Životní dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5134
7.2.23 21:10
@Anonymní píše:
Já si ale nemyslím, že tam je JENOM rozum. Myslím si, že je tam TAKY rozum. Nepovažuju ji za zoufalku, ale za racionální ženskou s nohama na zemi, navíc rovnou a upřímnou.
Jestli jsem tím tobě šáhla do něčeho citlivého, tak se omlouvám.

Že by se zrovna vzácně shodl rozum a láska? Nevim nevim… :think:

Já bych u samoživitelky za tím vždy viděl víc kalkul než lásku, ve smyslu zamilovanosti, a přesně to chci… u samoživitelky bych tomu moc nevěřil… leda by mě měla jako milence, ale jako partnerství bych jí lásku nevěřil :nevim: sorry jako - jaká je tam pravděpodobnost, že je fakt zamilovaná jak mladá holka v tomhle věku a stavu než že hledá zajištění a majetek hlavně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.23 21:20
@Pírko2 píše:
Jasně, akorát bys bráchu měla varovat, že ta jeho s ním spí hlavně kvůli majetku a zajištění dětí a ne kvůli lásce a že se díky tomu brzo sex může ustanovit na chabé frekvenci a ještě ho bude hodně využívat a honit do práce… (navíc to společné dítě…)

Já bych být tebou bráchu varoval předem, teď už je asi pozdě, i když bys mu měla říct, že nejde z její strany o „nezištnou lásku“ a „motýlky v břiše“, ale o vypočítavost… a nějaký jakýsi slabý cit, jakési kamarádství plus občasný sex (ze začátku víc, pak méně), tohle totiž časem vede k nevěře právě… tam se najednou objeví motýlkové s někým jiným, kde nepůjde o peníze už… :dance:

Příspěvek upraven 07.02.23 v 20:43

Pod tohle bych se podepsal.
Je mi bráchy líto. Paní tak za rok, dva zjistí, že jí brácha nevoní a Ty tu budeš psát rok po porodu - s bráchou paní nechce spát, on je nešťastný a co s tím má dělat. I takové diskuze tu jsou. Bohužel s tím společným dítětem (100% pojistka na hodného, zajištěného troubu) se bude vyhazovat z baráku dost těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
7.2.23 21:22
@Blekota2020 píše:
Pod tohle bych se podepsal.
Je mi bráchy líto. Paní tak za rok, dva zjistí, že jí brácha nevoní a Ty tu budeš psát rok po porodu - s bráchou paní nechce spát, on je nešťastný a co s tím má dělat. I takové diskuze tu jsou. Bohužel s tím společným dítětem (100% pojistka na hodného, zajištěného troubu) se bude vyhazovat z baráku dost těžko.

No právě, muži jsou tady slabí, třeba Jarda jí neumí ani vyhodit. Přitom ona ho podvádí a barák je jeho či jeho rodičů… prostě hrůza :nevim:

JÁ ŽÁDÁM, ABY MUŽI ZASE BYLI MUŽI A CHCI TOXICKOU MASKULINITU I DO POLITIKY! :cert:

Nechci ani středověk, ani moderní feminismus a genderismus! Chci rozum do zákonů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
7.2.23 21:35
@Pírko2 píše:
Samoživitelka s dětmi se pravděpodobně bude zajímat víc vypočítavě o partnera než třeba mladá naivní holka. Tak to prostě je, kdo chce pravou zamilovanost, musí cílit na mladší. Já u těch starších žen nevěřím na zamilované city vůbec v 90% případů. Cca. Je to spíš vypočítavost. Proto na ně necílím ani jim nemam co nabídnout. Chci zábavu a ne přebalovat děti…Příspěvek upraven 07.02.23 v 20:52

Zase ale když chytne stará stodola, je to panečku fajrák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5134
7.2.23 21:41
@Kutil Tom píše:
Zase ale když chytne stará stodola, je to panečku fajrák :mrgreen:

Nejvíc rozpálíš ženskou tím, že se s ní nevyspíš i když jsi mohl, nevím proč, ale za to mě ženský nenáviděly nejvíc, když jsem je mohl mít a nešel jsem do nich… to byla nenávist č.1 vždycky :nevim: přitom to bylo jen tím, že mě buď nepřitahovaly nebo jsem byl až moc opilej, ale spíš nebyla přitažlivost. :nevim:

Ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
7.2.23 21:47
@Pírko2 píše:
Nejvíc rozpálíš ženskou tím, že se s ní nevyspíš i když jsi mohl, nevím proč, ale za to mě ženský nenáviděly nejvíc, když jsem je mohl mít a nešel jsem do nich… to byla nenávist č.1 vždycky :nevim: přitom to bylo jen tím, že mě buď nepřitahovaly nebo jsem byl až moc opilej, ale spíš nebyla přitažlivost. :nevim:Ach jo :nevim:

Tak každý dle svých preferencí, já jaksi nepreferuju, aby mě ženské nenáviděly, nevím, co bych z toho asi tak měl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5134
7.2.23 21:48
@Kutil Tom píše:
Tak každý dle svých preferencí, já jaksi nepreferuju, aby mě ženské nenáviděly, nevím, co bych z toho asi tak měl :mrgreen:

Já to taky nepreferuju, ale stává se to. Prostě pozvu k sobě kamarády a zůstane nějaká holka ještě, ostatní odejdou, ale mně se zrovna nelíbí, takže je to problém :nevim:

Pokud po tobě vyjede někdo, koho nechceš… :nevim:

Taky se ti to jistě někdy stalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
8.2.23 00:01
@Venetia píše:
Nesrovnavej s babičkama, snad už jsme trochu dál a nikdo by takhle žít nechtěl

Ty budeš ten popsány typ s namazanyma chlebama k rybníku

Třít bidu s nouzi může sama, k tomu parťáka nepotřebuje

No jasně Venuš, sama seš kavárenská povalečka co nejde ani do přírody a na dovolenou, ale budeš prndat o chlebu u rybníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
8.2.23 00:11
@jenom_chlap píše:
No jasně Venuš, sama seš kavárenská povalečka co nejde ani do přírody a na dovolenou, ale budeš prndat o chlebu u rybníka.

Já nevim co maj ženský furt s těma dovolenýma? Ať si nasypou sůl do vany a maj doma móře no :nevim:

Nebo můžou jít sledovat jak padá listí do lesa, když si sebou vezmou lahváče, maj to jak all inclusive :nevim:

A ušetří spousty peněz na děti a knížky a tak :nevim:

Jen se chtěj chlubit na faceboocích a instáčích, to je vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
8.2.23 00:21
@Pírko2 píše:
Já nevim co maj ženský furt s těma dovolenýma? Ať si nasypou sůl do vany a maj doma móře no :nevim:

Nebo můžou jít sledovat jak padá listí do lesa, když si sebou vezmou lahváče, maj to jak all inclusive :nevim:

A ušetří spousty peněz na děti a knížky a tak :nevim:

Jen se chtěj chlubit na faceboocích a instáčích, to je vše :nevim:

Co ta nová láska, pořád je, nebo jsi ji už nasral.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
8.2.23 00:30
@jenom_chlap píše:
Co ta nová láska, pořád je, nebo jsi ji už nasral.)

To snad jedině soukromě do zprávy a ani to pořádně radši ne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
8.2.23 00:39
@Pírko2 píše:
To snad jedině soukromě do zprávy a ani to pořádně radši ne :*

Srábotko, myslíš že jsem ženská, že bych to tady kváknul? A stejně by to nikoho nezajímalo, nějaká holka na rok od Péráka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
8.2.23 04:17
@Anonymní píše:
Já si ale nemyslím, že tam je JENOM rozum. Myslím si, že je tam TAKY rozum. Nepovažuju ji za zoufalku, ale za racionální ženskou s nohama na zemi, navíc rovnou a upřímnou.
Jestli jsem tím tobě šáhla do něčeho citlivého, tak se omlouvám.

Já znám dost párů jako tvůj brácha a klape jim. Jsou v klidu, krásné rodiny. Ne každý bohatý chlap chce ženskou, co vydělává velký prachy nebo dělá kariéru :nevim: bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
8.2.23 04:18
@Pírko2 píše:
To snad jedině soukromě do zprávy a ani to pořádně radši ne :*

Povídej, přeháněj… Mladá, naivní, prachatá a zamilovaná jak blázen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.2.23 05:47

Obnovit vztah jde, ale záleží za jakých okolností jste se rozešli. Pokud ti dělal Peklo, tak ten vztah skončil správně. Z jeho strany o lásku nemohlo logicky jít, to je ti snad jasný.

Nový přítel bez peněz v tobě vyvolává pocit, že si ho nemůžeš vážit, což je logický.

Takže výběr z čeho? Obě varianty jsou nevolitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí