
25179
2.6.19 13:08
@marin píše:
Děti jsou starost, ale zrovna tloušťku a protivnost bych dětem nepřičítala. Spíše to souvisí s věkem a hormonálními změnami. Já byla po dětech štíhlejší než před dětmi. Když má člověk věk, tak musí už něco dělat a málokdo má postavu zadarmo, tak jako ve dvaceti. Teď už je to s mojí postavou hodně špatné, ale fakt to není dětmi, to mohu říct a ani by mě nenapadlo se na to vymlouvat. ;)

naprosto souhlasím! Taky už mám po 40ce, samozřejmě ty změny pocituji, nervy i kondice! A o postavu se musím starat víc, chci - li být štíhlá :think: Ale beru to jako nutné opotřebení organismu, holt nikdo z nás nemládne!
A děti bych nevyměnila ani za věčné mládí - ale tohle zas nikomu necpu! Ovšem když už je má, chtělo by to trochu pokory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
2.6.19 15:03
@divine woman píše:
@rokris A je tam tak krásně, že si ten život dovedu představit. Měly řád, dny se odvíjely stejně a žádný stres. Práce na zahradě, výroba mýdla, péče o žákyně z dobrých rodin, pravidelná strava, pobyt v nádherné přírodě. Jo. To by byl život. :pankac:

To by byla nuda :lol: Jako třeba na měsíc, dva proč ne.. ale napořád? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.6.19 15:10

@marin Děti jsou starost, ale zrovna tloušťku a protivnost bych dětem nepřičítala. Spíše to souvisí s věkem a hormonálními změnami.
Ale houbeles. Těhotenství a porody mi postavu nezkazily. Ale stres s puberťákama rozhodně ano. Když několik let dokola řešíš závažnější problémy kolem skoro dospělých dětí, tak se to někde podepíše. A ano, stres jsem někdy pořádně zajedla. Taky jsem mohla pít nebo si smotat brčko. A podepisuji se pod slova malé děti, malé starosti a velké děti velké starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.6.19 15:34
@divine woman píše:
@marin Děti jsou starost, ale zrovna tloušťku a protivnost bych dětem nepřičítala. Spíše to souvisí s věkem a hormonálními změnami.
Ale houbeles. Těhotenství a porody mi postavu nezkazily. Ale stres s puberťákama rozhodně ano. Když několik let dokola řešíš závažnější problémy kolem skoro dospělých dětí, tak se to někde podepíše. A ano, stres jsem někdy pořádně zajedla. Taky jsem mohla pít nebo si smotat brčko. A podepisuji se pod slova malé děti, malé starosti a velké děti velké starosti.

Tesat :kytka: Už jsem si začínala myslet, že jsem jediná, kdo zakouší peklo na zemi.

• Citovat
  • Upravit
29732
2.6.19 15:40
@divine woman píše:

Otázka je, zda to není věkem, že ty puberťáky ve vyšším věku nedáváme. :lol: Co znám mladší rodiče, tak ty děti řeší s přehledem nebo spíše to tak nějak neřeší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.6.19 19:44
@rokris píše:
Tesat :kytka: Už jsem si začínala myslet, že jsem jediná, kdo zakouší peklo na zemi.
:hug: :hug: pocém, ňák to přežijeme :hug: Já už jsem snad z nejhoršího venku. Ale vždy, když si říkám, že bude konečně pohoda, se něco pořádně po.ere. Nejhorší jsou zdravotní problémy. Takže razím heslo, hlavně zdraví a to ostatní už nějak dopadne. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.6.19 19:57
@divine woman píše: :hug: :hug: pocém, ňák to přežijeme :hug: Já už jsem snad z nejhoršího venku. Ale vždy, když si říkám, že bude konečně pohoda, se něco pořádně po.ere. Nejhorší jsou zdravotní problémy. Takže razím heslo, hlavně zdraví a to ostatní už nějak dopadne. :kytka:

Jo, já už jsem se omezila na jediný požadavek. Přežít! Taky to tak mám, že když už to vypadá, že dobrý, tak jsem vyvedena z omylu. A to tak, že tvrdě. :D

• Citovat
  • Upravit
2085
3.6.19 13:47

Ve dvaceti je to úplně normální, že si chcete žít tak, jak jste ještě neměla možnost nikdy žít. Má to v životě svoje místo a já nevidím důvod, proč byste tak třeba 5 - 10 let žít nemohla. A pak teprve uvidíte, jestli se v tom najdete natolik, že nebudete chtít nic měnit, anebo přirozeně dospějete někam úplně jinam. Pokud budete žít po zbytek života sama, je to zcela v pořádku. Pokud se za deset let vdáte a budete mít děti, je to taky absolutně v pořádku. Málokdo nikdy v životě nezměnil názor na důležité věci. Člověk holt pořád sbírá životní zkušenosti ;) Teď si užívejte single života a na zbytek kašlete. Až bude čas na změnu, poznáte to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová