Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@werika obdivuji tě, jak zvládáš mateřství i s horší pohyblivostí. A jak řešíš lázně nebo rehabilitace, když máš dítě? Nevyužíváš tyto možnosti, nebo máš na tu dobu zajištěné hlídání?
@Cuddy píše:
@werika ja bych jen doplnila @PaníKadrnožková, tech diskuzi je tu opravdu hodne. A mne taaak pomaha, je cist a videt, ze v tom nejsem sama. Casto mam vycitky, ze na ty nase bobanky kricim a co z nich bude, ze jim zaslapavam sebevedomi a jak jim pokazim zivot… A pak tady v diskuzich vidim, ze pokud jen kricim, tak je to jeste dobre. Pripadne se zamyslim, jak to delat jinak, lepe, ze kdyz to zvladnou jini, zkusim to i ja.
no mě právě taky. A ještě se i kolikrát zastydím, když vidím, že to někdo dělá jinak - typicky plácání přes ručičku, přes plínečku, řev, a ono to funguje, nejdřív si člověk řekne: no jo, nějací chytří, u nás je to ale NĚCO JINÉHO
a pak to zkusím a není
![]()
@Jana Martinková děkuju snažím se na 1000% být matkou ale nemít manžela který je máma tak nevím jak bych to zvládla. Ale jde to.
Rehabilitace? Jo ty jsem měla. Jsem na vozíku 9 let po autonehodě. A hodně jsem jezdila na Slovensko. Tam mi to pomáhalo ale poslední rehabilitace se nám podařilo miminko o které jsme se snažili.
Takže malou to vše muselo skončit, bylo a je to náročné po všech stránkach. Teď rehabilitaci nemám ale za to jsem začala dělat atletiku. A je to o hodně lepší než cíleně cvičit. Je to přirozenější pohyb. Dělám ji od března a už vítězím.
![]()
@werika píše:
@Jana Martinková děkuju snažím se na 1000% být matkou ale nemít manžela který je máma tak nevím jak bych to zvládla. Ale jde to.
Rehabilitace? Jo ty jsem měla. Jsem na vozíku 9 let po autonehodě. A hodně jsem jezdila na Slovensko. Tam mi to pomáhalo ale poslední rehabilitace se nám podařilo miminko o které jsme se snažili.
Takže malou to vše muselo skončit, bylo a je to náročné po všech stránkach. Teď rehabilitaci nemám ale za to jsem začala dělat atletiku. A je to o hodně lepší než cíleně cvičit. Je to přirozenější pohyb. Dělám ji od března a už vítězím.![]()
Atletiku? A copak?