Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já si ale nemyslím, že tam je JENOM rozum. Myslím si, že je tam TAKY rozum. Nepovažuju ji za zoufalku, ale za racionální ženskou s nohama na zemi, navíc rovnou a upřímnou.
Jestli jsem tím tobě šáhla do něčeho citlivého, tak se omlouvám.
Že by se zrovna vzácně shodl rozum a láska? Nevim nevim… ![]()
Já bych u samoživitelky za tím vždy viděl víc kalkul než lásku, ve smyslu zamilovanosti, a přesně to chci… u samoživitelky bych tomu moc nevěřil… leda by mě měla jako milence, ale jako partnerství bych jí lásku nevěřil
sorry jako - jaká je tam pravděpodobnost, že je fakt zamilovaná jak mladá holka v tomhle věku a stavu než že hledá zajištění a majetek hlavně? ![]()
@Pírko2 píše:
Jasně, akorát bys bráchu měla varovat, že ta jeho s ním spí hlavně kvůli majetku a zajištění dětí a ne kvůli lásce a že se díky tomu brzo sex může ustanovit na chabé frekvenci a ještě ho bude hodně využívat a honit do práce… (navíc to společné dítě…)Já bych být tebou bráchu varoval předem, teď už je asi pozdě, i když bys mu měla říct, že nejde z její strany o „nezištnou lásku“ a „motýlky v břiše“, ale o vypočítavost… a nějaký jakýsi slabý cit, jakési kamarádství plus občasný sex (ze začátku víc, pak méně), tohle totiž časem vede k nevěře právě… tam se najednou objeví motýlkové s někým jiným, kde nepůjde o peníze už…
Příspěvek upraven 07.02.23 v 20:43
Pod tohle bych se podepsal.
Je mi bráchy líto. Paní tak za rok, dva zjistí, že jí brácha nevoní a Ty tu budeš psát rok po porodu - s bráchou paní nechce spát, on je nešťastný a co s tím má dělat. I takové diskuze tu jsou. Bohužel s tím společným dítětem (100% pojistka na hodného, zajištěného troubu) se bude vyhazovat z baráku dost těžko.
@Blekota2020 píše:
Pod tohle bych se podepsal.
Je mi bráchy líto. Paní tak za rok, dva zjistí, že jí brácha nevoní a Ty tu budeš psát rok po porodu - s bráchou paní nechce spát, on je nešťastný a co s tím má dělat. I takové diskuze tu jsou. Bohužel s tím společným dítětem (100% pojistka na hodného, zajištěného troubu) se bude vyhazovat z baráku dost těžko.
No právě, muži jsou tady slabí, třeba Jarda jí neumí ani vyhodit. Přitom ona ho podvádí a barák je jeho či jeho rodičů… prostě hrůza ![]()
JÁ ŽÁDÁM, ABY MUŽI ZASE BYLI MUŽI A CHCI TOXICKOU MASKULINITU I DO POLITIKY! ![]()
Nechci ani středověk, ani moderní feminismus a genderismus! Chci rozum do zákonů!
@Pírko2 píše:
Samoživitelka s dětmi se pravděpodobně bude zajímat víc vypočítavě o partnera než třeba mladá naivní holka. Tak to prostě je, kdo chce pravou zamilovanost, musí cílit na mladší. Já u těch starších žen nevěřím na zamilované city vůbec v 90% případů. Cca. Je to spíš vypočítavost. Proto na ně necílím ani jim nemam co nabídnout. Chci zábavu a ne přebalovat děti…Příspěvek upraven 07.02.23 v 20:52
Zase ale když chytne stará stodola, je to panečku fajrák ![]()
@Kutil Tom píše:
Zase ale když chytne stará stodola, je to panečku fajrák
Nejvíc rozpálíš ženskou tím, že se s ní nevyspíš i když jsi mohl, nevím proč, ale za to mě ženský nenáviděly nejvíc, když jsem je mohl mít a nešel jsem do nich… to byla nenávist č.1 vždycky
přitom to bylo jen tím, že mě buď nepřitahovaly nebo jsem byl až moc opilej, ale spíš nebyla přitažlivost. ![]()
Ach jo ![]()
@Pírko2 píše:
Nejvíc rozpálíš ženskou tím, že se s ní nevyspíš i když jsi mohl, nevím proč, ale za to mě ženský nenáviděly nejvíc, když jsem je mohl mít a nešel jsem do nich… to byla nenávist č.1 vždyckypřitom to bylo jen tím, že mě buď nepřitahovaly nebo jsem byl až moc opilej, ale spíš nebyla přitažlivost.
Ach jo
Tak každý dle svých preferencí, já jaksi nepreferuju, aby mě ženské nenáviděly, nevím, co bych z toho asi tak měl ![]()
@Kutil Tom píše:
Tak každý dle svých preferencí, já jaksi nepreferuju, aby mě ženské nenáviděly, nevím, co bych z toho asi tak měl
Já to taky nepreferuju, ale stává se to. Prostě pozvu k sobě kamarády a zůstane nějaká holka ještě, ostatní odejdou, ale mně se zrovna nelíbí, takže je to problém ![]()
Pokud po tobě vyjede někdo, koho nechceš… ![]()
Taky se ti to jistě někdy stalo ![]()
@Venetia píše:
Nesrovnavej s babičkama, snad už jsme trochu dál a nikdo by takhle žít nechtělTy budeš ten popsány typ s namazanyma chlebama k rybníku
Třít bidu s nouzi může sama, k tomu parťáka nepotřebuje
No jasně Venuš, sama seš kavárenská povalečka co nejde ani do přírody a na dovolenou, ale budeš prndat o chlebu u rybníka.
@jenom_chlap píše:
No jasně Venuš, sama seš kavárenská povalečka co nejde ani do přírody a na dovolenou, ale budeš prndat o chlebu u rybníka.
Já nevim co maj ženský furt s těma dovolenýma? Ať si nasypou sůl do vany a maj doma móře no ![]()
Nebo můžou jít sledovat jak padá listí do lesa, když si sebou vezmou lahváče, maj to jak all inclusive ![]()
A ušetří spousty peněz na děti a knížky a tak ![]()
Jen se chtěj chlubit na faceboocích a instáčích, to je vše ![]()
@Pírko2 píše:
Já nevim co maj ženský furt s těma dovolenýma? Ať si nasypou sůl do vany a maj doma móře no![]()
Nebo můžou jít sledovat jak padá listí do lesa, když si sebou vezmou lahváče, maj to jak all inclusive
A ušetří spousty peněz na děti a knížky a tak
Jen se chtěj chlubit na faceboocích a instáčích, to je vše
Co ta nová láska, pořád je, nebo jsi ji už nasral.)
@jenom_chlap píše:
Co ta nová láska, pořád je, nebo jsi ji už nasral.)
To snad jedině soukromě do zprávy a ani to pořádně radši ne ![]()
@Pírko2 píše:
To snad jedině soukromě do zprávy a ani to pořádně radši ne
Srábotko, myslíš že jsem ženská, že bych to tady kváknul? A stejně by to nikoho nezajímalo, nějaká holka na rok od Péráka. ![]()
@Anonymní píše:
Já si ale nemyslím, že tam je JENOM rozum. Myslím si, že je tam TAKY rozum. Nepovažuju ji za zoufalku, ale za racionální ženskou s nohama na zemi, navíc rovnou a upřímnou.
Jestli jsem tím tobě šáhla do něčeho citlivého, tak se omlouvám.
Já znám dost párů jako tvůj brácha a klape jim. Jsou v klidu, krásné rodiny. Ne každý bohatý chlap chce ženskou, co vydělává velký prachy nebo dělá kariéru
bude to dobré.
@Pírko2 píše:
To snad jedině soukromě do zprávy a ani to pořádně radši ne
Povídej, přeháněj… Mladá, naivní, prachatá a zamilovaná jak blázen
![]()
Obnovit vztah jde, ale záleží za jakých okolností jste se rozešli. Pokud ti dělal Peklo, tak ten vztah skončil správně. Z jeho strany o lásku nemohlo logicky jít, to je ti snad jasný.
Nový přítel bez peněz v tobě vyvolává pocit, že si ho nemůžeš vážit, což je logický.
Takže výběr z čeho? Obě varianty jsou nevolitelný.