Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, ona je otázka, zda je to zrovna osobní údaj
v katastru máš taky jména a trvalé adresy všech vlastníků a je to volně a veřejně dostupné… po zaplacení za výpis včetně rodného čísla.
@j.a.n.i1 a zrovna tam nebo třeba v živnostenském rejstříku se trvalý pobyt mění automaticky avizem z registru obyvatel. Takže se tam ta změna udělá sama a je lehce dohledatelna.
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebovala bych radu. Je možné že si o mě někdo zjístí trvalý pobyt mám s tou osobou spor a ona si o mě zjíšťuje informace viz teď ten trvalý pobyt sotva jsem si ho změnila už ho za pár dnů věděla. Jak je možné aby se tuto informaci dozvěděla to neexistuje něco jako ochrana osobních údajů? děkuji za rady.
A kde ta osoba pracuje? Není to úřednice nebo nepracuje na soudě nebo tak něco? Ono je to téměř nemožné zjistit TP pokud nepodnikáš na adrese kde bydlíš (v ŽR už TP neuvádějí) a pokud nejsi vlastník nemovitosti kde máš uvedený TP (zmiňovaný katastr).. Pokud teda nemá od tebe nějaké podklady, např. pracovnice v bance nebo personální v práci atd.?
Příspěvek upraven 01.04.15 v 15:09
Ale já nejsem v katastru ani nejsem osvč. Muže třeba zavolat nebo dojít na úřad a zeptat se?
@Anonymní píše:
Ale já nejsem v katastru ani nejsem osvč. Muže třeba zavolat nebo dojít na úřad a zeptat se?
může ale nic jí neřeknou, pokud není vlastník nemovitosti na kterou se ptá.. jestli teda myslíš evidenci obyvatel..
Ta osoba o mě ví jen jméno příjmení a možná rodné číslo. Není třeba možnost to zístit na nějakém uřadu nebo nějak přes policii či právníky manžel teď našel že to jde na matrice za 500kč ale to nevím co je na tom pravdy.
@Anonymní píše:Úřad by to nikomu říct neměl, při každém vstupu do registru obyvatel nebo evidence obyvatel musí být přístup navazan na nějaké řízení.
@kjhui píše:
může ale nic jí neřeknou, pokud není vlastník nemovitosti na kterou se ptá.. jestli teda myslíš evidenci obyvatel..
není vlastník nemovitosti kde bydlím. mě vážně nenapadá jak to zístila.
@Anonymní píše:
není vlastník nemovitosti kde bydlím. mě vážně nenapadá jak to zístila.
neřešila jsi přepisy energií z bývalého bydliště?
veřejný dokument typu stavební řízení, exekuce.. ty bývají vyvěšené na webu?
Ne žádné přepisy nic. jen jsem ve čtvrtek udělala změnu adresy. Teď si ale uvědomuju že daná osoba udajně pracuje v nemocnici do které chodím ale pracuje na jiném oddělení než chodím já ale já tam byla včera a měnila jsem tam adresu.
@Anonymní píše:
Ne žádné přepisy nic. jen jsem ve čtvrtek udělala změnu adresy. Teď si ale uvědomuju že daná osoba udajně pracuje v nemocnici do které chodím ale pracuje na jiném oddělení než chodím já ale já tam byla včera a měnila jsem tam adresu.
no jestli to mají v systému a jestli není zrovna uklízečka, tak to vypadá žes na to přišla asi.. a cos jí provedla tak strašného, že po tobě až takhle pátrá?
Snaží se na mě hodit něcoco jsem neudělala dokonce mi v meilech vyhrožuje volá mi několikrát deně že si mě najde atd ale to je na dlouho a na jinou diskusi.
@Anonymní píše:
Snaží se na mě hodit něcoco jsem neudělala dokonce mi v meilech vyhrožuje volá mi několikrát deně že si mě najde atd ale to je na dlouho a na jinou diskusi.
obtěžování, vyhrožování, zjišťování osobních dat.. co trestní oznámení?
Zdravím, potřebovala bych radu. Je možné že si o mě někdo zjístí trvalý pobyt mám s tou osobou spor a ona si o mě zjíšťuje informace viz teď ten trvalý pobyt sotva jsem si ho změnila už ho za pár dnů věděla. Jak je možné aby se tuto informaci dozvěděla to neexistuje něco jako ochrana osobních údajů? děkuji za rady.