Život s promiskuitním manželem

Anonymní
7.10.17 15:13

Život s promiskuitním manželem

Dobré odpoledne. Téma zadávám anonymně, jde o citlivé téma, píšu od kamarádky a ta nechce být s tímto tématem spojovaná.
Je mi už 56 roků, mám o 3 roky staršího manžela, spolu máme dospělé děti a vnoučata. Jsme spolu od mých 16ti let.
Manžel mě několik roků podváděl, vždy jsem to zjistila tak nějak náhodou, uvedu pár příkladů.
Jednu dobu se mě dokonce vyptával, zda v poledne z práce přijdu domů na polední přestávku, pracovala jsem kousek od domu, manžel neměl pravidelnou pracovní dobu. Mně bylo jasné, že má milenku, nechtěla jsem jít domů, tam bych ho nejspíš nachytala in flagranti a to jsem nechtěla, bála jsem se toho, co tam uvidím, vlastně ani tak nebála, jako potom toho, jak bych se zachovala, nechtěla jsem situaci řešit, proto jsem schovávala hlavu do písku.
Poté se stalo to, že jsem onemocněla pohlavní chorobou. Stalo se to celkem 2×, oba s manželem jsme byli hospitalizováni v nemocnici, nikdo si neumí představit tu ostudu, kterou jsem zažila. Podotýkám, že za celý život jsem spala jen s ním.
Několikrát manžel flirtoval, např. v lékárně s lékárnicí, když jsme tam byli spolu. Jednou jsme seděli se známými v hospodě a přišla tam sexy cca 40letá namalovaná žena se svým manželem a dcerou, byla to jeho milenka, on samozřejmě dělal, že ji nezná, ona taktéž, to jsem věděla od známé, že s ní spí.
Na jeho obhajobu musím říct to, že mně sex nic moc nikdy neříkal, ani jako mladé, natož v tomto pokročilém věku, momentálně spolu už vůbec nespíme.
Manžel o sebe už několik roků velice dbá, dennodenně chodí do posilovny, je posedlý svojí postavou, já, jako štíhlá žena jsem si ho brala jako oplácaného muže a on dnes může konkurovat 30letým mužům. Žádný jiný problém jsme mezi sebou nikdy neměli a ty milenky mi vlastně nikdy nevadily, až tedy na to, že mě nakazil pohl. chorobou.
Když se nad svým životem zamyslím, dnes bych se už asi zachovala jinak, rozvedla se s ním a začala jiný život. Byla jsem na školním srazu a spolužák, který je vdovcem má o mě velký zájem. Z mé strany tam jsou též sympatie, ale v tomto věku si nehodlám začínat románek, natož se rozvádět, navíc manžel se už asi taky uklidňuje, asi mu dochází testosteron.
Jste tady některé ženy, které víte, že vás manžel nebo přítel podvádí a necháváte to tak? Myslím, že dnešní mladé ženy by si tohle líbit nenechaly, doba je jiná, i když já ho na jednu stranu chápu, protože, jak jsem už psala, nikdy jsem na sex nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
7.10.17 15:18

No přijde mi škoda, že si s takovým exemplářem ztratila 40 let života, ale není nikdy pozdě to změnit. Šla bych od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
7.10.17 15:20

Říkáš, že jsi na sex moc nebyla, pokud to u vás proběhlo třeba jednou za dva měsíce, pak se dá i pochopit, že to tvůj manžel prostě nevydržel. Pokud by byl slušný, mohl se s tebou domluvit, zdá se, že jsi v těchto věcech dost tolerantní. Co bych mu ale nikdy neodpustila, je ta nákaza - pokud měl milenky, měl být vůči tobě natolik ohleduplný, aby domů nic nepřitáhl. Mně by se tím takový chlap totálně zhnusil. Nicméně ty sama musíš vědět, co chceš a co cítíš - pokud ho máš ráda, chceš s ním zestárnout a minulost ti nevadí, tak nic neměň. Pokud toho máš dost, vyměň ho za lepšího. Věku se neboj, naopak, teď je možná ještě lepší doba, než kdybys brala malým dětem tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
7.10.17 15:20

Ja jsem sice jiny rocnik, ale kolem te sedesatky uz bych se asi take nerozvadela. Tak nejak bych si zacala zit po svem, klidne i nejaky ten romanek.
Maximalne bych si pohlidala financni toky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.10.17 15:25

Je ti 56 let.. no nejvyšší čas něco změnit, ještě je brzy na to jen přežívat..jeho nezměníš, ted se musíš zařídit aby bylo fajn tobě.. můžeš prožít hezký život..ale jak na to, to je na tobě..bud počkáš že si s mužem na sebe „zbudete“ brrr to je ošklivý slovo a nebo využiješ čas co máš a začneš žít konečně bez ohledu na muže a okolí, jen tak jak chceš ty sama - není na čase? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
7.10.17 15:33
@Paola21 píše:
No přijde mi škoda, že si s takovým exemplářem ztratila 40 let života.

Zrovna v tomto případě to ale, bez negativního nádechu (!!!), platí i opačně. Pro každého normálního chlapa by 40 let s ženskou, která nemá zájem o sex, byl regulérní očistec. :nevim:

Úplně jsem z příspěvku nepochopila, a netuším, jestli to zadavatelka vůbec ví, nakolik byl reálně její manžel promiskuitní… pokud doma sex nebyl, je 10 milenek, jakože jedna na čtyři roky, nějaká převratná promiskuita? :nevim:

Ad péče o sebe, boha jeho, já bych takový „exemplář“ brala hned :D Taky sportuju takřka denně, prostě jsou lidi, co se o svoje tělo potřebují starat, ne každý má vzorový metabolismus… :nevim:

Mně trošku přijde - doufám, že se zadavatelka neurazí - že k sobě s partnerem prostě moc nesedli obecně… ten strohý styl psaní působí hodně nudně a hádám, že manžel takový prostě asi nebude :think:

Jako… toto zvenku fakt těžko soudit. A i radit. Popravdě nemám sebemenší obrázek, jaký je vlastně manžel, jaká zadavatelka a nakolik klape nebo neklape manželství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
7.10.17 15:36

Nechápu, proč si nechceš začínat románek. Tvůj manžel si s tím hlavu evidentně nikdy nedělal, tak co si neužít ještě něco pěkného. Ber, dokud dávají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.10.17 16:00

A tak já bych zůstala vdaná v tvé situaci a začala si bokem románek. Normálně bez jediné výčitky svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
7.10.17 16:08

@terinka4444 tak když není na sex, tak co by dělala na takovým románku a ještě bokem? Spíš může jezdit se stejně postiženýma ženskýma na výlety od obecního úřadu a chodit do univerzity třetího věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
7.10.17 16:09

@samá práce Když měla v životě jen jednoho. Možná když vyzkouší jinej kalibr, zjistí, že vlastně na sex je. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
7.10.17 16:15

@boball zase je třeba se podívat pravdě do očí a konstatovat, že kdyby ten její zákonitej byl na dvě věci, na nic a na… Tak by neměl tolik milenek. Ale je fakt, zase to oduševnělé souznění duší?, člověk může být mile překvapen i později. Zvláště pokud takový šumění moře na pláži není přerušovaný hekáním vycházející z rozpálených těl. :)

Příspěvek upraven 07.10.17 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.10.17 16:15
@samá práce píše:
@terinka4444 tak když není na sex, tak co by dělala na takovým románku a ještě bokem? Spíš může jezdit se stejně postiženýma ženskýma na výlety od obecního úřadu a chodit do univerzity třetího věku.

to že ženská není na sex s konkrétním chlapem neznamená že není na sex vůbec.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.10.17 16:17
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne. Téma zadávám anonymně, jde o citlivé téma, píšu od kamarádky a ta nechce být s tímto tématem spojovaná.
Je mi už 56 roků, mám o 3 roky staršího manžela, spolu máme dospělé děti a vnoučata. Jsme spolu od mých 16ti let.
Manžel mě několik roků podváděl, vždy jsem to zjistila tak nějak náhodou, uvedu pár příkladů.
Jednu dobu se mě dokonce vyptával, zda v poledne z práce přijdu domů na polední přestávku, pracovala jsem kousek od domu, manžel neměl pravidelnou pracovní dobu. Mně bylo jasné, že má milenku, nechtěla jsem jít domů, tam bych ho nejspíš nachytala in flagranti a to jsem nechtěla, bála jsem se toho, co tam uvidím, vlastně ani tak nebála, jako potom toho, jak bych se zachovala, nechtěla jsem situaci řešit, proto jsem schovávala hlavu do písku.
Poté se stalo to, že jsem onemocněla pohlavní chorobou. Stalo se to celkem 2×, oba s manželem jsme byli hospitalizováni v nemocnici, nikdo si neumí představit tu ostudu, kterou jsem zažila. Podotýkám, že za celý život jsem spala jen s ním.
Několikrát manžel flirtoval, např. v lékárně s lékárnicí, když jsme tam byli spolu. Jednou jsme seděli se známými v hospodě a přišla tam sexy cca 40letá namalovaná žena se svým manželem a dcerou, byla to jeho milenka, on samozřejmě dělal, že ji nezná, ona taktéž, to jsem věděla od známé, že s ní spí.
Na jeho obhajobu musím říct to, že mně sex nic moc nikdy neříkal, ani jako mladé, natož v tomto pokročilém věku, momentálně spolu už vůbec nespíme.
Manžel o sebe už několik roků velice dbá, dennodenně chodí do posilovny, je posedlý svojí postavou, já, jako štíhlá žena jsem si ho brala jako oplácaného muže a on dnes může konkurovat 30letým mužům. Žádný jiný problém jsme mezi sebou nikdy neměli a ty milenky mi vlastně nikdy nevadily, až tedy na to, že mě nakazil pohl. chorobou.
Když se nad svým životem zamyslím, dnes bych se už asi zachovala jinak, rozvedla se s ním a začala jiný život. Byla jsem na školním srazu a spolužák, který je vdovcem má o mě velký zájem. Z mé strany tam jsou též sympatie, ale v tomto věku si nehodlám začínat románek, natož se rozvádět, navíc manžel se už asi taky uklidňuje, asi mu dochází testosteron.
Jste tady některé ženy, které víte, že vás manžel nebo přítel podvádí a necháváte to tak? Myslím, že dnešní mladé ženy by si tohle líbit nenechaly, doba je jiná, i když já ho na jednu stranu chápu, protože, jak jsem už psala, nikdy jsem na sex nebyla.

Teď taky o sex moc nestojím, ale chápu, že muži mají tu potřebu. Já tu potřebu jaksi nemám po porodu, což není tak dlouho. O víkendu ale partnerovi podržím, aby byl spokojený. V týdnu jsem moc unavená, takže si už zvykl, že ho jen vyhoním a je s tím v zásadě spokojený. Nějak bych nesnesla, že by měl milenku. U sebe počítám, že po nějaké době bude sex zas normální.

Nevím, jak bych uvažovala ve věku před 60. Pokud to fungovalo, že jste spolu byli jako přátelé, tak proč to měnit. To nejhorší už asi máte za sebou, ty nevěry a pohlavní nemoc. Ta už nyní nehrozí, nevěry snad už jen dozní, mužům temperament ubývá. I když já bych zkusila ještě obnovit sex v manželství, pak by logicky měl mít méně energie na rozdávání jinde. Plus to ještě pro jistotu doplnit tou ruční prací. Já jsem mladá, sice s malým dítětem, ale v podstatě mám jistotu, že po případném rozchodu bych sama nezůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
7.10.17 16:26
@samá práce píše:
@terinka4444 tak když není na sex, tak co by dělala na takovým románku a ještě bokem? Spíš může jezdit se stejně postiženýma ženskýma na výlety od obecního úřadu a chodit do univerzity třetího věku.

Na univerzitu třetího věku nemá ještě věk. Jen ať si ten románek vyzkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.10.17 16:29
@Anna766 píše:
Na univerzitu třetího věku nemá ještě věk. Jen ať si ten románek vyzkouší.

Pokud nestojí o sex, tak k čemu to bude? U manžela to jde brát, že se jinde vystříká a dá doma pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí