Život na vozíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
16.10.19 22:50
@veria píše:
@werika Tak můžeš s tím pracovat úplně stejně jako kazda zdravá matka. Pro tebe to musí byt bohužel ještě těžší ale neřekla bych ze je to tím ze jsi na vozíku, spousta tříletých je na zabiti ;)

To máš asi pravdu jen se ptám jestli mi někdo dá nějakou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
16.10.19 22:54

@werika tak vůbec jsi nenapsala co děla. Obecná rada je byt důsledná. Ale je to tezky. Takže spis vydržet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.10.19 23:19
@werika píše:
@Russet a jak se proti tomu bráníš

Nenechám se a neustupuju.
Samozřejmě, že na mě si dovolí a ve školce je maximalně poslušný a neodmlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
17.10.19 05:59
@Jana Martinková píše:
@Russet odvážné to je, kdyby se jejímu partnerovi cokoliv stalo a nemohl se o matku s dítětem starat, byl by to problém - má sice rodinu a přátele, ale i tak je to dost nezodpovědné

tak se uvazovat neda. kdyby se matce samozivitelce neco stalo, tak je taky v prusvihu. POkud partner je normalne zdravy a mlady, ma se predokladat, ze se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.10.19 06:53
@werika píše:
To máš asi pravdu jen se ptám jestli mi někdo dá nějakou radu :)

Je tady na to plno diskuzi typu „nezvladatelny 3letak“ apod. Vubec to nesouvisi s tim, ze jsi na voziku. Drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
175
17.10.19 07:33

@PaníKadrnožková to není o ovladatelnosti a vím že to není o vozíku. Nechce se mi tady nějaká diskuse hledat tak jsem napsala. Myslím že o tom je internet.
Jestli vám to vadí, tak se opravdu omlouvám.
Jen jsem chtěla slyšet názor nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
17.10.19 07:40

@werika radu nemám, ale obdivuji tě. Má tříletá, když zlobí, tak třeba vyleze na okno a chce ho otevřít, anebo řekne, že chce jít na hřiště a odchází sama z bytu - bydlíme v rod. domku - to nevím, jak bych na vozíku řešila, ale ona je hodně hyperaktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.19 07:47

@stinga :lol: :lol: tak to jsi ještě šťastná pokud dělá tohle :D ta naše když mě chce naštvat tak vyleze na schody nebo na konec stolu nejlépe do rohu kde nemůžu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já si ani nestěžuji, těch dnů je málo ale když přijdou stojí za to. :?
Malá mi pomáhá to nemůžu říct, je to složité ale krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
17.10.19 07:58
@werika píše:
@stinga :lol: :lol: tak to jsi ještě šťastná pokud dělá tohle :D ta naše když mě chce naštvat tak vyleze na schody nebo na konec stolu nejlépe do rohu kde nemůžu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já si ani nestěžuji, těch dnů je málo ale když přijdou stojí za to. :?
Malá mi pomáhá to nemůžu říct, je to složité ale krásné.

Ja jsem pohybliva dobre, ale obcas nase rocni dite hlida teta, ktera tu pohyblivost jiz ma vyrazne horsi. A ted je otazka. Chci aby byla schopna hlidat? Chci. Tak musim udelat takove upravy, aby toho byla schopna. Na schody mame zabranu jak z vrchu, tak zespodu. Stul bych dala doprostred mistnosti, abych k nemu mohla ze vsech stran. A jelikoz dite je samozrejme vynalezave a cloveka porad prekvapuje, tedy se clovek nepripravi na vse, tak co ted s tim. Starsi dite mame cerstve trilete a nechavam mu velkou miru samostatnosti. Vyleze nekam? Musi umet dolu. Spadne? Hlidam zivot ohrozujici situace, ale at si jinak klidne spadne. V tvem pripade tam asi leze, ze si s tebou hraje nebo te chce nastvat. Pokud si s tebou hraje, vysvetlim, ze to neni pekna hra, pokud te chce nastvat a ty nikam vyrazne nespechas, tak ho na tom stole nech a jdi si po svych. Dokonceni ukolu po nem chtej, az z toho stolu samo sleze. V tvem priapde to bude chtit jeste pevnejsi nervy nez v pripade rodice s neztizenou pohyblivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.19 08:02

@Cuddy přesně tohle jsem se naučila. Řeknu, neudělá nebo neposlechne odcházím (odjíždím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
17.10.19 08:04
@werika píše:
@Cuddy přesně tohle jsem se naučila. Řeknu, neudělá nebo neposlechne odcházím (odjíždím).

To je super pristup, to bych chtela umet vzdy. Lepsi nez na dite vletet a hrozit vsim moznym. Jen si to chce hlidat, aby tebou neoralo a tim, ze odejedes, pro nej dany pokyn neskoncil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.10.19 08:08

@Cuddy ne ne. Zlobí dál tak jsme teď s manželem navrhli ať jde do kouta a až bude zase hodná, poslušná jako předtím tak může přijít a kupodivu to zabírá. Nechce tam jít tak zlobí a vymyslí blbostí méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.10.19 08:11
@werika píše:
@PaníKadrnožková to není o ovladatelnosti a vím že to není o vozíku. Nechce se mi tady nějaká diskuse hledat tak jsem napsala. Myslím že o tom je internet.
Jestli vám to vadí, tak se opravdu omlouvám.
Jen jsem chtěla slyšet názor nic víc.

Vubec nemusis byt vztahovacna. Ja to myslela pro tvou inspiraci, jinak mi to osobne nevadi :lol:

• Citovat
  • Upravit
175
17.10.19 08:14

@PaníKadrnožková nejsem vztahovačná jen když čtěte písmenka tak si můžete myslet ledacos a někdo to může brát jako útok. Moc ve psaní nepoznáte jak to ten člověk myslí. Ale pokud to tak nebylo tak se omlouvám já a děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
17.10.19 08:26

@werika ja bych jen doplnila @PaníKadrnožková, tech diskuzi je tu opravdu hodne. A mne taaak pomaha, je cist a videt, ze v tom nejsem sama. Casto mam vycitky, ze na ty nase bobanky kricim a co z nich bude, ze jim zaslapavam sebevedomi a jak jim pokazim zivot… A pak tady v diskuzich vidim, ze pokud jen kricim, tak je to jeste dobre. Pripadne se zamyslim, jak to delat jinak, lepe, ze kdyz to zvladnou jini, zkusim to i ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová