Život bez internetu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7735
10.7.21 22:12

@Psisuchar ja si treba kredit nabijim. Jsem za exota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
10.7.21 22:14

@eviku-miluna:mrgreen: Ježíš to vůbec. Já jen znám úplné minimum lidí ( vlastně jen tu babičku). Většina má třeba výhodnou SIM s paušálem od zaměstnavatele nebo si paušál udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.7.21 22:14

@Psisuchar já si dobijim kredit :mrgreen: na mateřské jsem pausal zrušila, strasne se mi to nevyplatilo, takle si dobiju 2 stovky tak 4× do roka a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
10.7.21 22:19

@Kriss Tina No tak je Vás vic :). Já nemít výhodný od zaměstnavatele, tak ho mám pravděpodobně taky. Kredit chápu, ale dnes ho moc lidí prostě nemá. Dřív to bylo " nemám kredit, tak si jen napiš SMS" dnes je to samé neomezené volání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
10.7.21 22:21
@milami píše:
a neptali se na emiminu na blbosti :mrgreen:

Co asi tehdy delaly tehotne zeny, kdyz nevedely, jestli si ve svem stavu muzou dat hodne zraly banan… Ale nechci byt drza :lol:

Ja proti mobilum a internetu nejsem, ale uz si cim dal casteji rikam, ze by lidi meli ubrat.
Pripada mi, ze driv umeli vic pouzivat mozek, lepe se vyjadrovat apod. Kdyz treba slysim mluvit mlade „celebrity“, tak si rikam, ze souveti s hlavou, patou a pointou uz je tezky nadstandard. A to jsem furt mlada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
10.7.21 22:29
@Janadel píše:
Co asi tehdy delaly tehotne zeny, kdyz nevedely, jestli si ve svem stavu muzou dat hodne zraly banan… Ale nechci byt drza :lol:Ja proti mobilum a internetu nejsem, ale uz si cim dal casteji rikam, ze by lidi meli ubrat.
Pripada mi, ze driv umeli vic pouzivat mozek, lepe se vyjadrovat apod. Kdyz treba slysim mluvit mlade „celebrity“, tak si rikam, ze souveti s hlavou, patou a pointou uz je tezky nadstandard. A to jsem furt mlada!

Přesně. Nebo zda na testu je či není duch, nebo jaké jméno mají dát svému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23955
11.7.21 09:24
@Blabs píše:
Chtěla bych se zeptat na život bez internetu bez dotykového telefonu bez elektrických koloběžek bez auta jinom autobusy by byly vlaky taky tlačítkové mobily by byly jenom na SMS a volání jenom by mě zajímala vaše reakce jak by jste reagovaly budu ráda za odpověď :)

Asi bych skočil z mostu… 8o :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
11.7.21 09:28
@Blabs píše:
Chtěla bych se zeptat na život bez internetu bez dotykového telefonu bez elektrických koloběžek bez auta jinom autobusy by byly vlaky taky tlačítkové mobily by byly jenom na SMS a volání jenom by mě zajímala vaše reakce jak by jste reagovaly budu ráda za odpověď :)

zažila jsem a musela bych se zase k tomu vrátit…ale nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23955
11.7.21 09:29
@eviku-miluna píše:
@Psisuchar ja si treba kredit nabijim. Jsem za exota?

Jsi… 8)
Já si kredit nenabíjím, nabíjí mi ho obsluha na benzince nebo v trafice… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
11.7.21 09:32
@chs.jasmin píše:
V tom jsem vyrostla, nááádherné časy. Kdy lidi si povídali, pomáhali, nezáviděli, nedělali věci na efekt, nelhali si tolik (navzájem ani sami sobě), žilo se tady a teď… ten život byl jiný. :-)

aha… a jsi si jista :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.21 09:35

Bez internetu bych být nechtěla. Díky němu jsem v kontaktu s rodinou a přáteli.
Bez auta se dá žít v pohodě. Elektrickou koloběžku nemám a ani bych ji nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
105987
11.7.21 09:36
@stinga píše:
jo první telefon velikosti cihly jsem měl cca v 8 letech, jezdila jsem autobusem do školy, tak proto mi ho rodiče pořídili, byl po strýcovi :mrgreen:
a počítač jsme doma měli od mých 15 let, ale chodila jsem na kroužek počítačových her v domě dětí a mládeže asi také od 8 :mrgreen:

ja mela první Alcatel co vypadal jako vložka :D Někdy na MD nebo těsně po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
11.7.21 09:36
@chs.jasmin píše:
V tom jsem vyrostla, nááádherné časy. Kdy lidi si povídali, pomáhali, nezáviděli, nedělali věci na efekt, nelhali si tolik (navzájem ani sami sobě), žilo se tady a teď… ten život byl jiný. :-)

Promin, ale musela jsem se zasmát, nádherně zidealizované. :lol:

Povídali si, pomáhali, záviděli úplně stejně jako ted, akorát že pomluvy neprobíhaly na netu, ale na lavičce před barákem anebo v hospodě atd.

Místo do mobilu se čumělo do nějakého knižního braku nebo časáku o ničem, osobně nevidím velké rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
11.7.21 09:44
@Venetia píše:
ja mela první Alcatel co vypadal jako vložka :D Někdy na MD nebo těsně po.

Já jsem měla Motorolu a říkala jsem jí „vysílačka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.7.21 10:00
@Venetia píše:
aha… a jsi si jista :D?

Tak ono když jsi osmnáctiletá pohledná holka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit