Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusila bych to, proč ne? Hůř než je to teď to neskončí
ale nejdřív vyřešte, proč ten vztah předtím skončil..
Dej šanci otci dítěte, ať víš, že jsi vyzkoušela všechny možnosti. Nebydleli jste spolu, tak to prostě zkuste.
Současného přítele propusť, fakt není žádné terno. Toho, že je hodný, se nenajíš a složenky z toho taky nezaplatíš.
@stinga píše:
s tímto také naprosto souhlasím, ale každý bere ženskou jako zlatokopku, když požaduje, aby nový partner dobře vydělával,
já jsem samoživitelka s 6letým dítětem a pořád se neúspěšně seznamuji - ale úplně normální je, že po vyloučení jiných patologií, chlap nedokáže vydělat - má třeba maximálně 20 t čistého, někteří ani to ne, ale představují si, že budeme spolu mít další dítě, protože všichni šíleně touží po vlastním miminku (já mám čistého také 20 t - to už i s alimenty a přídavky na dítě, jelikož moje dítě je neustále nemocné, takže jsem stále na OČR ) -
ale tito muži mě potom hnusně napadají, že jsem zlatokopka, když hledám chlapa, co má aspoň 30 t - ani to není pro 4 lidi nic moc,
jako klidně bych žila s někým, kdo má těch 20, ale bez dalšího dítěte,
ti muži jsou naprosto mimo realitu, a ano pomůžou s dítětem, s prací kolem baráku, ale já nechci žít celý další život s dvěmi dětmi z ruky do huby, tak prý jsem hnusná zlatokopka
Díváš se na chlapa, jako na kasičku, takže asi tak.
S druhým bych se rozešla a s prvním pomalu navázala vztah. Obezřetně a nikam nespěchat.
@stinga píše:
s tímto také naprosto souhlasím, ale každý bere ženskou jako zlatokopku, když požaduje, aby nový partner dobře vydělával,
já jsem samoživitelka s 6letým dítětem a pořád se neúspěšně seznamuji - ale úplně normální je, že po vyloučení jiných patologií, chlap nedokáže vydělat - má třeba maximálně 20 t čistého, někteří ani to ne, ale představují si, že budeme spolu mít další dítě, protože všichni šíleně touží po vlastním miminku (já mám čistého také 20 t - to už i s alimenty a přídavky na dítě, jelikož moje dítě je neustále nemocné, takže jsem stále na OČR ) -
ale tito muži mě potom hnusně napadají, že jsem zlatokopka, když hledám chlapa, co má aspoň 30 t - ani to není pro 4 lidi nic moc,
jako klidně bych žila s někým, kdo má těch 20, ale bez dalšího dítěte,
ti muži jsou naprosto mimo realitu, a ano pomůžou s dítětem, s prací kolem baráku, ale já nechci žít celý další život s dvěmi dětmi z ruky do huby, tak prý jsem hnusná zlatokopka
Odkud jsi? (mám přes 30) ![]()
@Birds Mas pravdu, ale i zena by mela umet zabezpecit cast muzovych potreb. Na rodicovske muze byt klidne i muz, nemusi byt celou dobu zena. Po roce a pul se muzou prostridat. V dnesni dobe se chlapi umi postarat o domacnost a jsou i dobri tatove. V pripade, kdyz se na rodicovske vymeni (v dobe kdy to uz jde), musi rodinu prevazne zabezpecit zena. Takze partneri vybirat dle pozadavek, ktere umim splnit i ja. Pokud ma muz umet zabezpecit rodinny zivot, tak bych to mela umet i ja.
Já nevím, kam pospícháš. Nauč se nejprve samostatně žít bez chlapa. Je dobře, že otec dítěte funguje jako otec. Ale vracet se k němu? Asi zjistil, že není žádné terno pro další partnerky, které potkal a tak si řekl, že tedy vezme zavděk tebou, když už tedy máte to dítě? Prostě bych nějaký čas žila sama.
Proč bys musela si jednoho vybrat. Ani jeden za moc nestojí. Chlap, který tě opustí v těhotenství a ještě je zlý, to udělá dřív nebo později znovu. Kdyby tě skutečně miloval, tak by to nikdy neudělal. A současný přítel bude zřejmě takový ňouma, kterého kam postavíš, tam ho pak i najdeš. I z tvého popisu to vypadá, že si ho nevážíš a ani ho nemiluješ. A nakonec i on správně rozpoznal, že se k tobě nehodí. Já bych nebrala ani jednoho.
@jenom_chlap píše:
Díváš se na chlapa, jako na kasičku, takže asi tak.
ty dokážeš za celkový příjem 40 čistého uživit 4člennou rodinu? v běžném aspoň trochu normálním standardu?
@stinga píše:
ty dokážeš za celkový příjem 40 čistého uživit 4člennou rodinu? v běžném aspoň trochu normálním standardu?
Ten chlap se do tebe zabouchne, přijme tvoje dítě, je jinak pracovitý a spolehlivej, chce s tebou žít, ale nazdar, protože nemáš 35+ čistého. Při každém seznámení se chlapa rovnou zeptej, kolik má, aby s tebou neztrácel čas a city.
Já měl na začátku taky houno, teď mám několik mega, co když jeden z těch, co tě miloval, se vypracuje.
Přeji Ti supermanažera, do kterého se zabouchneš až po uši a ten Tě pustí k vodě, protože nemáš 40 čistého, nebo tady budeš za pět let psát, manžel si udělal ze sekretářky milenku.
@jenom_chlap píše:
Ten chlap se do tebe zabouchne, přijme tvoje dítě, je jinak pracovitý a spolehlivej, chce s tebou žít, ale nazdar, protože nemáš 35+ čistého. Při každém seznámení se chlapa rovnou zeptej, kolik má, aby s tebou neztrácel čas a city.
Já měl na začátku taky houno, teď mám několik mega, co když jeden z těch, co tě miloval, se vypracuje.
Přeji Ti supermanažera, do kterého se zabouchneš až po uši a ten Tě pustí k vodě, protože nemáš 40 čistého, nebo tady budeš za pět let psát, manžel si udělal ze sekretářky milenku.
odpověz na otázku, zda dokážeš uživit 4 lidi za celkem 40000,–,
jak píšu, klidně může mít 20 t, ale nepožadovat další dítě
a ne supermanažera nehledám, není to moje cílová skupina, ani by mě nechtěl, jelikož lidi by se měli hledat +- ve stejné vzdělanostní skupině, já hledám muže vyučeného, maximálně s maturitou
a kdy časem se vypracuje? muži s kterými se seznamuju, mají 35 - 42 let, když v tomto věku bere jako lakýrník 18000,– tak už to pronikavě lepší nebude - a děti bychom vychovávali teď, jestli před důchodem bude mít několik mega, už nám nepomůže, a jak píšu, je to krajně nepravděpodobné
@stinga píše:
odpověz na otázku, zda dokážeš uživit 4 lidi za celkem 40000,–,
jak píšu, klidně může mít 20 t, ale nepožadovat další dítě
a ne supermanažera nehledám, není to moje cílová skupina, ani by mě nechtěl, jelikož lidi by se měli hledat +- ve stejné vzdělanostní skupině, já hledám muže vyučeného, maximálně s maturitou
a kdy časem se vypracuje? muži s kterými se seznamuju, mají 35 - 42 let, když v tomto věku bere jako lakýrník 18000,– tak už to pronikavě lepší nebude - a děti bychom vychovávali teď, jestli před důchodem bude mít několik mega, už nám nepomůže, a jak píšu, je to krajně nepravděpodobné
Ano dokážeme, přesto že peněz máme dost tak žijeme skromně, také jsme čtyři, 15 jídlo, 4 energie, 4 byt, nechlastáme, nekouříme.
Vždy jsem říkal synovi, není umění prachy vydělat, umění je našetřit, udržet, a investovat.
Otázka pro tebe, jak to dělaly ženy a naše babičky, když bylo 8 dětí a nic do pusy. Z vyprávění našich babiček, by bylo potřeba, aby si pár žen tímto prošlo.
Víš co by baba co měla parchanta chlapa, co chlastal, mlátil ji a udělal jí exekuce, dala za chlapa, co jí dá dvacku čistého a je na ni hodný. Znal jsem takových hodně, ale já vyrůstal v době, kdy každý třetí chlap u nás v práci, prochlastal celou výplatu, to ti fakt nekecám.
Tam jsem si uvědomil, že v životě takovej nebudu.
Podívej, žiješ v kraji, kde se moc neplatí, teď s dvackou vyžiješ a 40 je problém?
Budeš vybírat až přebereš.
Ostatně nabídka už přišla, tak to prubni.
@stinga píše:
s tímto také naprosto souhlasím, ale každý bere ženskou jako zlatokopku, když požaduje, aby nový partner dobře vydělával, já jsem samoživitelka s 6letým dítětem a pořád se neúspěšně seznamuji - ale úplně normální je, že po vyloučení jiných patologií, chlap nedokáže vydělat - má třeba maximálně 20 t čistého, někteří ani to ne, ale představují si, že budeme spolu mít další dítě, protože všichni šíleně touží po vlastním miminku (já mám čistého také 20 t - to už i s alimenty a přídavky na dítě, jelikož moje dítě je neustále nemocné, takže jsem stále na OČR ) - ale tito muži mě potom hnusně napadají, že jsem zlatokopka, když hledám chlapa, co má aspoň 30 t - ani to není pro 4 lidi nic moc, jako klidně bych žila s někým, kdo má těch 20, ale bez dalšího dítěte,
Pod to se naprosto podepisuju. Tím škudlilem, o kterém jsem tu psala, jsem byla taky označená za zlatokopku, přestože jsem nikdy nechtěla, aby mi dával své peníze. Prostě nechápal, proč mi u chlapa nestačí jeho 29-30 hrubého (já měla cca 34 tis. hr.). No nestačí, protože po založení rodiny náklady vzrostou o x tisíc navíc a příjem (můj) se o x tisíc sníží, když budu na MD nebo RD. Takže @jenom_chlap - ne, nejsme zlatokopky, ale vidíme skutečnost dříve, než problém nedostatku peněz padne na celou rodinu. Takže, je mi to líto, ale muže, který nedokáže zajistit svou smečku prostě nechci. Může mě milovat, být krásný, doma za mě dělat úplně všechno. Ale když nemá dost na zajištění rodiny, když žena při třech dětech celkem 9 let vlastně nevydělává, (berme, že on ty děti chce taky), tak má prostě smůlu. Každá, která si to dokáže spočítat, takového „pomocníka“, který na nic nemá, pošle do háje.
A jestli on, jak říkáš, třeba vydělá časem miliony, tak sorry, ale to je pozdě. Pokud rodinu neumí zabezpečit TEĎ, když se o ni snažíme, tak fakt nebudu na náhodu v jeho životě čekat několik let, když mě léta utíkají. Řeknu to hnusně, ale to je prostě evoluce. Vybíráme si ty schopnější. A těm méně schopným se to holt nelíbí, tak nás označí za zlatokopky. Tak ať.