Život je takový

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
30.11.13 18:32

@1.zizi
Prej „prošťouchat“ :lol: :lol: :lol: Me pobavilo… slyšim poprvé tohle slovo - tedy v tomto významu :mrgreen:

Mimochodem, pěkná TWD profilovka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
30.11.13 18:37

@Cmochy dekuju at zijou zombie :jazyk: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
27281
30.11.13 18:39
@1.zizi píše:
@Cmochy dekuju at zijou zombie :jazyk: :srdce:

Omyl… zombie nežijou :lol: :pankac:
Vtípek… jasný, já jsem taky žrout TWD… konkrétně teda Daryla :srdce: :mrgreen: Ale tak to sem nepatří, to jen taková vsuvka… jsem si nemoha odpustit… :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
30.11.13 18:56

@Cmochy jo Daryl :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
25128
30.11.13 19:27

@madanga Já jsem si taky u spousty věcí říkala, že jsem vlastně šťastný člověk, že mám prdlajz problémy. Ale je fakt, že jsem od přírody nastavený člověk spíš hledat to hezký a když čtu hodně ošklivých věcí, pak mě honí noční můry, na ty lidi myslím i v noci, takže to musím vědomě regulovat a na ten deníček třeba nekliknu.

A jinak si myslím, že jsme všeobecně velmi, velmi solidární země v podpoře jiným lidem. Je známou skutečností, že např. v sousedním Polsku, když je nějaká živelná pohroma, vybere se stejně velká částka na postižené, jako u nás. A to jsou daleko větší zemí s větším počtem obyatel. A daleko více nábožensky založení. Takže já nám, Češi, tleskám. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Myslím, že tak špatní lidé nejsme, jak si někdy myslíme. Přeji krásný Advent!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.11.13 19:32
@MartinaIrena píše:
@madanga Já jsem si taky u spousty věcí říkala, že jsem vlastně šťastný člověk, že mám prdlajz problémy. Ale je fakt, že jsem od přírody nastavený člověk spíš hledat to hezký a když čtu hodně ošklivých věcí, pak mě honí noční můry, na ty lidi myslím i v noci, takže to musím vědomě regulovat a na ten deníček třeba nekliknu.A jinak si myslím, že jsme všeobecně velmi, velmi solidární země v podpoře jiným lidem. Je známou skutečností, že např. v sousedním Polsku, když je nějaká živelná pohroma, vybere se stejně velká částka na postižené, jako u nás. A to jsou daleko větší zemí s větším počtem obyatel. A daleko více nábožensky založení. Takže já nám, Češi, tleskám. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Myslím, že tak špatní lidé nejsme, jak si někdy myslíme. Přeji krásný Advent!

tak to je dobře napsaný..my Češi si dovedem hodně pomoct to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.11.13 19:41

Souhlas…

Zažila jsem si taky hodně… napsala o tom hodně deníčků..

A i přes všechno a přes řeči „jsi tak hodná až jsi blbá“ pomáhám dál. Nějak mě to naplňuje, pomáhá mi to v tom se utvrdit, že ještě není tak špatně aby nemohlo být ještě mnohem hůř… Jsou lidi, kteří jsou na tom daleko hůř než jsem kdy byla já a to jsem si říkala, že nic horšího se mi už stát nemůže a vždy něco přišlo.. Mě nikdo nepomohl, musela jsem sama a proto vím jak je to těžké nemít se o koho opřít, nejde jen o peníze, ale i mít to rameno kde se člověk může vyplakat, poslechnout si názor či se jen suše vypovídat dělá kolikrát zázraky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
30.11.13 21:08

@madanga Já k tomu teda emimino nepotřebovala, stačí se rozhlídnout… a sakra si vážím toho, co mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
1.12.13 07:42
@avm3 píše:
@madanga Já k tomu teda emimino nepotřebovala, stačí se rozhlídnout… a sakra si vážím toho, co mám…

přesně..taky si vážím toho co mám..já asi měla nasazený nějaký brýle, že jsem moc nesledovala dění kolem..a díky tady holkám a deníčkům jsem jakoby přozřela či co.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozvodový asistent
1.12.13 07:53
@Cmochy píše:
Mno, jsem na ní zvědavá… zprávu na FB si již přečetla, ale neodpověděla… :roll: Mazec…

Copak o to, moc s ní už nepočítám. Jak řikám, jsem ráda, že to nebylo víc… ale štve mě jak o tom mluvila… Nejdřív, že mi jí přiveze až přijede na kafe a asi dvakrát jí omylem zapomněla. Pak už se ani nezmiňovala, že jí přiveze. Pak si ode mě jednou vzala č. účtu, že mi jí pošle… no jsou to už tak tři měsíce (ne-li dýl). Když jsem se jí zeptala asi po dvou měsících jestli mi tu tisícku už poslala? Že mi nic nepřišlo tak jestli to neposlala na špatné č. účtu tak mi řekla, že se omlouvá, že neměli, že to ještě neposlala.
Další měsíc na to se odsěhovali do nového podnájmu, kde platí měsíčně o 1500,– víc peněz než platili v tom dosavadním…

TO MĚ SE*RE!!!

A teď na FB dělá mrtvého brouka když jsem se jí znovu připomněla… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Zkus to navlíknout tak, aby ti do mailu dluh uznala, třeba tak, že se zeptáš, zda má na zaplacení toho dluhu 1000 Kč, jehož zaplacení jste si dohodli na… doplň termín, kdy to měla vrátit… Pravděpodobně ti odpoví, že teď peníze nemá, ale že až je bude mít, že pošle. To by jako doklad existence dluhu mělo stačit. Až se ti to povede, pošli jí doporučený dopis s doručenkou s výzvou k úhradě dlužné částky, který naformuluješ jako předžalobní výzvu. V předžalobní výzvě můžeš navrhnout i způsob úhrady, třeba na 5 splátek po 200 Kč měsíčně. V tu chvíli se obvykle lidi proberou a zaplatí. Každopádně bych se se ztrátou nesmiřoval, jen tím budeš pěstovat lempla. No a pokud takto přijdeš o „kamarádku“, není to ztráta, ale zisk pro tebe…

• Citovat
  • Upravit
27281
1.12.13 11:41
@Rozvodový asistent píše:
Zkus to navlíknout tak, aby ti do mailu dluh uznala, třeba tak, že se zeptáš, zda má na zaplacení toho dluhu 1000 Kč, jehož zaplacení jste si dohodli na… doplň termín, kdy to měla vrátit… Pravděpodobně ti odpoví, že teď peníze nemá, ale že až je bude mít, že pošle. To by jako doklad existence dluhu mělo stačit. Až se ti to povede, pošli jí doporučený dopis s doručenkou s výzvou k úhradě dlužné částky, který naformuluješ jako předžalobní výzvu. V předžalobní výzvě můžeš navrhnout i způsob úhrady, třeba na 5 splátek po 200 Kč měsíčně. V tu chvíli se obvykle lidi proberou a zaplatí. Každopádně bych se se ztrátou nesmiřoval, jen tím budeš pěstovat lempla. No a pokud takto přijdeš o „kamarádku“, není to ztráta, ale zisk pro tebe…

Ty bláho… tak tohle jí poslat tak mám po kámošce 100% ihned a okamžitě. :mrgreen: O to nejde… to já se bez ní obejdu, ale tohle už mi přijde docela dost „drsný“ vzhledem k tomu, že jde o tisícovku… kdyby šlo o víc tak neváhám.

Ještě to zkusím po dobrém… ale díky moc za radu. Tohle je dobré vědět… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
1.12.13 16:23

To je drsný. Ale zároveň přesný. Ono to půjčování mezi známými a příbuzenstvem fakt nedělá dobrotu. Jeden přítel mi radil: řekni tomu člověku, co si chce od tebe půjčit, že mu nemůžeš půjčit, protože ho nemáš ráda. Protože kdyby s těmi penězi nedejbože byly někdy problémy, tak je po přátelství… a měl fakt recht.
No, zkušenost pro příště, viď @Cmochy Neboj, taky jsem se napálila, hlavně že tady teď chytračím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová