Životní dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
5.2.23 18:16
@Anonymní píše:
@Birds
Je mi velmi líto, že to končí. Znali jsme se uz předtím roky jako přátelé a vím, že si na mě vždy myslel. Když jsem se ocitla s malým sama, byla jsem unesena jeho laskavou povahou a byla chvíli i zamilovaná. On se kvůli mně rozešel se slečnou, ale to by prý udělal tak jako tak - neklapalo to. Cítím se hloupě, jako nějaká potvora, odtahnu ho a pak odkopnu… Myslela jsem to s ním fakt vážně. Bude mi chybět.No a ex.. asi bych měla nastínit ten rozchod, ať víš, jak to bylo. Bylo to tak, že v těhotenství jsem se nastehovala k němu do baráku. Je to na vsi, pr**l světa, proste lišky dávají dobrou noc. V tom baráku bydlí ještě jeho máma. A on jezdí domu kvůli práci jen na víkend. V týdnu občas taky přijede, ale neni to denně. Bylo v plánu, že během dvou, tří let postaví vlastní dům. Super.. jenže v těhotenství jsme se dost hádali, já vždycky po hádce odjela trucovat do svého starého bytu, on je taková palice, že mě nechal samotnou klidně i několik dní, až mě to přejde.. ty hádky byly dost hustý, často kvůli kravinam, ale on se prostě nedokázal povznést nad moje hormonální výkyvy a vždycky na mě řval, co jsem za krávu, že hrotim takový blbosti, že ho to nebaví.. a čím víc jsme se hádali, tím méně domu jezdil. Takže já tam byla nakonec pořád sama, v baráku, kde se mi nelíbí a nemůžu si tam nic udělat po svém, s jeho mámou za zadkem.. která lustruje každou návštěvu a hlídá každý krok.. Byla jsem tam tak nešťastná, že jsem mu řekla, že než postavíme ten barák, tak budu ve svým starým bytě, protože se tam jinak zbláznim. Že tam klidně budu jezdit na víkendy. A on se se mnou na to konto rozešel a dost drsně. Odkopl mě, že za takových okolností se mnou nebude, že jsem ho zradila a bral to udajne tak, že ho opoustim. Vztek ho držel ještě několik měsíců. Myslel si kdoví co, že chci odejít kvůli nějakému chlapovi, vzal mi auto, které mi koupil, kartu na rodinné nákupy, kterou mi dal… a chtěl abych se okamžitě vystehovala z toho jejich domu, ale to jsem týden před porodem fakt nedala. Odstěhovala jsem se až v šestinedělí, mezitím jsme tam spolu válčili a dost hustě. Nenáviděl mě.

Tvl tak je hustej psychous, tak to navrat fakt NIKDY, silis?
Musi byt vzdy po jeho a tvoje pocity a ne/spokojenost jsou mu uplne ukradeny.
A ne, rodinna poradna ho opravdu nenapravi.
Denne zapal svicku, ze jsi pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
5.2.23 18:50

@smile_xxx důvod rozchodu - viz pár příspěvků výše. Nepominul. Ale i kdyby, to jak s ní jednal se nedá prominout.

Já vrátit se k takovému muži, který mi bezostyšně nadává a který má žaludek na to mě z domu vykopnout chvíli před porodem, tak mě vlastní rodiče vydědí za to, jak jsem hloupá a beznadějný případ.

Ten by si ode mě nazasloužil vidět už ani zdvižený prostředníček. Ani za to by mi už nestál. Jak by řekla moje mamka, „Podebranej čur. ák to je“.

• Citovat
  • Upravit
732
5.2.23 18:59
@stinga píše:
s tímto také naprosto souhlasím, ale každý bere ženskou jako zlatokopku, když požaduje, aby nový partner dobře vydělával,
já jsem samoživitelka s 6letým dítětem a pořád se neúspěšně seznamuji - ale úplně normální je, že po vyloučení jiných patologií, chlap nedokáže vydělat - má třeba maximálně 20 t čistého, někteří ani to ne, ale představují si, že budeme spolu mít další dítě, protože všichni šíleně touží po vlastním miminku (já mám čistého také 20 t - to už i s alimenty a přídavky na dítě, jelikož moje dítě je neustále nemocné, takže jsem stále na OČR ) -
ale tito muži mě potom hnusně napadají, že jsem zlatokopka, když hledám chlapa, co má aspoň 30 t - ani to není pro 4 lidi nic moc,
jako klidně bych žila s někým, kdo má těch 20, ale bez dalšího dítěte,
ti muži jsou naprosto mimo realitu, a ano pomůžou s dítětem, s prací kolem baráku, ale já nechci žít celý další život s dvěmi dětmi z ruky do huby, tak prý jsem hnusná zlatokopka

A co kdyz chlapa pres 30 (tisic mesicne :lol: ) nesezenes? Budes radsi sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
5.2.23 19:04
@Anonymní píše:
@g.sandova No to já taky vím, že tam je něco špatně… :? Nejde mu dělat kompromisy. Přemýšlela jsem mu navrhnout rodinnou poradnu.

Vyprdni se na to, to nikdy lepší nebude. Možná tak první 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
5.2.23 20:47
@mikča89 píše:
A co kdyz chlapa pres 30 (tisic mesicne :lol: ) nesezenes? Budes radsi sama?
:think: asi ano, ale kdyby nepožadoval další dítě, tak na plat až tak nehledím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.23 13:29

@Birds Vím to, všechno to vím… Ale jak čas otupil hrany a on se teď chová hezky + malý ho zbožňuje a on jeho.. tak mě to trochu obměkčilo. Ale moje tělo mi říká, že ne… Když se máme sejít, je mi až zle od žaludku a něco ve mně se příčí. Já se bez mučení přiznám, že se bojím být sama. Nedělá mi to dobře, nedávám samotu. Se synkem si ještě úplně nepopovídám a je strašně smutné nemít s kým sdílet tu radost, kterou mi dělá. Ale vím, že to on nás odkopl a teď má mega zájem, když už je s malým docela legrace…

• Citovat
  • Upravit
12741
6.2.23 15:43
@Anonymní píše:
@Birds Děkuji.. jen chci uvést na pravou míru, že nešlo v žádném případě o nevěru, spíš jsme se nemohli shodnout ohledně bydlení. Je to složité vyprávění, do toho se nechci pouštět.. ale nešlo o žádné zálety..

Je otázka, jaká je šance, že nyní byste se na bydlení shodnout dokázali. Zase pořád je to biologický otec dítěte a kdyby byla naděje, že bydlení nyní vyřešíte, stálo by obnovení vztahu za pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
6.2.23 15:51
@Anonymní píše:
@Birds Vím to, všechno to vím… Ale jak čas otupil hrany a on se teď chová hezky + malý ho zbožňuje a on jeho.. tak mě to trochu obměkčilo. Ale moje tělo mi říká, že ne… Když se máme sejít, je mi až zle od žaludku a něco ve mně se příčí. Já se bez mučení přiznám, že se bojím být sama. Nedělá mi to dobře, nedávám samotu. Se synkem si ještě úplně nepopovídám a je strašně smutné nemít s kým sdílet tu radost, kterou mi dělá. Ale vím, že to on nás odkopl a teď má mega zájem, když už je s malým docela legrace…

Já ti naprosto rozumím, je to těžké období a nemít s kým sdílet svůj život se zdá prostě na prd. Ale tvojí rodinu určitě zásobovat můžeš, a kamarádky sem tam taky. Zvlášť když jim řekneš, že to potřebuješ, protože se cítíš s malým sama. Každý to pochopí, stačí to říct. Nikdo se sám nedovtípí, pokud to neřekneš.
Je potřeba tenhle pohár naplnit i někým jiným než jen partnerem, protože jak vidíš, na partnery se nedá vždy ve všem spolehnout a je potřeba mít i další důležité lidi kolem sebe, aby člověk neměl pocit samoty a zmaru. Osobně bych raději byla sem tam s rodinou a kamarády, než žít denně v nejistotě ohledně bývalého partnera, který se ke mě choval hrozně. A kdo se jednou umí zachovat hrozně, bude to umět i jindy.

Holka, je mi jasný, že tohle umí jednoho obměkčit.. ale věříš opravdu sama tomu, že se k tobě bude chovat hezky? Zvlášť, když sama cítíš, jak je ti zle, když ho máš vidět? A já se ti nedivím. Ten špatný pocit je totiž TEN POCIT, že se znovu scházíš s člověkem, který tě psychicky deptal a vyloženě tě neměl rád. Proč tohleto podstupovat? Jen kvůli tvému pocitu samoty? 🤦‍♀️ A jak říkáme, on nemusí být tvým partnerem. Bude jen otcem tomu malému, což mu ostatně už nikdo neodpáře.

No. Rozhodnutí je na tobě. Tady už jsme krátcí. Ale kdybych si tady na emiminu za nějaký čas početla povědomý příběh s dalším blbým koncem, to už bych jen pokrčila rameny.

• Citovat
  • Upravit
9757
6.2.23 18:54
@Anonymní píše:

Je ti jasné, že od tebe bude očekávat sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
6.2.23 18:59
@stinga píše: :think: asi ano, ale kdyby nepožadoval další dítě, tak na plat až tak nehledím

Musíš najít kořena, co dítě už nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.23 19:41

@Maria37 Já ho ale nechci. Dnes jsem mu řekla, že mezi nama nic nebude, že potrebuju být sama a srovnat si věci v hlavě. Ať si žije dal po svým..

• Citovat
  • Upravit
Birds
6.2.23 20:09
@Anonymní píše:
@Maria37 Já ho ale nechci. Dnes jsem mu řekla, že mezi nama nic nebude, že potrebuju být sama a srovnat si věci v hlavě. Ať si žije dal po svým..

No vidíš to. A je po dilematu.
Mít k sobě občas trochu více sebeúcty svědčí každému.

A co on na to, jak reagoval?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.23 21:01

@Birds Chtěl si ujasnit jak bude náš vztah teda vypadat a co všechno bude a nebude zahrnovat. A ptal se, jestli si teda každý má žít po svém.. vypadalo to jako by zadal svolení si užívat :D Nikterak neprotestoval ani mě nelamal, podle mě si říká, že mě časem stejně udolá, když nebude tlačit na pilu a obrni se trpělivosti..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky