Životní dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2713
6.2.23 21:15
@Anonymní píše:
@Birds Chtěl si ujasnit jak bude náš vztah teda vypadat a co všechno bude a nebude zahrnovat. A ptal se, jestli si teda každý má žít po svém.. vypadalo to jako by zadal svolení si užívat :D Nikterak neprotestoval ani mě nelamal, podle mě si říká, že mě časem stejně udolá, když nebude tlačit na pilu a obrni se trpělivosti..

Jestli je tvá intuice správná, řekl bych že ano, protože ho znáš nejlépe, tak je to manipulátor jak vyšitý. Od toho bych si držel zatraceně velký odstup. Citový.

@Hecate píše:
Je otázka, jaká je šance, že nyní byste se na bydlení shodnout dokázali. Zase pořád je to biologický otec dítěte a kdyby byla naděje, že bydlení nyní vyřešíte, stálo by obnovení vztahu za pokus.

Vážně si myslíš, že je dobrý nápad vracet se k někomu, kdo se choval tak, jak popisuje zakladatelka? Obzvláště to tlačení na stěhování týden před porodem? Já nevím, ale ani by mě nenapadlo něco takového chtít po někom, koho fakt nesnáším, natož po budoucí matce mého dítěte. Měl bych totiž strach, že to může ublížit dítěti i rodičce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
6.2.23 23:00
@stinga píše:
no ale bohužel city kroužek ani plyn nezaplatí, ani se jich nenajíš, city ve frontě na dávky moc ke štěstí nepomůžou

Proto jsem kdysi napsal toto: https://www.emimino.cz/…live-461530/

"Dále mají ženy nad 30 let z 95-99% po-vztahové jizvy, emocionální jizvy, které jsou infekční, přenášejí své negativní zkušenosti dál. Zatímco mladé holky jsou veselé a hravé většinou. Nemají nesmyslné nároky na úklid domácnosti a další věci.

Proto si pořizuji jen mladší ženy. :mavam:"

Prostě ženský kolem 28let a později do 40cca řekněme (někdy déle, záleží jestli mají děti či nemaj) myslej hlavně peněženkou a jak se usadit a vyprdnout ze sebe to svoje „úžasné“ pokračování. Chlap je jen prostředek. Takže pak si vybíraj ty hodné ňoumy co maj průměrný plat, někdy i nadprůměrný lehce, hlavně ale vše investují do ženy a rodiny, to se jim pak odvděčí tak, že se nima ženy přestanou chrápat, protože s nima chrápaly hlavně kvůli děckám a pak aby si ho trochu udržely, ale chce se jim stále méně, chlap jim nikdy nevoněl, šlo o zahnízdění, vztah z rozumu a peněz, ne sex, touha, přitažlivost… a přesně tohle chci a to mi nabízej mladé holky, ne vypočítavé vyzobané slunečnice s cizím harantem na krku… :nevim:

Ale jako kámošky bych vás bral :nevim: ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
7.2.23 08:13
@Pírko2 píše:
Proto jsem kdysi napsal toto: https://www.emimino.cz/…live-461530/

"Dále mají ženy nad 30 let z 95-99% po-vztahové jizvy, emocionální jizvy, které jsou infekční, přenášejí své negativní zkušenosti dál. Zatímco mladé holky jsou veselé a hravé většinou. Nemají nesmyslné nároky na úklid domácnosti a další věci.

Proto si pořizuji jen mladší ženy. :mavam:"

Prostě ženský kolem 28let a později do 40cca řekněme (někdy déle, záleží jestli mají děti či nemaj) myslej hlavně peněženkou a jak se usadit a vyprdnout ze sebe to svoje „úžasné“ pokračování. Chlap je jen prostředek. Takže pak si vybíraj ty hodné ňoumy co maj průměrný plat, někdy i nadprůměrný lehce, hlavně ale vše investují do ženy a rodiny, to se jim pak odvděčí tak, že se nima ženy přestanou chrápat, protože s nima chrápaly hlavně kvůli děckám a pak aby si ho trochu udržely, ale chce se jim stále méně, chlap jim nikdy nevoněl, šlo o zahnízdění, vztah z rozumu a peněz, ne sex, touha, přitažlivost… a přesně tohle chci a to mi nabízej mladé holky, ne vypočítavé vyzobané slunečnice s cizím harantem na krku… :nevim:

