Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Za dvacku bych nevstala
Bydlí ve Zlínském kraji, tam by ti ležení nepomohlo.
@Zeoli píše:
Bydlí ve Zlínském kraji, tam by ti ležení nepomohlo.
A podle popisu tam není ani s kým kloudně ležet ![]()
@Blekota2020 píše:
Pod tohle bych se podepsal.
Je mi bráchy líto. Paní tak za rok, dva zjistí, že jí brácha nevoní a Ty tu budeš psát rok po porodu - s bráchou paní nechce spát, on je nešťastný a co s tím má dělat. I takové diskuze tu jsou. Bohužel s tím společným dítětem (100% pojistka na hodného, zajištěného troubu) se bude vyhazovat z baráku dost těžko.
na první přečtení mi bylo taky bráchy líto, ale tak třeba si díky tomu sáhne do atraktivnějších vod, než na které by běžně dosáhl, byť třeba jenom dočasně.
No a nebo jim to spokojeně vydrží navěky ![]()
@Karamba2020 píše:
na první přečtení mi bylo taky bráchy líto, ale tak třeba si díky tomu sáhne do atraktivnějších vod, než na které by běžně dosáhl, byť třeba jenom dočasně.
No a nebo jim to spokojeně vydrží navěky
Spokojenost z jeho nevědomosti (asi velmi dočasná a krátká) a bez lásky a zamilování z její strany? Spokojenost založená na iluzi a předstírání velké lásky z její strany… Jen aby nebylo odpírání sexu brzo…
Pro mě k ničemu. ![]()
To jí měl raději slíbit první poslední, vrznout si s ní a pak jí poslat do háje, to by v ní nějaké pravé city aspoň vyvolal, byť nevím jestli zrovna lásku ![]()
@Anonymní píše:
Vezmu to zamyšlení ještě z jinýho úhlu. Mám bratra, profesně dost úspěšný, vydělává velmi slušně.Velmi nedávno potkal ženu. Není to už žádný kuře, je jí přes 40, má dvě děti (bez alimentů), se kterými je od obou porodů sama. Samoživitelka s podprůměrným platem. Jako určitě není neschopná, táhne tu káru s dvěma dětma hezkých pár let a furt žijou, dluhy nemá.
Když potkala mýho bráchu, zřejmě zavětřila šanci a skočila po něm jako slepice po flusu. Brácha zamilovanej až po uši, budou se brát, paní je už těhotná.
A upřímně, já se tý ženský nedivím. Už si dvakrát škaredě nabila pusu, vcelku logicky do vztahu s bráchou jde sice rychle (taková příležitost se už nemusí opakovat), ale určitě s notnou dávkou rozumu, což nám sama už i přiznala. Ona už nekope jen za sebe, ale taky za svý dvě (brzy tři) děti. Už fakt nemůže myslet rozkrokem a hnát se za motýlky v břiše. Brácha se svými příjmy je nejspíš její poslední šance na to mít se doopravdy dobře.
Zlatokopka? Možná. Ale jestli má trochu rozumu v hlavě (což, zdá se, má), bráchu nepustí a postará se, aby on nechtěl pustit ji. Ergo je velmi silně motivována, aby ten vztah fungoval. Tedy by s ní brácha mohl bejt šťastnej. Takže já proti ní neceknu slova.
Poprosím anonym, tohle jsou citlivý rodinný informace. Sice by se asi poznala, ale nemusí znát můj nick.
Jaký má brácha hendykep, že jako slušně vydělávající skončil se 40plus s dvema dětmi??
@mikča89 píše:
Jaký má brácha hendykep, že jako slušně vydělávající skončil se 40plus s dvema dětmi??
Mindráky. Ačkoli objektivně je to pěknej chlap (štíhlej sportovec, skoro dva metry výšky), kdysi si vzal do hlavy, že když nemá extrémní svaly a není extrovertní lev salónů, je méněcennej. Je mu 40 a je vlastně panic, protože ze strachu z odmítnutí nikdy do žádný ženský nešel. Svaly nikdy mít nebude, je hubený typ a holt je introvertní až na půdu.
@Anonymní píše:Mindráky. Ačkoli objektivně je to pěknej chlap (štíhlej sportovec, skoro dva metry výšky), kdysi si vzal do hlavy, že když nemá extrémní svaly a není extrovertní lev salónů, je méněcennej. Je mu 40 a je vlastně panic, protože ze strachu z odmítnutí nikdy do žádný ženský nešel. Svaly nikdy mít nebude, je hubený typ a holt je introvertní až na půdu.
tak možná s paní a jejími a svými dětmi prožije vcelku šťastný a spokojený život, když by zůstal sám, tak si peníze může vzít do hrobu, ty mu štěstí samy o sobě nepřinesou