Ale jako kámošky bych vás bral :nevim: ahoj :mavam:

Ty jsi nemocný… Velká část mužů a žen ve věku nad 25 let zakládá rodiny. Jsou muži a ženy, kteří přistupují k životu a rodině odpovědně a zakládají rodiny. Mimo jiné tito lidé řeší i to, aby měli peníze na rodinný život a nechtějí žít ve špíně. Ty jsi zraněný chlap, který se bojí života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
7.2.23 14:30
@Maria37 píše:
Ty jsi nemocný… Velká část mužů a žen ve věku nad 25 let zakládá rodiny. Jsou muži a ženy, kteří přistupují k životu a rodině odpovědně a zakládají rodiny. Mimo jiné tito lidé řeší i to, aby měli peníze na rodinný život a nechtějí žít ve špíně. Ty jsi zraněný chlap, který se bojí života.

Zakládat rodiny ve 25 letech - ufff.. to může dneska jen blbec, to tak chápu v 80.letech a 90. max… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
7.2.23 14:42
@Maria37 píše:

To, co píšeš, mi přijde neupřímné, pokrytecké. Lidi nezakládají rodiny proto, protože chtějí přistupovat zodpovědně k životu. Ve většině případů je to právě naopak. Jinak by zde nebyla 50% rozvodovost a na emiminu by nebylo co probírat.

Je třeba si přiznat, že lidé zakládají rodiny, protože je k tomu ženou geneticky zakódované pudy. S odpovědností to nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
7.2.23 14:47
@asddsa píše:
To, co píšeš, mi přijde neupřímné, pokrytecké. Lidi nezakládají rodiny proto, protože chtějí přistupovat zodpovědně k životu. Ve většině případů je to právě naopak. Jinak by zde nebyla 50% rozvodovost a na emiminu by nebylo co probírat.Je třeba si přiznat, že lidé zakládají rodiny, protože je k tomu ženou geneticky zakódované pudy. S odpovědností to nemá nic společného.

Je to tak, já sice ostatní vybízím k dětem, aby národ nevymřel a nebyli jsme nahrazovaní čmoudama s nižší inteligencí v průměru, ale sám je mít nechci. Mam rád svůj klídek. A abych je někam vyháněl, to se mi taky nechce, nejsem zas tak zlej člověk jak si tu někteří myslí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
7.2.23 14:58
@Pírko2 píše:
Je to tak, já sice ostatní vybízím k dětem, aby národ nevymřel a nebyli jsme nahrazovaní čmoudama s nižší inteligencí v průměru, ale sám je mít nechci. Mam rád svůj klídek. A abych je někam vyháněl, to se mi taky nechce, nejsem zas tak zlej člověk jak si tu někteří myslí :nevim:

Mně osobně vadí, že musím přispívat cizím lidem na jejich děti, platit jim z daní dávky, zdravotní péči, školní obědy. Ale holt s tím nic nenadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
7.2.23 14:59
@asddsa píše:
To, co píšeš, mi přijde neupřímné, pokrytecké. Lidi nezakládají rodiny proto, protože chtějí přistupovat zodpovědně k životu. Ve většině případů je to právě naopak. Jinak by zde nebyla 50% rozvodovost a na emiminu by nebylo co probírat.Je třeba si přiznat, že lidé zakládají rodiny, protože je k tomu ženou geneticky zakódované pudy. S odpovědností to nemá nic společného.

Jak u koho, jsou lidé, kteří k tomu přistupují odpovědně - asi těch zbylých 50 %? Těm ostatním pomáhej pánbůh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
7.2.23 15:00
@asddsa píše:
Mně osobně vadí, že musím přispívat cizím lidem na jejich děti, platit jim z daní dávky, zdravotní péči, školní obědy. Ale holt s tím nic nenadělám.

Zaveď někde čistej socík a lidi se zblázní. Zaveď, naopak, tvrdej kapitalismus a lidi se hádej co? Zblázní. Žijeme v jakžtakž balancovaném systému. Buď ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
7.2.23 15:03

Zase se o nás ty jejich děti budou starat až budeme staří, pokud nás nešoupnou do pece -důchodová reforma podle ODS :nevim:

Ale já bejt starej nechci. Radši mrtvej.

Jinak souhlas s tím co píše Lexter, ale dneska to nová vláda začíná měnit k horšímu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
7.2.23 15:17
@asddsa píše:

Neboj, třeba si ty daně vybereš poslední roky nebo týdny života :) to říkal jeden doktor 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
7.2.23 15:18
@jenom_chlap píše:
Ano dokážeme, přesto že peněz máme dost tak žijeme skromně, také jsme čtyři, 15 jídlo, 4 energie, 4 byt, nechlastáme, nekouříme.
Vždy jsem říkal synovi, není umění prachy vydělat, umění je našetřit, udržet, a investovat.Otázka pro tebe, jak to dělaly ženy a naše babičky, když bylo 8 dětí a nic do pusy. Z vyprávění našich babiček, by bylo potřeba, aby si pár žen tímto prošlo.
Víš co by baba co měla parchanta chlapa, co chlastal, mlátil ji a udělal jí exekuce, dala za chlapa, co jí dá dvacku čistého a je na ni hodný. Znal jsem takových hodně, ale já vyrůstal v době, kdy každý třetí chlap u nás v práci, prochlastal celou výplatu, to ti fakt nekecám.
Tam jsem si uvědomil, že v životě takovej nebudu.
Podívej, žiješ v kraji, kde se moc neplatí, teď s dvackou vyžiješ a 40 je problém?
Budeš vybírat až přebereš.
Ostatně nabídka už přišla, tak to prubni.

Nesrovnavej s babičkama, snad už jsme trochu dál a nikdo by takhle žít nechtěl

Ty budeš ten popsány typ s namazanyma chlebama k rybníku

Třít bidu s nouzi může sama, k tomu parťáka nepotřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
7.2.23 15:26
@Birds píše:
Zabezpečím jeho potřeby asi tak, že nakoupím potraviny, uvařím, aby byl najezený. Nakoupím drogerii, vyperu mu, vyžehlím, uklidím, aby měl co na sebe každý den a aby nechodil doma v bordelu. Umyju záchod, koupelnu, utřu prach, vytřu podlahy a udržuju domácí spotřebiče v čistotě, aby fungovaly (pračka, myčka, trouba, mikrovlnka, robotický vysavač). Převlékám postele, peru všechny ty věci, po kterých se válíme (deky, polštáře), odžmolkovávám oblečení, zašívám díry… atd. atd. Doma má asi 90% servis. Dále samozřejmě máme sex, máme společné chvíle, dávám mu dárky během roku… Jak ještě JINAK bych měla umět zabezpečit část mužových potřeb, když jsou z podstaty nižší než nás žen?!

Tak to má dobrý full servis, o tom se jiným může jen zdát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
7.2.23 15:30

Ani jednoho

Každý nám vstoupí do života pro to, aby nám něco dal, vzal, nebo aby nás něco naučil. Tohle už úlohu ve tvém životě splnili. Nauč se žít sama se sebou. Měj se ráda a nestav své životní štěstí na nějakém chlapovi.

On se časem, až urovnáš vztah sama k sobě, najde někdo, s kým ti to bude klapat.

• Citovat
  • Upravit
106359
7.2.23 15:33
@řeřicha píše:
Nějak se vytrácí podstata partnera - vzajemne pouto, důvěra, láska, sex, vzájemná pomoc, podobně naladění, humor… přece toto je to důležité a člověk to potká jen vzácně, ty příspěvky zní jak dohadování na tržišti a jediný ukazatel jsou peníze. Nevím, nechápu, ale tím nepopírám potřebu peněz pro zabezpečení potomků, jen z těch příspěvků to vyznívá černobílé: máš nebo nemáš peníze, chceš nebo nechceš další dítě… kde jsou city?
Jenže,aby toto všechno fungovalo musí mít i ty peníze ,alespoň stejně
@stinga píše:
@řeřicha a jsou tady diskuse, když samoživitelka se dvěma, třemi a více dětmi píše, jak nemá na jídlo pro děti, a všichni ostatní jí napíšou, proč si dělala tolik dětí, když nemá peníze, že je to její chyba a vina, že nic nemá -
já ani zakladatelka téhle diskuse nechceme skončit jako žebráci u azyláku a ve frontě na potravinovou banku

No já čumím, myslela jsem, že tady pod pade nikdo ani nevstane z postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria